Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 84
Думаю від цього всі виграють. А найбільше Динамо, так як можна буде побачити його на рівні УПЛ.

p.s
Шановна адміністрація, сайт почав дуже повільно завантажуватись. А саме на правий сайдбар і блок коментарів потрібно чекати близько 10 секунд.
Показати
Dellmar, можливо це тому відбувається, що з вашого браузера при заході саме на сайт "Динамоманія" майнять криптовалюту. У мене на роботі на цьому сайті з"являється попереджаюча табличка (дозволяю я це робити чи ні), а удома таблички не виникає. Теж питання до власника сайту: чому таке відбувається, чому через Ваш сайт майнять валюту?
Dynamix, А якого розміру мозок треба мати, щоб обзивати іншу людину за її точку зору?
Показати
Dellmar, "точку зору" надо обосновать или аргументировать! А не лишь бы высрать что-нибудь!
Dynamix, Не варто сприймати все так буквально. Я вже пояснив свій коментар раніше. Думаю такий "знавець футболу" як Ви зрозуміє, що я мав на увазі.
Показати
Dellmar, а ви то який "знавець футболу"! Два турецькі клуби розрізнити не можете)))
Хто б сумнівався. Дивно, що не хочуть поміняти на Бойко.
Показати
Dellmar, что бы поменять на Бойко, нужно что бы он перешёл из Бешикташа в Фенербахче.)
Dellmar, дивно, що ви на футбольний сайт зайшли, не маючи в футболі поняття!
Саша, Ви бачили його в дії? Слідкували за Динамо Тбілісі? Може все таки людям з величезним досвідом у футболі видніше кого брати. Колись і на Віду всі плювались. А селекція працює добре, інша справа, що багато хто не може заграти в нас. Але це нормальна практика у всіх командах і Динамо тут не виключення. Тому наберіться терпіння і дайте хлопцеві час!
Показати
конечно, куда же нам обычным кузям до великих селекционеров, которые нашли и подписали таких великих футболистов, как антунеш, морозюк, яковенко, федорчук, корзун и т.д.:)))))
sd_555, ""выпинывают" игроков будущего" для того, щоб вони не сиділи на лавці а грали і мали якесь майбутнє, раз не можуть виграти конкуренцію в Динамо. А Кравець й так наш гравець був. І в останній грі виглядав досить пристойно. Як для запасного нападника самий раз. Гусев - це легенда клубу і навіть якщо його підписали, щоб він сидів на лавці, то хай так і буде.
Показати
Dellmar, полностью поддерживаю!!!
Дивлячись на Мбо і на те як він заграв. Задаю собі запитання, може й з Бельанда вийшло б. Але так чи інакше чекаю якісного трансферу на позицію Ярмоленко.
Показати
Dellmar, Даремно чекаєш ИМС казав, що до зими на позицію Ярмоленко брати не будуть....
Леопольд, А курс долара на завтра який буде? Чи ви тільки футбольне майбутнє знаєте?
Показати
Dellmar, на 24-27.08.17 действует курс валют который был установлен НБУ на 23.08.17.
Dellmar, вот вам, такому умному, наставили плюсов. А я состав " угадал" на все 100. Значится, можете минусовать.
tov_suhov, Ця пара підійде для ЧУ і то не для всіх поєдинків. Для ЛЄ потрібна важка артилерія. Тому не думаю, що завтра будуть якісь експерименти чи награвання пар захистнків. Або я нічого не розумію у футболі.
Показати
Ващук с Головко были едва ли не лучшей парой ЦЗ в ЛЧ своего времени. Потому что им доверяли Сабо и Лобановский и они оправдывали доверие. А нам надо сейчас какая-то мифическая "важка артилерія" из игроков сомнительного качества из Восточной Европы.
Головне що завтра зіграє, а то без Віди і Хачеріді якось взагалі не смішно було б.
Показати
Dellmar, А потом что?
Очигаву и Бурду надо наигрывать на их месте центральных защитников, а не совать на фланги.
No results found.