Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 36
журналюжка, испанцы чемпионы мира, португальцы европы. а кто такие Иран и Марокко? и кто тако ты?
Показати
RedBull, чемпионы мира немцы. Но то такэ
Футболист был не нужен ДК! ну и перешел к кротам... чего стонать? Другое дело если бы это ушел ключевой игрок клуба. И наверняка у него остались обиды, что конракт не продлил с ДК, вот и треплет лишь бы что. Ему осталось то играть пару лет, куда ему нужно было идти? Лично мне плевать.
Показати
Через год, он перейдёт в свой любимы софийский ЦСКА и все забудут о нем как о старом лапте. Это не Ващук, ему здесь не жить всю жизнь.
А действительно, разве ребята не могли подсказать тренеру что у них перебор? То что педерация овно и так понятно, но куда тренер смотрел с помощниками?
Показати
RedBull, абсолютно прав. Ребята не помнят о своих карточках? Или они по десятку в день получают? Бардак в сборной. А за сборные отвечает Маркевич!!!
RedBull, а думаєте вони пам'ятають? Грають в збірній рідко, і за картки відповідають не вони. Футболісту сказали ти граєш значить граєш.
RedBull, а вони зобовязаны знати регламент? а у кожного турніру свій. іх задача грати.
Олег, процесс должен проходить на том языке, на котором легче тренеру донести до футболистов его теорию. В европе это легче, потому как подавляющее число европейцев кроме своего языка знают еще и английский. И потом национальный язык могут изучат в таких чемпионах как английский, немецкий, итальянский, потому что это ТОП чемпионаты, туда все стремятся. А ты хочешь чтобы в нашем чемпионате иностранцев заставляли учить наш язык? кто сюда поедет тогда?
Показати
RedBull, ні я не про іноземців. Я про культуру наших тренерів. Чому вони послуговуються російською хоча самі є україномовними українськими тренерами. Це не повага до самих себе. Чому так мало принциповості? Чому ми так просто нехтуємо цим питанням.
Я не проти російської мови я за українську серед українських тренерів. Чому у Вишах викладають українською і захищають диплом на українській, а наші тренери вчаться на російській і відають настанови на російській.
І про іноземців які приїздять до нас легіонерами!
Як ми можемо вимагати знання української від них, коли самі українці не вважають за потрібне вчити українську мову?
Олег, i всiх україномовних футболicтiв...-не? и в придачу україномовного президента!!!
Показати
RedBull, так. І поки цього не буде, команда буде українською лише номінально.
RedBull, футболісти можуть бути російсько, англо, хорвато - мовними. Тренувальний процес має бути на українській мові, звичайно якщо тренер українець. Всі ці ліцензійні школи Сабо-Морозова, там на якій мові захищають дипломи? Що за колоніальне мислення. Звідки зявиться українська тренерська школа якщо не розвивати свою термінологію і т.д..
RedBull, мені смішно з того, що під час гри, україномовний тренер кричить до футболістів російською! Маркевич, Кварцяний... Парадокс. Може краще вже німецькою? вона суворіше звучить.
Антон, какой АПЛ? его там затопчут!
Показати
RedBull, та нормально все будет... С Лукаку он уже играл, что ему теперь бояться то)) Строгий тренер с жестким характером - куда страшнее для Хачеридиуса)
No results found.