Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 18
И что с этим делать?
Показати
TED, продавать Витю, что бы Белькевича не догнал) А если Серьезно, Витя уже года как два перерос команду(
Монзуль не рефери уровня премьер лиги, кто-то писал. А к нам есть судьи такого уровня. Какая лига, такое...
Показати
TED, лично мне импонирует Романов.
Так він фізрук чи худрук? Може ми не того взяли?
Показати
TED, подивимось.. час розставить усі крапки..
Мені не подобається Тайсон, не вболіваю Шахтар, УАФ з Павелкою смердять, але все, що пише Несенюк - є гидота. І коли Динамо почне проводити адекватну кадрову політику не тількі у відношенні гравців, а й прес-служби, агентів, тренерського штабу, тощо, - керівництво зніме шори з очей, може тоді життя й налагодиться. Так, у Шахтаря набагато краще з грошима, але й у побудові клубної політики в них все набагато краще. І Несенюк може плюватися, волати в бік Шахтаря, але що це нам дає? Гра та результат - найкращі маркери, поки ні першого ні другого. І якби не Шахтар з ким би ми мірялися, хоча зараз хоч би на 2 місці втриматись. Тоді чому не Тайсон чи Мораєс? Тому, що вони не українці? Тому, що один зрадник, а інших істероїд? Серед футболістів мабуть, як і серед населення, багато непорядних істот, але якщо вони дають гру та результат, то це вже інший вимір.. Ми любимо Андрія Ярмоленка, але де той Вест Гем, і де наш Андрій?
Показати
TED, до речі, амораєс грає за збірну України, то хіба він не українець, я ви кажете? ) і ще, гравець може бути геніальним футболістом, але гандоном як людина (і вести себе на полі відповідно), і при визначені найкращого в країні, це повинні враховувати. а тайсона не буде вже навесні, от побачите )
Честно, пытался. Відверто, намагався. Ну не в змозі слухати це. Он такой молодец, и здесь молодец, и там молодец. Динамо в полной ж. Хрень какая-то.
Показати
TED, когда то Несенюк был на Динамомании, печатался тут, и я очень благодарен Евгению, что это в свое время закончилось.
Николай ну очень специфическая личность.
Ни о чем. Внутренний голос. У нас в стране есть адекватные журналисты и "эксперты"?
Показати
TED, это тонкий троллинг, всем же понятно чей это голос и откуда он звучит.
На 100%! Про Заварова згадав, так і було. І теж саме питання: ЗАЧЕМ?
Показати
TED, помазанник уже готов был
К нам не надо, пусть отдохнёт, очень нервный.
Показати
TED, «спокойный»/похуистичный ХАЦ устраивает?)
No results found.