Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 70
Народ, як можна купити квартиру за такі гроші?

На п'яну голову підписував договір купівлі продажу?
Показати
garik, в 2008 такие цены были. Обычная квартира на Позняках стоила 200-250 тысяч долларов. Потом лупанул кризис и цены резко упали.
garik, тут може бути відразу три варіанти:
1) зважаючи на 2008 рік та якщо бралася квартира в Оболонських липках площею від 130 до 150 кв.м. в дуже хорошому стані та з повною обстановкою. Додати плюс до цього тодішні курси валют та піковість цін. То в принципі й може бути. Та про це вже й написав Чапыч;
2) повністю вірити Алієву - себе не поважати. Дуже часто все сказане ним потрібно ділити на 2 або й зовсім не сприймати. Неодноразово було підмічено його брехливість, коли він спочатку каже одне, а потім робить зовсім інше чи випливають невідповідності в деталях. Як ніяк, він - "Гадьониш" (І.М. Суркіс) (с);
3) не зрозуміло в якій половині 2008 року було придбання та з якими деталями.
Одна справа - придбати дуже гарне житло на початку 2008 з повним розрахунком, а інша - взявши іпотеку в долларах перед самим початком фінансової кризи або вже під час неї.
Враховуючи недальновидність Алієва та його марнотратність, могла бути ситуація, що у нього на час придбання не було нормально коштів, в результаті чого ним було взято іпотеку в долларах в умовному "ПриватБанку". В результаті були затрати загальною сумою 800000 $: на придбання житла, ремонт та аж ніяк не маленькі відсотки банку.
Не поважаю гордона. Наскільки неприємна морда, наскільки непослідовні висловлювання.

Підлий агент кремля
Показати
"Подлый агент Кремля" не сделает откровенное и сенсационное интервью с Илларионовым, которое окажеться в ТОПе российского YouTube, где идет сильнейший разнос путина и всего этого кремлевского говна, после чего это интервью ссыкливо уберут не то, что из ТОПа, а вообще из поиска у российских пользователей.
garik, підтримую гандоніще ще то, продающе пірамідки ю-шинсе!
Новини майбутнього:" Біля будинку Василя Уткіна невідомі здійснили на нього напад. Нічого не забрали, лише побили. "
Показати
garik, так було вжезгадай про викрутку в спині..
J e r a D, були такі унікали учасники ато, які голосували на виборах за опозиційний блок. Тому ти мене не здивував поставивши мінус. Яка різниця де ганьбити себе в кабінці для голосування чи на Динамоманії? Невідмиєшся...
Показати
garik, древнерусский язык предок русского, белорусского и украинского языков, между прочим тут и зародился... в Киевской руси, так что это наш язык, а не кацапов.
KBAPTAJl, продажність в висловлюваннях. Йому пох, що хай їде працювати на росію. Людина публічно каже, що все норм. Завтра кацапи запропонують бути франкову головним редактором найбільш популярної рос газети він все кине і поїде на росію.

І йому пох вбиті, закатовані, імпотенти, якими стали наші пацани, йому пох братські могили, згвалтовані наші жінки, безногі чоловіки... Йому пох, як і тобі і тим продажним, які мінусують. Лікуйту свою свідомість. Хоча таке не лікується.
Показати
garik, я участник АТО, но минус тебе поставил тоже
garik, Вы выдергиваете слова Франкова из контекста. И не видите явного сарказма.
Така сама продажна шкура, як і Хацкевич.

Франков, почни на 28 році незалежності писати українською мовою нарешті. Що не інтерв'ю, то пропуск самого себе.
Показати
garik, і в чому ж заключається його продажність? Чи від того, що він пише не українською, його експертна оцінка стає неправильною? Чи із-за цього він гірше ніж Ви розбирається в футболі?
Молодець, Несенюк. Пишаюсь, що є такі як він в команді.

Завжди за Динамо Київ.
Показати
garik, Он сотрудник клуба, это его работа быть с Динамо. Только делает он эту работу ниже всякой критики. Чем здесь можно гордится?
Не знаю як ви, але я буду дивитись. Це той момент, коли відвертатись не можна. Ми одна сім'я, а горі і в радості. Це наш улюблений клуб, улюблені кольори, улюблена емблема.

За Динамо.

За Київ.
Показати
garik, к сожалению игроки Киевского Динамо не считают, что мы одна семья. Плевали они на нас с высокой колокольни.
Чому немає Ціташвілі?

Як я втомився від Михайличенко.
Показати
потому что он сырой)
В заголовку написано, що перша гра проти Нідерландів.

Є офіційне підтвердження?
Показати
garik, скоро буде,але вони як С1 ідуть ,ми С2,так шо сами з ними починаємо. С Австрією доречі в 3 турі аж.
Автор: garik
17 травня 2019 16:08
Крим - це Україна. Слава Україні
Привіт, динамівці. Зайшов на даний сайт, який є моїм улюбленим і побачив ось таку рекламу.Прохання до керівництва сайту вжити відповідні заходи, щоб в майбутньому такого не повторялось.Сподіваюсь на р...