Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 43
Суркіс в одному інтерв'ю сказав , що жаліє що тоді з турками з гаряча звільнив Михайличенка от він і дає можливість знову тренерувати. Це моя думка. Що від цього буде -покаже час , а зараз запасаємось терпінням і надіємось на краще! Ще хочу відмітити , що Лобановський в ньому бачив потенціал , Метр в людях розбирався. І ще одне - мені здається , що Лєсік за місце триматись не буде. Мене більше лякає питання «Хто після Михайличенка» у випадку невдачі. Заварови , калититвенцові , гуєві і т.д. не місці...
Показати
Шовковський якраз набиреться досвіду в збірні і поведе команду до трофеїв.
Колись був фільм «Тупий і ще тупіший» , якщо перефразувати то гру команд можна назвати «Бездарна і ще бездарніша» .Тоска зелена ...
Показати
Boyar, там хлопчику продали мертвого папугу, так оцей епізод дуже в тему
Boyar, сліпому хлопчику*
Попав би ти на більш агресивних хлопців то відчув би той банан одним місцем .
Показати
Boyar, Родриго, например?)
З часом все гірше і гірше ... Мабуть, дійсно , алкоголь у великих дозах руйнує мозок ... Алієв , Саленко , Лєон ...
Показати
Boyar, зачем же грешить на алкоголь? Уинстон Черчилль, например, был знатным алкашом, что не помешало ему стать великим политиком. Саша просто беспросветно туп. Советовала ему Смородская прочитать хотя бы "Трех мушкетеров" Дюма. Не прислушался. А зря.
Ширинкович, хотілось би , щоб тренер прийшов раніше , як через рік ! Дуже важко терпіти трійку мега-тренерів !
Показати
Boyar, Всем хотелось бы,но желание ИМС держать карманного тренера по рукой перевешивает все логические аргументы
Щось дуже лячно перед Челсі ! Може і не дивитись гру ? Здоров'я побережу - бо нічого доброго нам не світить з цим «білоруським Гвардіолою».
Показати
Boyar, Перестань взагалі футбол дивитись, бережи здоров'я. І тобі добре і футбол нічого не втратить.
В нас є Буя ! Він всіх замінить .>:
Показати
Boyar, вам не понравилось, что он забил?
Як він не назвав теперішнього мега-тренера ? !! Це вже радує... Може , в кінці сезону не запропонує йому новий контракт. Я добавив би Сьоміна. Як на мене , він найкращий тренер після Лобановського ,особливо в свій перший прихід в ДК.
Показати
Добавлю , з цієї трійці вибрав би Михайличенка.
Як казав один історичний персонаж :«Не замінних людей не буває ...» Тому «підтягнуть» когось з дубля ( Кравченко), переучать когось з основи , а може є трансферна кандидатура. Тому не бачу сенсу посипати голову піском. А щодо Че-Че , то йому багато давали ігрового часу ? А ще більше Буено ? Це так , до слова... Взагалі , останнім часом я до трансферних новин ставлюсь «паралельно», буде нападник чи ні , буде захистник чи ні -це не головне , а головне—КОЛИ БУДЕ НОВИЙ ТРЕНЕР ?
Показати
Boyar, повністю згоден. Без нормального тренера і сильного півзахисту, який буде створювати моменти для нападением і зв'язувати групи між лініями, нічого не будуемо. А нинішній тренер цього ніяк не може усвідомити.
Все ми розуміємо про« тишу » і «понимание». Все це було і влітку. Тільки дивимось на інші клуби і бачимо роботу селекціонерів , яка не вчора розпочалась , конкурент в ЛЄ по-тихеньку підсилюється , «шахта» також думає про майбутнє і про насущне не забуває. А ми цікавимось... З іншої сторони , можливо, і нікого і непотрібно- все таки потрібний тренер а під нього підберать гравців.
Показати
Boyar, тренер потрібен нам, а Суркісу тренер не потрібен. Ось і все. І терпіти ми будемо не менш, ніж до літа.
No results found.