Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 85
Ivan, не було в Донецьку змагань олімпіади 80, а саме проведення змагань такого рівня дає право так назвати стадіон... хоч чисто атлетичний він, чи чисто футбольний- були змагання- все є право...
Показати
Bodivin, кто тебе сказал, что соревнования именно такого уровня дает право называть стадион, что ты несёшь вообще? Там были чемпионаты Украины по легкой атлетике, атлетика - олимпийский вид спорта. Вася
Ivan, що СН, що опж чи як їх там- мають одну мету...
Показати
Bodivin, я уже давно понял, что этот сайт населённый порохоботами :)
Rodion, тому що матчі олімпіади проводились... як і у всіх інших країнах... але олімпіаду- приймає( поки що) місто а не країна...
а чому донецький так називається?))))
Показати
Bodivin, потому что там еще проводились соревнования по легкой атлетике. Не это так, название. Но я не слышал, что бы стадион называли «Олимпийским» , на котором только футбольное поле
Кепа, тепер фразу "орет как потєрпєвший" важко буде зрозуміти вірно без контексту)
П.С. Сильний гарант конституції, потєрпивший від дєвочки яка служила поки він ухилявся.. Головнокомандувач одним словом...фу мля
Показати
Bodivin, даже ростовский овощь так не тупил. А тупил он знатно)) Но того хоть яйцом "убили" во Львове. А тут...
Кепа, та там в пацика раздваєніє ... особистості... але це занадто- бо з особистістю там питання))
Показати
Bodivin, АХАХ! Тебе діагнози навчали ставити в псіхушці де тебе закрили? АХАХА! Ще один доказ! Ну ти і дал..б!!!
Dynamic, згоден шановний, твої тобі поміг би зібрати...в торбинку))
Я читати вмію, і знаю про що Кепа писав. Я тобі задав питання- де факти що виборці Петра з випученими очима... ти ж почав лепетати за образи і т.д. і жодного факту не навів- висновок? -ти Балабол))) Удачки тобі в твоєму нелегкому житті )
Показати
Bodivin, давай збери, якщо зможеш! Готовий за слова відповісти, сцикло? Тільки не ховайся під мамину спідницю! Я готовий за кожне своє слово відповісти на відміну від тебе, сцикливого пітушка!
Dynamic, то ти вже визначишся, некондиційний, то я порохобот, чи виборець зеленського який себе описав?)) Ти що взагалі потєряний?))
Показати
Bodivin, тебе навіть заганяти не треба, бо ти ітак загнаний! Кричиш як істеричка, хоча тебе напевно на вулиці згвалтували, от ти і кидаєшся на кожного! За монітором - ти герой, на вулиці - попущене і обісцяне сцикло!
Dynamic, дійсно, згоден з тобою, брехнею ти мені нічого не доведеш... тому сенсу в цьому не бачу... ти ж навіть жодного аргумента не можеш привезти - навіть як твій опонент- знаю які плюси зелупа зробила... а ти його прихильник це в речення звязати не можеш- от і хамиш, від свої немічності)))
Показати
Bodivin, ще один доказ - за петра пез..на голосували тільки такі да...и як ти! Тепер ясно в Україні 25% дал...в! Ти підтвердив ще раз цей БЕЗЗАПЕРЕЧИЙ ФАКТ!
Dynamic, якби було розумне- то б спинилось тут... а так... після цього поста і подальших подій- ти лише підтвердив- ти тупе і без мозгів)))
Показати
Bodivin, скажи мені це в лице, петух! Слабо, інтернет-герой? Називай місто і адресу я приїду! Але ти ж СЦИКЛО, тому і не назвеш!
Dynamic, на жаль не в кожного, тебе обділено)) бо жодної думки ти тут не згенерував- стандартний набір зевиборця- тупість, хамство, балаболізм і не вміння відповідати за свої слова... та і дії по життю також))) лошарик, блін)
Показати
Bodivin, як гарно ти себе описало! Хоть тут правду визнало
No results found.