Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 127
Terz, як все змінилося з того часу! Я ненавиджу реал але в кожному матчі в якому стояв Андрій я вболівав за нього і щоб він відстояв на нуль! Так я писав це на тлі розмов про Баварію, МЮ, Арсеналу та Ньюкаслу але я не впевнений що це було саме в грудні... так ось до травми кепи в ЛЧ коли Лунін вийшов потягнув пенальті та відстояв на нуль проти браги він видав досить непогану серію щоб беззаперечно статити першим номером! Але "ВЕЛИКИЙ" папа карло... він дійсно видатний тренер але його скотське відношення до Андрія мене обурювало що аж кров закіпала! Так ось він знов начав займатись хернею як тільки кепа одужав! Що вказувало на недовіру і навіть неповагу до Андрія який на думку багатьох заслужив на цей шанс! Я дуже радий за Андрія і зичу йому тільки успіху! Але якщо після такого сезону (якщо вони ще ЛЧ візьмуть) в наступному сезоні при видужанному Тібо... Андрія с першого туру посадять на лавку то скажи мені будь ласка який сенс Луніну залишатися в реалі і на щось розраховувати? Він довів що є ТОП воротарем і ключовий момент для нього це ГРАТИ кожен день на ТОП рівні! Ось чого я насправді зичу Луніну! А на твій закидон у мій бік мені особисто насрати!
Показати
trahim, слава Богу, точно также насрать и Лунину не твое мнение. Карло - профи с большой буквы, и, если бы он решил, что Андрей ему не нужен, мы бы вчера не видели его в воротах. Это не футбол в школьном дворе, и взаимоотношения игрок-тренер строятся не так, как ты себе это представляешь.
Лунін машина! До серії пенальті додав ще 11 сейвів! Якщо і цього канчелоті буде не достатньо щлб Андрій стартував наступного сезону основним то я вже не знаю що треба зробити! Хоча... просто Андрію треба піти в Баварію!
Показати
trahim, в декабре, под новостью о том, что Лунин продлит контракт, ты написал "Якщо це правда то Лунін ідіот". Лунин в четвертьфинале, который все называют финалом по уровню, становится героем матча а кто-то продолжает учить его, как правильно жить. Кто тут идиот, пусть решает каждый для себя сам)). Андрей умничка
Чудова новина! Вперед Жирона! ;))))
Показати
trahim, після того, як Реал показав в очному протистоянні Жироні хто в оселі господар, каталонцям кращє не слідкувати за Реалом, а зосередитись на потраплянні в зону ЛЧ.
З таким рівнем гри як вчора! Він повинен бути основним! А тібо дублером Андрія!
Показати
trahim, і Трубіна в березні на лавку
Інсайд бла бла бла!!!
Показати
trahim, це той інсайд, що топить за Коломойського? У нього все бла-бла-бла, ганьбище
Google, Що цей гранд виграв за останні декілька десятків років?
Показати
trahim, Он никогда ничего не выигрывает. Он раньше был середняком. Потом стал стабильно заниматься высокие места в АПЛ и играть в ЛЧ. По современным меркам, это гранд.
Тотенхем гранд АПЛ? Це коли сталося?
Показати
trahim, Ну в последние годы - один из грандов АПЛ, занимает места в верхушке турнирной таблицы. Играет в ЛЧ, в том числе и в финал выходил.
Якщо це правда то Лунін ідіот
Показати
trahim, ну конечно идиот, обеспечит несколько поколений. А по вашему, нужно было в Днепр, чтоб иметь игровую практику, или в греческий середняк? Человек делает свою жизнь, и жизнь своих детей тоже.
Бажаю вдачі Романе! У тебе є всі якості щоб стати яскравою зіркою в прімері!
Показати
trahim, Винисиус напрягся

Цыганков! Милевский... то что сразу вспомнил! 4 ляма + % со следующей сделки отлично! Или он за 100 его хочет продать?
Показати
trahim, можливо ціна і норм, але в гівноТоріно все одно не треба продавати. Вони гравців з оркостану беруть (минулий сезон міранчук там грав).
No results found.