Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 34
Якщо пройти хоча б один раунд кваліфікації ЛЧ то в такому разі група ЛК забезпечена.
Показати
Динамiвець1979, так і з 3 місця група ЛК забезпечена. А з 2 місця ще треба раунд пройти, бо можна взагалі без євроосені лишитись. А те як і Зоря і Дніпро грали в єврокубках, то цілком реально пролетіти. Тут хоч би Динамо кваліфікацію пройшло
Oskar, у Франції судить Наталі Фрапар, і питань до неї значно менше ніж до Монзуль.
Показати
Динамiвець1979, спасибо за подсказку..но это там в единичном виде в одной стране и ещё где работают законы.. а у нас..нет... только кумовство.. подкуп итд итп.. где первое место в чемпионате гарантирует много денег только за участие в ЛЧ...так что вопросов много..
І що із того що він сказав є "несподіваною заявою"???
Показати
Динамiвець1979, читайте між строк. У мене не получилося)
Барабаш, а у нього просто таки найконструктивніша критика яку я тільки бачив. Таким нікчемам аргументовувати щось, лише час витрачати.
Показати
Динамiвець1979, дуже прикольно критикувати, обзивати гравців і рахувати їхні гроші, сидячи в кріслі перед телевізором, можливо ще і з банкою пива!!! Ніхто б з усіх цих диванних експертів не витримав би такий графік, в якому живуть динамівці з березня місяця! Ви б не те що в футбол, ви б ходити б не змогли! Екмперти…блін
Динамiвець1979, добре,розкажіть тоді ви,в чому прогрес Динамо.В управлінні,менеджменту,службі слекції?Можливо я щось не розумію і не бачу,що їх фізично не вистачає на 2 тайми уже декілька років,що їхня тактика як у гравців регбі передачі поперек поля і назад,що вони ходять,а не бігають по полю.Може це така задумка тренера,грати взагалі без нападаючих?Так що якщо лаконічно і стисло то
SheriFF_2 сказав по ділу.
Буковина, мабуть і до росії вїзд не заборонять. Просто якась пельменна тошнилівка напише на дверях що Байдену вхід заборонено )))
Показати
і Обамі,у їх без Обами ніяк)
Та перестаньте. Щоб США не потрапили на ЧС вони повинні програти збірній Коста-рики з різницею у 6 голів.
Показати
Динамовец 1979, ну так по факту ще ж не вийшли. А буває всяке
Таааак, авторитетний погляд. Баран який навіть не знає, що Італія і Португалія їм не світили.
Показати
Динамовец 1979, вони могли бути суперником у фінальному матчі
Навіщо це перекладати на московську??? Адже на Динамоманії іноді викладають тексти мовою оригіналу (українською).
Показати
я вже змирився з цим, це дико коли український сайт, українського клубу перекладає рідну мову на мову агресора.. для чого??? Динамоманії слід би уже задуматись над цим... таке вреження що це російський сайт.. скільки людей було закатовано і голодом заморено через нашу культуру та мову, ех та кому то цікаво.. КАКАЯ РАЗНІЦА..
Friday, шановний, а ви при Петракові бачили Ярмоленка (як і Циганкова) на краях??? Тоді ви в футбольній тактиці повний нуль. На краях грали Соболь і Тимчик. Тактика була не 3-4-3, а 3-4-2-1. І з глибини частіше атакував Яремчук ніж Ярмоленко і Циганков.
Показати
Можно и головой подумать ...В Вест Хеме (о котором речь) Ярмо играет вингера, и тут речь о том , что после его игры за СбУ ему в основу ВХ .Я сказал ,что два ИГРАЮЩИХ вингера ВХ порвали бы боснийцев.При чем тут петрабол ?
Vit Fed, уважно читай те що я написав. Хоч і тріумфальна, але все-таки НІЧИЯ! А перемогли ми в овертаймі.
Показати
Динамовец 1979, я в курсе, что мы победили в овертайме.
No results found.