Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 48
Тебе нормальний тренер уже б давно вигнав.
Показати
Run Korca, нормальні уболівальники пам’ятають все добре, що Денис зробив для клубу і розуміють, що з огляду на його майтсерність може ще зробити.
А хто в курсі,чи є поїзд Харків-Мінськ?А речі можна вислати поштою.
Показати
Run Korca, в 06:17 из Харькова 8 апреля. Пусть остается, утром посадим)
Игорь_pashik 73, так картопляний відмовився іти на пресконференцію,мабуть дупа чує.
Показати
Run Korca, надеюсь в сегодняшний большой праздник это будет благая весть)
А я то думаю чого на Динамоманії розширюють штат редакторів?А воно багато шанувальників кротів розвелося,половина новин про їх.Я не в праві вказувати,що публікувати,але гидко,повірте дуже гидко.
Показати
Run Korca, гидко, але, по суті, це новини зі стану головного суперника за чемпіонство. Хоча я і сам не в захваті від такої кількості новин про кротів.
Умник, повністю вас підтримую.Сайт все дальше відходить від футболу,а якщо і публікує щось то про кротів або Зінченка
Показати
Run Korca, кто вас заставляет читать эти новости? че за бред?)) на сайте куча футбольных новостей, идите читайте коментируйте, чего лезете в эту статью? абы посрать, другого повода не вижу! фрики ей богу... реально всех возмущающихся перебанил бы, будь моя воля.. но никто не забанит, так как пока вы тут срете от этого польза владельцам,
У нас є великий Хацкевич,глиба так би мовити,як вважає Суркіс.Він входить в 50 кращих тренерів світу і ми це бачимо по грі,від якої очей не можна відвернути!
Показати
Run Korca, Честно...надоело уже за Хаца говорить. Ну не поедет к нам Эрикссон. Лучше уж на Филиппины. Сколько лет мы занимаемся САДОМАЗОХИЗМОМ! Все восхваляют Семина при первом "пришествии",мол достигли результата! Ну-ну. При игре с оглядкой на собственные штаны...Мне такая игра не по душе. Газзаев был мужик-не получилось-ушел с достоинством! У нас сейчас есть шанс и большой- сделать из нашей талантливой (повторюсь-ОЧЕНЬ талантливой) молодежи КОМАНДУ! У нас россыпь талантов в U-21,U-19,U-17! "Аякс"позавидует! Хацкевич это не сделает. Почему не дать шанс Морозу? Он эту молодежь вырастил и достиг с ними результата! Эксперимент опасный,но я не думаю,что будет хуже.
Чи сміятися,чи плакати?Він не вартує ні гроша.
Показати
Run Korca, ну побачимо через пару років. Згадується "мальчік со 130-го кілометра", який в кінці-кінців потрапив в АПЛ і коштує 20 млн. євро.
П.С. Бачив його у матчі Г-19 з румунами - на голов кращий всіх інших. Та й на ЧЄ серед молоді дуже добре дивився
Питання до адмінів.Ви дійсно так не любите Динамо,що публікуєте цю херню?
Показати
Run Korca, читай ниже))))))))))
Артём, з днем народження,а щоб випав джекпот,нехай виграє Динамо і звільнять Хацкевича.
Показати
Спасибо
Atribut, Хотілось би,щоб особа,яка має дві вищі освіти,навела факти.оскільки у мене немає двох освіт,а по віку я можливо і старше,то маю право сказати. Жодного стосунку до з’єднань СС Роман Шухевич не мав, також не існує жодних відомостей про нагородження Шухевича будь-якими відзнаками Вермахту та Третього Райху.Якщо не опублікуєте документи буду вважати вас мудаком і провокатором.
Показати
Run Korca, Меня ничуть не волнует, кем Вы меня считаете. Schutzmannschaft Bataillon-201— это немецкое подразделение, так называемый полицейский шуцманшафт, структура подчинения СС. Всё остальное, про награды -это только Ваши домыслы
No results found.