Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 104
Дуже і дуже не впевнено, ніби і перемогли але якось натягнуто, важкувато.. Буяльський і Гармаш дуже слабо, Соль - бракує порозуміння з партнерами, він просто розчиняється на полі. Якось немає ще тої гри яку хочеться бачити, дуже мало моментів сьогодні створила команда..
Показати
Mario, Особенно видна разница после игр , которые показывает сборная.
garik, дякую і тобі за твою позицію, дійсно трохи дратує що у своїй країні новини про свій улюблений клуб маєш читати не своєю чужою мовою..
Показати
Mario, не лише чужою мовою, а водночас мовою ворога, який в ці хвилини каже убей хохла, пускай здохнути Су..Ки, фашисти бандеровские
Roma_Shevchenko, я нічого не маю проти коли вони в побуті, сім'ї чи навіть на своїх сторінках у соцмережах пишуть і розмовляють російською, це цілком нормально, але коли журналіст ставить питання на українській мові інколи можна відповісти тою ж українською.. український вчений Огієнко сказав - "Україна почнеться тоді коли в Росію будуть їхати з перекладачами" - та то таке... Дякую Вам велике за солов'їну із чудового міста Миколаїв.
Показати
Mario, Не переживай все в нас буде добре, респект тобі брате за теплі слова!!
Mario, Не переживай все в нас буде добре, респект тобі брате за теплі слова!!
У мене інколи виникає питання чому наші футболісти які вчили і знають українську в інтерв'ю спілкуються виключно російською.???
Показати
Mario, дякую тобі за коментар.

Не звертай уваги на мінуси. Шизанутих ще земля носить
Mario, тому що виросли и живуть в російськомовних містах. я наприклад виріс в Миколаєві але українська моя рідна бо рідні і знайомі розмовляли виключно нею.
garik, так Динаоманія інколи навіть інтерв'ю яке автори говорили українською перекладають та публікують на російську... Нашу мову знищували, морили голодом, розстрілювали і переслідували людей за українську, а зараз ще деякі говорять "какая разница?". Я спокійно і вільно можу перейти на російську і ставлюся з повагою до людей які нею розмовляють, але коли українці не знають своєї мови і історії, коли масмедіа і телебачення публікують російською, коли мої знайомі поляки та німці за пів року вивчають українську а наші люди не можуть її за 29 років вивчити - просто якось соромно і ніяково робиться..(
Показати
Mario, не лише нперекладає велику українську мову на грязний путінсько-фашистиський російський язик але навіть з днем Незалежності вітають ворожим фашистським мос.кальським язиком.

Не дозріли ще. Час все розставить на свої місця.
Чим сьогоднішні гравці такі як Лєднєв, Русин, Шапаренко, Булеца що грають по орендах чи за дубль слабші за за сьогоднішніх Шепелєва, Буяльського, Гармаша чи Фран Соля??? Динамо має сьогодні тих 18-20 гравців але їм чомусь вигідніше купляти Родрігеса чи Кадірі а своїх багато в чому сильніших та перспективніших вихованців маринувати у дублі або сплавляти по орендах...
Показати
Mario, вопрос к Михайличенко?
Йти треба було неодноразово - після вильоту з ЛЧ від Аякса, або після поразки від Карпат 0:2 чи поразки ФК Львів, чи може після ганебних ігор в груповому етапі ЛЄ (я взагалі дивуюся як ми могли групу тоді виграти - це була найганебніша якість гри в єврокубках чи не за всю історію клубу). Ну якщо вже цього не вистачило то 0:5 вдома від Челсі мало би бути вдосталь ну якщо ні то програш ЧУ і кубка так точно, але ж Ви не пішли ні тоді ні літом - Чому??!! і про які пропозиції після того Ви можете говорити??!!! в які клуби Вас кликали??!!!!... та то таке, просто наболіло..
Показати
Mario, чому не пішов?
"чтобы болельщики "Динамо" запомнили меня таким открытым и честным, каким я был с ними всегда"
Дуже слабо. Навіть з Мальме перший тайм був сильніший. Надіюся на другий тайм, але Шепелєва та Кендзьору треба змінювати і Вербічу поки гра не йде.. єдиний хто виділяється - Миколенко..
Показати
так я же писал перед Мальме, что Мальме самый слабый по игре клуб в группе
На жаль ситуація зараз така що змушує вболівати за Шахтар у зв'язку із ситуацією в таблиці коефіцієнтів.. По грі, так після 30 хвилини Аталанта могла завершити матч - пенальті, стійка, гол, і ще декілька дуже небезпечних атак, кроти могли горіти 3 0 після першого тайму, але після 1:1 гра була рівна..
Показати
Mario, А ради чего? Чтобы кто-то протаскивал всякие Мариуполи в Еврокубки, где они не могут набрать и очка. Что реально дает высокое место в таблице коэффициентов? Может сначала надо искоренить проблемы в нашем футболе, а потом думать о таблице, поскольку пока рыжая банда рулит, толку не будет.
Молодці! Дуже радий що до тиснули Маріуполь.. Окремо хотів би запитати по якому принципу кАнали набирають коментаторів?? якщо у команд співвідношення моментів 3 - 11, але шановний коментатор матчу разів вісім говорить що гра рівна то він напевне не розбирається у футболі або не об'єктивно відноситься до тих подій що відбуваються на полі!!!
Показати
Mario, ви ще не звикли, що то прошахтарівський канал? І симпатизувати там Динамо міг аби шо Вацько, та й то він матчі Динамо не коментував.
No results found.