Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 53
Bodivin, ахаха. Ще один доказ того, що Петра підтримують тільки такі "особливі" як ти! АХАХАХА!
Показати
Dynamic, мої співчуття твоїм рідним) походу у них питань, хто в сім'ї не кондиція, не виникає))
Я тобі чітке питання задав- а ти з криком, мамо мене ображають почав кидатись какашками... походу ахахах не тільки бабушка твоя кричала, а і все село)))
Bodivin, який сенс щось доводити такому як ти? Тебе жалко... Не хочу ображати, щоб не виглядати як ти.
Показати
Dynamic, дійсно, згоден з тобою, брехнею ти мені нічого не доведеш... тому сенсу в цьому не бачу... ти ж навіть жодного аргумента не можеш привезти - навіть як твій опонент- знаю які плюси зелупа зробила... а ти його прихильник це в речення звязати не можеш- от і хамиш, від свої немічності)))
Bodivin, він не мій і відмивати я його не збираюсь. Видно що ти за слова ніколи не відповідав, бо знов обзиваєш і принижуєш... На вулиці би вже зуби збирав
Показати
Dynamic, згоден шановний, твої тобі поміг би зібрати...в торбинку))
Я читати вмію, і знаю про що Кепа писав. Я тобі задав питання- де факти що виборці Петра з випученими очима... ти ж почав лепетати за образи і т.д. і жодного факту не навів- висновок? -ти Балабол))) Удачки тобі в твоєму нелегкому житті )
Кепа, и я не "избиратель зеле.." как ты себе придумал во влажных местах!
Показати
Dynamic, ты тоже "за нево не галасавал!"?))
Bodivin, образи, хамство, заздрість... Нічого нового...
Показати
Dynamic, відколи це назвати бота ботом- є хамством і образою?)))) ааа забув... з 21 травня 2019 року... )))) Ну тоді згоден)) я тебе боте ботисько зараз сильно сильно ображаю))) І да- я заздрю- бо ти ж на зарплаті, а я безкоштовно з тебе ржу)))
Dynamic, ну всьо, всім відділом зайшли- замінусили ? Красавчики))) А то якась неповага ольгінська до Динамоманії.. лише два бота присилати, щей таких немічних))
П.С. І так ти жодного факту не назвав, а образ наговорив- типовий бидляк лише ротом з язиком працювати вміє... а коробочка... головна -то пустенька... Йди, тренуйся, на форуми ботаніків, з такою роботкою сімю не прогодуєш...
Bodivin, бот - це ти, адже крім образ і хамства нічого не вмієш і не знаєш! Твоя поведінка в стилі кремлівської пропаганди - ображати і погрожувати, перекручуючи факти і не бачачи очевидного!
Показати
Dynamic, боте, який я факт перекрутив??? Ти свій балаболізм в сторону відклади. Ти не на форумі мамочок зешніка відстоююєш)) Факти де?- Нема- значить ти триндиш))) І де я тебе образив? Чи ти взагалі за свої слова не відповідаєш? Ти взагалі дієздатний? - це не образа- а підозра... бо то не дієздатні за свої слова не відповідають))
Bodivin, ще раз пересвідчуюсь, виборці петра - жальогідне бидло, яке крім хамства і образ нічого не вміє! А ти навчись читати спочатку!
Показати
Dynamic,
1."с выпученными глазами" голосовали как-раз фанаты потроха! - це ти нікого не образив- образив- а отже неочікуй іншого у відповідь!
2. Де я сказав що я виборець Петра? Тобі мерещиться... розукмію- робота важка... зелю відмивати- то важко))) фейловиків взагалі важко відмивати... До речі- факти за які можна твого Зелупного похвалити- ти так і не привів- отже ти знову балабол))
Bodivin, факты? АХАХАХ! Дя-Ку-Є-Мо!! АХАХАХ!
Показати
Dynamic, боте, ахахах- це не факт, це реакція твоєї бабушки, коли тебе з роддому принесли. Факт- це хоча б документально засвідчений виборець Петра і у якого випучені очки. Інакше- без фактів- ти Балабол звичайний. Все просто)
Football forever, здесь это неважно! Главное нас..ть на Зеленского, прав он или неправ! Это в их стиле!
Показати
Dynamic, ботику, дай будь ласка перелік з 5-10 пунктів- за які твого нелоха 42 годіка, ніразунесикуна в бронікууВатикані- можна похвалити. Лише пункти, можна?
П.С. Не сильно там наклав на наймудрішого лідера світу, не жме йому?))
Кепа, так ты же написал "некоторых я лично видел на избирательном участке с выпученными глазами", а теперь, что "Они сами говорили"
Ты уж определись как врать...
Показати
Dynamic, они говорили, за кого голосовали. Тупому избирателю зелейобы могу повторить ещё раз. Я вхожу в твоё положение, болезный...
No results found.