Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 43
Ні , їм скучно не тільки з вами, їм скучно і з «Аяксом» в ЛЧ і з «Карпатами» в ЧУ і з багатьма іншими командами , бо в команді гравці думають , що вони взяли Бога за бороду ,хоча самі не відповідають рівню Динамо і тренерський штаб такий самий як і гравці -випадкові пасажири.
Показати
Boyar, рівню Динамо в першу чергу не відповідають ті, хто в свій час заволоділи клубом й експлуатують в своїх інтересах НАШ бренд!
Цікаво , якою буде відповідь Палкіна ? Вже і французи кажуть ,що ви не українська команда.
Показати
Boyar, за то нам хватает одного белоруса и 3 х бразильцев на скамейке...
Boyar, за то что назвал их сильнее мансити палкин все простит)
М'яч круглий , а поле широке... Все може статися. Не хочу говорить про інші клуби ,але « Динамо» має чималі шанси не вийти з групи. Тактичні «перли» Хацкевича вже відомі , гра команди також відома , склад на гру можна спрогнозувати з ймовірністю 99% , слабкі сторони також відомі . Думаю , що інформації про ДК в інших тренерів достатньо. Астана нас вже не злякається , крім того фактор свого поля і штучний газон. Чехи і французи для мене є темними конячками , але не думаю , що вони будуть слабшими за «Карпати» ,яким ми програли , тому про вихід з групи говорити ще зарано.


Показати
Boyar, гравці на індивідуальних якостях можуть витягнути групу, а в 1/16 - 1/8 злетіти від міцної команди з непоганим тренером.
Жаль , що Динамо перетворилось на команду «середняка» ЧУ, але це факт. Нічого путнього не чекає нас ближнім часом. Ця політика «сердець» не дозволить вийти команді на новий рівень. Всі колишні футболісти в першу чергу футболісти , які крім того , що добре грати( краще сказати « вміли грати ») у футбол нічого більш не вміють , бо їм не було часу навчатись. На всіх рівнях в клубі повинні бути професійні спеціалісти ,а не престарілі делітанти. Перетворили клуб в біржу для «бивших». Не в одній команді , яка ставить перед собою важливі завдання такого немає. А що він буде казати , коли в ЛЄ не вийдемо з групи? Коли пролетить чемпіонство? Задачі ж будуть не виконані...

Показати
Boyar, скаже як завжди, що ми будуємо нову команду, треба почекати, гравцям потрібно набратися досвіду, що це буде для нас уроком! Хацкевича мабуть зимою все ж таки звільнить, будемо благати бога про це! Але для мене головне питання зараз-це те, хто буде після Хацкевича? Бо знову дарма втрачати час через недолуге рішення якось дуже не хочеться!
6 останніх ігор , з 18 можливих очків маємо 4 , скільки забито-пропущених я вже не беру до уваги , скажіть це статистика команди , яка ставить чемпіонські цілі і хоче грати в ЛЧ? В мене закрадається страх щодо гри з Десною , Маріуполь взагалі костьми ляже з нами , а просто очки не віддасть. Взагалі , ще потрібно постаратись ,так опустити авторитет такої команди. Я також дуже хочу відставки Хаца , але прихід нового тренера навряд чи що змінить , тут вся політика управління клубом потребує змін. Хай прийде любий сильний тренер , не факт ,що команда «прохачів» його не «зіллє» , не факт , що «серця» на кожному кроці йому не будуть пхати палки в колеса і т.д.
Показати
Boyar, все просто: сразу убрать "дедов-дембелей" в лице Сидорчука, Гармаша, Буяльского, Морозюка, которые своей игрой тянут команду вниз, а в новый тренерский штаб включить одного из динамовцев "в авторитете", например Шовковского, кат тренера вратарей...ИМХО
Підкадіть ,будь ласка, де ще на супутниковому тб крім «футболу» можна подивитись гру?
Показати
Матч Футбол 2
https://oll.tv я тут смотрю 59 грн./мес
Буде стара пісня : « Будується нова команда , з кожною грою прогресуємо , задоволений гравцями , грають найсильніші , постараємось перемогти».
Показати
Boyar, ага, а після гри : " нам трішки не хватило....ми були кращі але реалізація слабка...а Вербіч з Сидорчуком скажуть що вірять в тренера і в команді все гаразд)))))))
sergey, а що? Радіти «феєричній» грі і тому що не програли Зорі? Так дорадіємо ,що з житомирським Поліссям будемо раді нічьї
Показати
Boyar, "Зоря" все-таки команда не простая, и абонементы на победу никому не выдаются, иной раз и у "Полесья" будут на улице праздники. А вот игра, безусловно, недостойная лидера, но это же разговор не сегодняшнего и не позавчерашнего дня. Нас ведь счет на табло только интересует, вот и кушаем.
Ну тут все зрозуміло - всі знали ,що мова буде йти про довіру , надання шансів і титанічну роботу. Але про занозу і про про плани то це месендж посланий Хацу. Я думаю в залежності від виконання задач і буде вирішуватись його доля в ДК. В кращому випадку допрацює до кінця сезону , а в гіршому -до зими. Буде гра з Зорею будуть не прості ігри ЛЄ і не факт ,що ми пройдемо далі. Те що він піде рано чи пізно то для мене ясно , бо за рік команда не прогресує ,а стало ще гірше. Питання хто прийде? Це не важливо, бо якщо не буде змін , то болото це буде вічним- не буде шансу щось змінити. Врешті-решт , повинен попасти хтось толковий , хто «вистрелить». Дід Панас раніше писав , що погоджується і на «серця» в особі Михайличенка або Яковенка , я його також підтримую , особливо щодо Михайличенка. Його своїм наступником бачив Лобановський , а він людей бачив наскрізь і помилитись не міг, людина за 14 років від своєї відставки стала мудрішою,з'явились нові ідеї , досвід , пророблена робота над помилками.Чому б і ні? Гірше не стане.
Показати
Boyar, насчет Михайличенко, интересный вариант!
Це скільки ще будете готовитись зустріч з Хацом ? Щось затягується «остывание»! Якраз найкращий зараз момент для зміни тренера , але «чуйка » каже , що Хаца не вижкнуть.
Показати
А за що мінусуєте?
No results found.