Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 104
Нерозумію псевдовболівальників які зараз критикують команду. Динамо по самовіддачі і бажанню зіграло один з кращих матчів за останній час, і це проти Вілєреала. Нам відверто повезло з Брюге, сьогодні нам відверто НЕ повезло, але Динамо живе! Я дякую хлопцям за гру! Дякую Динамо! У цієї команди є майбутнє а це зараз головне.
Показати
Mario, молодцы Динамо, но нам не хватает техничных игроков во все линии на поле... защита лажанулась дважды...
Респект
Mario, І це проти Вільярреала, ахаха, ще й не гранда знайшов. Псевдовболівальники - це ті, хто співає оди поразкам.
З Тернополя до Києва їхати 5 годин на авто по автобаму, крім того є ааєропорт (1 годину летіти) тай місто у нас красиве. Запрошуємо!
Показати
Mario, не, аэропорта в Тернополе точно нету. Аэродром- это да, может быть
Умник, підтримую! я вже давніше писав нехай буде 10 команд і грають 4 кола, тоді реально можна буде побачити рівень команди і не буде прохідних матчів!
Показати
Дурня повна, давай 4 команди в 16 кругів, а інших нах, бо тобі так хочеться.
Дуже хочеться щоби шахтар завтра втратив очки... не тільки через те що це кроти і я їх не люблю, а просто заради футбольної справедливості, задовбали вже ці технічні поразки і перенесення матчів і всяке таке!
Показати
Mario, а хто їх любить? Вони ж кроти.., вони ж паскудять де тільки можливо. Футбольні поля не виняток.
Mario, я гадаю що хтось буде проти щоб кроти втратили очки.
Кажуть що Циган ним задоволений на тренуваннях. Бєс завжди був пахав на полі, так він трішки дерев'яний, але чіпатися за м'яч, гра головою, активний пресинг на чужій половині - це його чесноти! Удачі Артеме! Стань тою легндою Динамо!
Показати
Mario, не, головой, он играет очень посредственно, для его габаритов.
Roman, по якості гри не погоджуюсь, по факту у нас лише один провальний матч в чемпіонаті в першому колі - це гра з Шахтарем (і там були об'єктивні причини), якщо порівняти з минулим чемпіонатом то гра команди виросла в рази. Так у ЛЧ проти матчів з Ювентусом і Барселоню ми, за виключенням матчу із Баросю на виїзді, зірок не хапали (хоч як на мене в тих матчах нам і відверто не щастило), щодо гри з Ференцварошем - результат на лице (тут слід не забувати що Ференц пройшов усі кола кваліфікації ЛЧ). Але Ви правильно підмітили - ЛЧ, 1-місце в ЧУ, суперкубок!
Показати
Mario, ну тут сложно комментировать, у нас сейчас в чемпе Минай и Ингулец, так что игру то мы в чемпе показывать должны, даже не просто должны, а обязаны (а сегодня было очередное мучение). Но из конкурентов, в ЧУ у нас; с шахтой проигрыш, с Зарей десной и колосом ничьи и только у Воркслы выиграли. Один вопрос - серьёзно???? Мы должны игру показывать с Минаем и Мариуполем и радоваться? А с Ференцварошем - мы же играли на равных и будь в первом матче везение не на нашей стороне мы бы в ЛЕ не вышли. Нужны изменения кардинальные в структуре, селекции. Доя этого братьям надо искать какую-то управляющую компанию для ДК, как коммерческого проекта и передавать ее в частичное управление. Они уже в возрасте, клуб их детям возможно не интересен, нужны люди с опытом..
Враховуючи суперника це найгірший тайм по якості гри Динамо в ЛЧ. Команди просто немає на полі. Поки - браво Ребров.
Показати
Mario, я б сказв, що і у команди Реброва справи поки що ніяк. І це добре.
Барселона і Ювентус якось посильніше у ЛЧ чемпіонів виглядають аніж умовний Інтер чи Реал, я б не сказав що в Шахтаря сильніша група..
Показати
Mario, точно... забыл сказать еще что Ференцварош сильнее Боруссия М?
Только почему то большинство в инете считают группой смерти - группу B а не G
Де Русин? Чому йому не дають шансів?
Показати
Mario, травмований, орієнтовно до лютого.
Mario, Травма ключицi(((
на табло поразка, а настрій ніби виграли! Молодці!!!
Показати
Mario, у меня настроение, как секс без оргазма) Вот он был рядом и.....увы
No results found.