Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 24
На ютубі послухаєш
Показати
Solbakken, Молодець! Круто!
Kyiv, так, Порох наробив купу помилок, але при ньому було світло в кінці тунелю. Світло - це дійсно мова, це розвиток армії, це томос, безвіз, це реформи, це запуск антикорупційної системи, це стабільне зростання економіки, це постійний тиск на парашку. Що, ##&%!, з цього залишилось при зєлєбобіку??? Звідки повилазили такі немислимі уродці, як сивохи, фокіни, кравчуки,єрмаки????
Показати
Solbakken, ніякого світла не було. Це той самий Янукович, тільки з жовто-блакитною риторикою і знанням англійської мови. Його цінності - гроші і влада, решта - слова. Ви згадали Фокіна і кравчука при Зеленському, а чим кращі Медведчук і Кучма при Порошенку? Я вже не кажу про Гладковського і іже з ним. Я уявляю тих людей, які спочатку голосували за сивочолого, потім за криворізького пацана, спочатку зневажали Луческу, а зараз за нього горою. Одні і ті ж самі люди.
Kyiv, ну обрали ви нікчемного зєлєбобіка і що, корови біля футбольних полів зникли? Обрали "мордочку" і дійсно отримали катастрофу в економіці, охороні здоров'я, на фронті, в судовій системі, на міжародному рівні. Чому тоді цей зебіл на заробітки в мокшандію подався
Показати
Solbakken, А тобі ще більше магазинів Рошен по країні треба певно, долар по 30, газ по 8.50 на весь сезон, вимирання нації кавалерійськими темпами, 9 млн. українців на заробітках, найбідніша країна в Європі, тоді да, голосуй і далі за мародера барижного.
Так наче ж телетрансляція на Україні?
Показати
Solbakken, на «Україні» в тому числі.
От хто гнида, так гнида
Показати
Solbakken, даже по морде лица видно)))
"Много порядочных нормальных людей"??? Скільки там підтримувало *уйла з його політикою стосовно України, 86 %? 86 %, Карл, 86 % - це абсолютна більшість. Переважна більшість подонки і грязь. Їх не жаль
Показати
Solbakken, слід також додати, що інші 14% не факт, що за Україну, бо там і за Жириновького і Грудініна голосували.
dmitrydvk, ну, дядьку, Бєссонов сам казав, що випив більше горілки ніж ви борщу з'їли
Показати
Solbakken,
он про себя может говорить, что угодно. А оскорблять его (или алкаш - это комплимент?) он повода точно не давал. Превращать "сердца" в говно много ума не надо, а без памяти и традиций остаться можно быстро.
Скажу навіть більше: Саня, тобі взагалі не треба було приходить в ДК тренером.
Показати
Solbakken, саме це і я хотів сказати.
Artaleks, матьорий). Сам Галатасарай його хотів
Показати
Так а че? Могли прокормить)
RAV, а у чому там "гнільца", він звинуватив дідів? Наскільки я бачу там звинувачення совка-рашки, яка за всю свою мерзенну історію у всіх своїх формах (царство, імперія, совок, ерьфе) власних людей перемолола більше ніж ворогів
Показати
Solbakken, я лише говорю про те, що СаШо багато чого говорить чисто в теорії. Сьогодні інша дата. Особисто я як і мої родичі, включно з тими, що пережили ті події, сприймаю цю дату як торжество життя. Бо за можливість мого існування заплатили життям 3 моїх діла, а ще один відвідав Острайх за "безвізом" так би мовити. І люди воювали не за Сталіна чи сорок, а за своє існування та існування моє і Ваше.
No results found.