Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 79
"Шлунковий вірус" - новий тип вірусу імені Михайленка.
Показати
alex, https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Вирус_Норуолк
Згоден. Це для Харатіна було б приниженням. Але ж в збірну України Ахметов не бере.
Показати
alex, да при чем тут Ахметов, уровень игрока не дает ему сыграть за сборную. Хороший игрок в чемпионате Венгрии или Казахстана не играет, поэтому не странно что его не зовут.
alex, Да какой Ахметов? Он готов конкурировать с Малиновским и Зинченко в центре ли врывает с ногами как Степаненко, он НЕ СМОГ конкурировать даже с Гармашем, Сидорчуком, Буей... как сборная Украины?
А де той Беніто, що з Тамбова? Так багато шуму було і - тиша.
Показати
З Бесєдіним також тиша, хоча на календарі вже лютий. Як і з Мироновим.
alex, до сих пор не получил визу, как говорит Селюк

http://www.dynamomania.com/news/511669-dmitrij-selyuk-benito---igrok-dinamo-prosto-ukrainskoe-posolstvo-zatyagivaet-s-ego-vizoj
Треба позбуватись ще й від Шапаренка і Шепелєва.
Показати
alex, Я б ще й тебе комусь подарував, бо грошей за тебе не дадуть.
Денис і в Динамо погоди не портив. Які тренери, такі й гравці. Не вміють з людьми працювати.
Показати
alex, конечно не портил, потому что не играл, а когда выходил, то никакой пользы не приносил в основном, сколько их таких в Динамо, которые погоды не портят, а пользы как кот наплакал, если бы они безоплатно играли, а так, пускай в другом месте погоду не портит.
михайло, Вацко знає і ще хтось з глухонімих.
Показати
alex, прошу враховувати, що тепер термін "глухонімі" вважається
некоректним, як і "інвалід". Не рекомендується застосовувати. Тільки "глухі".
Назару для того, щоб стати лідером команди потрібно мати більшу швидкість. І грати головою. Цього можна навчитись у Попова. А для швидкості є секундомір. Біг на 100м, на 60м, на 30м. Це окремо від тренувань. Щоденно.
Показати
alex, впевнений,що Русин швидший за Попова
Не зрозумів. Так 100 000 чи 300 000 "за неналежну поведінку вболівальників"? Чи друге - просто так, про всяк випадок 300 000.
Показати
alex, 100 000 - Десна
300 000 - Динамо
Те саме він робив з Динамо і з Ребровим. Потім втік з команди. А Ребров розвалив команду до кінця. Він не знав, що йому робити. Вперед іти не було куди, а повертатись назад було соромно.
Показати
alex, После "мега"-усиления в Динамо перед тем сезоном, где главным трансфером считался Громов и отказа ИМС продавать 5-6 игроков, которые потеряли мотивацию (мы до сих пор плоды пожинаем из-за этого), то Динамо прогнозировано нихрена и не показало. И щас не показывает. Рауль, поняв это, убежал летом из команды. Ребров остался и отработал до последнего, что бы потом в итоге такие как ты его грязью обливали.
Ось що значить слухати тих, хто весь час співав: "Беги, Андрей беги". Побіг. І скоро фініш. А тепер теж саме співають: "Беги, Витя, беги". Хто з тих, хто побіг грає в нормальному клубі. Ярмоленка продали нормально. І зіграв пару матчів нормально. А далі? І де тепер опинився? Де зараз Швед, який побіг дуже молодим? Бо хтось собі крутить мультики, що десь там в Європі вони прямо ростуть. Варто тільки вирватись з України.
Показати
alex, А ще Лунін феерить в Реалі, по арендам і там на лавці,грав би в Зорі, а так угроблять нам воротаря збірної.
alex, ЕСли б ушли раньшеи делали все что тренер скажет, тогда и росли бы. Это опыт другим ребятам. Другие уже умнее будут
No results found.