Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 51
Таке враження, що Хач Шепелева поставив для можливої відмазки і щоб було нікого звалити негатив (
Показати
Taras, так і є.
ПС. Сарказм.
Буковина, інших просто використовують не правильно чи не використовують зовсім, бо вони сирі (
Показати
Taras, погоджусь і з цим, але ствердження про їх "сирість", підтверджує відсутність гравців не "сирого" рівня. Кого реально з наших можна продати, наприклад, за 20 млн.? 15? 10?
Leonidas, дуже якісну гру показує в молодіжці Алібеков. До того ж зіграний зовсім молодими. Але тоді треба не ставити Бую чи Гармаша. Хач на це не піде.
Показати
Taras, пойдёт, Хацкевич не дурак, понимает что только с повышением скорости Динамо будет играть, а именно за счёт своих Алибекова, Леднёва и других, удачный трансфер в центр поля боюсь нам не светит, а Шапаренко и Цыганкову нужны партнёры для быстрого разгона атак.
Ну випусти ж ти замість Гармаша Алібекова, не будь боягузом
Показати
Taras, він не трус.. но боягуз..
Значить дуже боятися його втратити.
Показати
Taras, Судя по всему, нет хорошего иностранного специалиста, который готов трениривать Шахтер.
Дивився повністю. Головко при розборі гри дуже виховано три рази сказав і показав тактичні помилки та прорахунки Хацкевича. Чітко і ясно. (
Показати
Taras, возможно головко следующий тренер ДК
Taras, не оправдываю Хацкевича, считаю что Динамо нужен тренер посильнее, но при всей тактической грамотности тренера Головко (на словах), его юношеские сборные не играют так же красиво, как он рассказывает, увы.
Брехня повна. Женя роздівався для виходу, поступила команда від помічників щоб роздівався Шабанов. Хацкевич обертається, питає Хачика що за фігня. Той показує на помічників. І ви тепер ще Хачеріді винним зробіть, як зробив його винним гол. тренер. Блін, тренера хорошого треба... гравці то явно не бездарні
Показати
Taras, да что-то там произошло ... что-то говорил Хачериди, что-то говорил кто-то из помощников (в трансляции было не видно кто именно)... и стал раздеваться шабанов, а когда главный повернулся и удивленно что-то спросил хачериди показал на помошников и развел руками...
Taras, от тому Суркіс і призначає такого тренера, якого можна вертіти на 360 градусів. А, якби був принциповий тренер, то лише він би приймав рішення кого випускати, а кого-ні!
За центр - Шепелев, Буяльский, Шапаренко- страшно. При можливій невдачі всіх собак повірить тільки на двох Ш і Ш (. А цього не хотілося б.
Показати
ввешать все проблемы на 20ти летних детей будут только люди не с самыми выдающимися способностями, как по мне пусть кто кто, а молодеж играет, пусть набивают шышки это нормальный рабочий процесс. Но я надеюсь, на хеппи энд, главное чтобы детвора не перегорела)
На позиції де грав Гармаш виглядав дуже переконливо. Бореться до кінця, об'єм роботи величезний. Працював і на атаку, і на оборону. І головне без психів
Показати
Taras, Гармаш играет на другой позиции. При обороне своих ворот Гармаш часто опускается к опорникам, а против Лацио вообще играл опорника. На Гармаша и на Беседина(сегодня) возлагаются разные функции, так что сравнения некорректны. А сыграл Артем сегодня и правда хорошо.
Kostik, все просто - Алібеков. Поставте з Вересом, потім з Лаціо та забудьте про проблему з опорником
Показати
Taras, можно с Вересом, конечно, попробовать. Но первая возможность у него была - матч с Динамо Минск полностью провалил
No results found.