Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 79
Оце вірно. Вали звідси.
Показати
alex, рано чи пізно, він звалить, але чи буде нам від того легше?
alex, Для Динамо свалит ли Тайсон или нет, ничего не изменится
А може Динамо вже не хоче тягнути шахтьора в Єврокубках. А в чемпіонаті всякі фуфу-уфу теж тягнуть шахтьора на п'єдестал. Тож нехай теж розпочинає з кваліфікації.
Показати
alex, Решил отомстить теще, и выколол себе глаз, теперь у нее зять одноглазый, без сильного Шахтера не будет сильного Динамо
Ким стали ті, що побігли? Хтось чув про Шведа? Він молоденьким побіг. Решта теж змушена змінювати команди, опускаючись все нижче. А Ярмоленко трохи грає саме через те, що не побіг сопляком, а змужнів в Динамо. А то після порад "Біжи, біжи" він вже набагато більше команд змінив би без толку. Хоча грає так собі і то періодично.
Показати
alex, А є ще позитивні приклади: Зінченко, Яремчук і Малиновський, а колись давно зовсім юним до Німеччини поїхав вже неграючий Воронін. Звичайно, з них залізно у основі грає тільки Яремчук, але Зінченко і Малиновський теж не на останніх ролях. І навіть не маючи постійного місця в основі своїх клубів, Зінченко й Малиновський це 2 основних гравці збірної, навколо яких будується гра команди. Вони постійно прогресують, тому що вони грають з найсильнішими або проти найсильніших. Як можна прогресувати, коли твої партнери на рівень або декілька рівнів слабіші ніж ти? І як можна розраховувати на прогрес в такому чемпіонаті? Вітя вже не зможе стрімко покращувати свою гру в такому чемпіонаті.
А щодо Шведа, то пару разів читав, що в нього проблеми з режимом. Зокрема, його майже 2 роки тому затримали за водіння в нетверезому стані. Якщо така поведінка в нього є нормою, то не дивно чому він не грає в Селтіку. З іншого боку, в Шотландії футболісти теж полюбляють пиво, але їм не треба акліматизуватися на відміну від Шведа.
Шкода пацана. На все життя його зазомбували. Тут і лікування може не допомогти. А він ще й не лікується.
Показати
alex, не обов"язково зазомбували. Якщо хтось з наших вихованців скаже подібне про Шахтар, ми ж зрозуміємо, правда? Здорове суперництво, це нормально.
alex, що поганого? помоєму це норм, так як і вихованцям школи ДК не припустимо грати за ШД і з малку всі знають хто є суперник номер 1
Це йому так допоміг Шевченко. Він так старався, щоб Швед не перейшов в Динамо. А тепер пацан ніде. І буде переходити з клубу в клуб, доки взагалі не зникне, або не повернеться в Карпати.
Показати
alex,
А Динамо последнее время прям капец раскрывает таланты. Наоборот, всем способным из Динамо нужно бежать, чтоб развиваться дальше
Скавутам по барабану - головне взяти гроші, а доля хлопців їх не цікавить.
Показати
alex, не путайте скута с футбольным агентом.
скаут на контракте у клуба, а агент работает на себя.
Скаута интересует судьба игрока которого он пригласил в клуб, он за это зп получает, а вот агенту в основном лишь бы пристроить.
Тільки не ПФЛ, а ФФУ. А павелка посадити. Правда, я не впевнений, що Коломойський буде красти менше. Але, можливо, хоча б наведе порядок в ФФУ, в суддівському корпусі, розбереться з КДК.
Показати
alex, а навіщо Коломойскому дохлий УПЛ, коли в нього є маріонетка вова зеленський і вся влада в Україні у його руках.. в 2014 я його поважав але я помилявся жадібного жида тільки могила виправить.
Відео показує, що в команді немає тренера. Після вилучення Шепелєва всі думали про заміни і про те, щоб потягнути час. Крім трьох хлопців, які сиділи на тренерській лавці і на халяву дивились футбол. Прізвища Гармаша! вони не пам'ятають. Випускають Де Пену. Але не кажуть йому - для чого. Вербич падає з ніг, але його ніхто не міняє. Хлопці нервують. А Михайличенку все по барабану. Він злий, що йому заважають дивитись футбол. Вони навіть при заміні гравця не хочуть відірвати свій зад від лавки. Бояться, щоб хтось місце не зайняв. Цим хлопцям дай нормального тренера і вони рознесуть усіх суперників.
Показати
alex, этот самый "немає тренера" вытянул команду и физической ямы, в которую хац их мега сборами поместил, и выдал самую сильную игру за несколько сезонов. Бред не пишите. И истеричные девочки на лавке и на поле показали уровень своего профессионализма. Если б даже Миха был дубиной стоеросовой, они не имеют права так себя вести.
Я взагалі спочатку подумав, що коментатор від Шахтьора. Думав, що це такий експеримент. Але приблизно так би коментував Циганик. Вони, мабуть частково зарплату отримують у Ахметова. Щодо суддівства, то повністю згоден з Шебеком. Там були ще й інші ляпи. Але результат матчу трохи згладжує незадоволення таким суддівством.
Показати
alex, Коментатор просто плінтус. Ніби просив, "візьміть мене на Ф1/2.
Багато хто ,в т.ч. і я сказали після першої карточки, що Степаненка виженуть з поля. Це не українські судді. Але де був наш тренер? Чому не замінив його після перерви? Всі бачили, а він ні.
Показати
alex, так це було ризикованим залишити Степаненка, але не все можливо передбачити.. Шева зробив свій вибір і йому за це відповідати.. Нам не пощастило з рикошетом, проте пощастило втримати переможний результат.. Як би там не було Шева і ко зробили цей результат -і для нас він переможний
alex, ну, Степаненко опорник. Эта позиция подразумевает получение карточек. нельзя же опорника снимать после каждой жк. К тому же, он очень важный игрок для сборной, хотя многие этого и не замечают.
No results found.