Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 88
Унікальний гравець. У Динамо приїжджає відпочивати, а грає тільки за збірну. Навіщо він потрібен?
Показати
Нико, так може в ДК всі юнацькі та молодіжні команди не потрібні, бо вони не грають в основі?

Він, наразі, один найцінніших активів ДК. І якщо його зможуть гарно продати, то вже буде дуже корисно. Навіть якщо він не сильно багато награє за Динамо.
Адміни, а де герой матчу в складі Динамо!!!????
Показати
Нико, "Динамо": 35. Нещерет - 2. Вівчаренко, 34. Сирота, 4. Попов, 94. Малиш - 5. Сидорчук, 8. Шепелєв, 22. Лонвейк, 20. Караваєв, 7. Кабаєв - 19. Гармаш
І навіщо приходив?
Показати
Нико, це питання для більшості гравців
Після цих заяв вилізе знову кремлівський "п"яний мишка" і буде махати ядерною палкою:-)
Показати
Нико, "п"яний мишка" вже включив задню і почав плакатись про можливу поразку в цій віні параши , після того , як побачив попередній список озвученої військової допомоги для Україні.
Назвіть хоча б одного футболіста з раші що нормально і стабільно грав у Європі хоча б кілька сезонів?
Показати
Нико, на думку спадає тільки Аршавін. А взагалі, крім суб"єктивної думки цього голандського урюка, який жив у свій час на російські бабки, є ще об"єктивна реальність. А саме, можна згадать володарів Золотого м"яча, статистику очних зустрічей на рівні збірних, клубів і т.п.
Вітя, йди до ПСВ. Не йди по шляху Ярмоленка.
Показати
Нико, Шлях Ярмоленка. 16-річним шмаркачем попасти в систему Динамо, за 3 роки пробитись в основу першої команди, стати в неї лідером та завоювати величезний авторитет та повагу серед вболівальників, віддячити клубу зробившому йому им'я гарним контрактом і після цього забезбечіти себе і своіх дітей низкою "жирних" контрактів за кордоном.
Наскільки він хворий на голову.... Це просто жах. І всю росію такою ж зробив.
Показати
Нико, по моему, они и до него были такими же. И после него не выздоровят.
Рівень нашої команди...
Показати
Нико, Треба дивитись по гравцю, а не по тому звідки він. Той же Обамеянг з Габону, але гравець класний. Чи Салах з Єгипту, і ще купа прикладів можна привести, коли гравець з невідомої країни являється зіркою світового рівня. Свого часу той же Кузнєцов в ДК з Десни приходив, чи Заваров з Зорі. ДеПену он взагалі вільним агентом знайшли.
Нико, А що, очікували когось іншого в умовах військового стану? Взагалі будь який іноземець - це досить ризиковано, бо йому (або агенту) щось, якась дрібниця, в голову стукне і він без жодних пояснень поїде з бази і з країни, а ФІФА буде на його стороні...Тому, тут надія на те, що цей хоча б усвідомлює ситуація
Шкода. При всіх їхніх недоліках (надмірна любов до кротів) канали були хороші.
Показати
Скоро вспливуть на ютубі. Любителі пенісова зможуть спостерігати вилизування кротівні зможуть спостерігати свої улюблені передачі в мережі інтернет
А ми потім дивуємося "успіхам" нашого клубу. Беруть на роботу "динамівські сердця", які не є кваліфікованими спеціалістами в управлінні, а потім вигрібаємо на всіх фронтах. Хоча я болільник Динамо з юності, але казав і буду казати - треба брати приклад в управлінні з кротів. У них колишніх гравців в управлінні клубу в порівнянні з нами взагалі немає, а працюють профі, які знають свою роботу. Нам теж треба щось подібне внідрити.
Показати
Нико, та зовсім нема, а Срна, а хто тренує молодіжки і працює в структурі дитячих команд?
Нико, потрібно якось визначитись, що не подобається, серця чи неквалифіковані фахівці. Бо немає нічого поганого, якщо в свій клуб йдуть вихованці, але погано це тоді, коли вони геть зовсім не мають ані досвіду, ані вміння, та й дипломи нашого зразку. Не треба зловживати словом "серця", мова повинна бути про фахівців. Нехай набувають досвід, нехай хоч один хоч за межами десь шось прослухає, мову вивчить, а потім вже працює. А якщо Суркіс така добра людини, яка усім допомагає - нехай просто пенсію їм дасть.
Нико, а як це вас не змінусовали,мене за такі слова вважають ворогом.
No results found.