Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 84
Здається мені, що сьогодні не тільки в Олега буде прощальний поєдинок.
Показати
Dellmar, кому кажется, тот крестится...
Для дерева прощальний поєдинок, сподіваюся вже був.
З такою грою може й справді варто задуматись про створення групи. Клоуни
Показати
Пора уже.
Дивне зараз відчуття. Я, як вболівальник Динамо, звісно, хочу перемоги і впевненої гри. Але десь глибоко в душі хочеться, щоб ми програли і нарешті побачили нового якісного тренера. Ех, дивно...
Показати
Dellmar, так звідки ми знаєм, що суркіс призначить умовного Григорчука, а не динамівське серце. В мене взагалі немає віри в теперішнє Динамо під керівництвом суркіса. За 20 років, що я вболіваю за клуб, був тільки регрес. Натомість наші конкуренти прогресували і залишили нас позаду.
Dellmar, вы такой не один! такое же самое ощущение
Dellmar, якби у Суркіса були мізки... а так, для зміни тренера треба щоб цей провалився і зганьбив клуб.
Dellmar, та никто его не уволит даже после поражекния. И даже после вылета от Лацио. Могу на что угодно поспорить.
dinamitos, Ну якщо хоть трохи слідкувати за грою, а не просто поливати брудом, то можна на 80% визначити основний склад. Принаймні людей, які будуть грати. Тому я й сподіваюсь, що дальше вони будуть виходити і щось показувати. Зараз той момент, коли склад в нас вимальовується солідний.
Показати
Dellmar

Вся эта солидность основы - это условный показатель. Нет рисунка игры, хаотичный футбол + разбавление состава. Безусловно, на сборах предоставляется многим игрокам возможность проявить себя, но есть базовые вещи, которые прививает тренер игрокам не взирая на статус (основа/резерв). Другими словами, от смены исполнителей может меняться качество футбола, но но не концепция, которой придерживается тренерский штаб. А мы все пропускаем и пропускаем........
Сподіваюсь, що дальше нас буде чекати основний склад, який вже буде щось показувати. Бо зараз страшно за лігу європи стає
Показати
А где этот основной состав? Вы его в глаза видели?
от не розумію одного. Навіщо було брати Шабанова? Ну не кращий він від Кадара. От перейшов би хлопець в Зорю і може б вийшло щось. А так, на основу він не тягне, а при умові якісного легіонера, то стає взагалі 4-м після Хачеріді, Кадара і можливого підсилення.
Показати
Dellmar, откуда такие выводы? Вот посмотрим его в официальных играх, увидим. Кадар когда пришел и первые месяцы вообще ходячим недорозумением был.. счас хоть немного пообтесался, но все равно привозит..
"13 матчей и 2 голевые передачи.". Вражаюча статистика для нападника.
Показати
Dellmar, для Шахтаря те, що треба!
Dellmar, ну если он был бы такой деревянный, как его статистика, то МанСити его на контракт не садил бы
В той час, коли Зоря грає з Загребом, Шахтар грає з Людогорцем, ми граємо з якимись командами, нікому не відомими. І навіть не те, що граємо, ми щей програємо їм. Я розумію збір і так далі. Але чи не краще проводити збори з сильними командами?
Показати
Dellmar, Хацкевич уже 100 раз за это говорил. На 2 сборе будут сильные спарринг-команды.
Посмотрите, с кем играет Заря свой следующий матч.
А Сент-Галлен ничем не хуже Загреба.
Покладаю великі надії на Вербіча, який закриє лівий фланг і більше нас не будуть чекати різні "експерименти", коли пів складу по-черзі грає на флангах. Також сподіваюсь, Гонсалес одумається і почне грати, так як має грати основний легіонер та попадати по воротах (хоча б з меж воротарського майданчика). На вістрі Мбо і Мораєс. Все це в купі з досвідом, культурою пасу та світлою головою Ротаня вимальовує солідний потенціал нападу. Також не варто забувати про нашу молодь. А от захист в мене не викликає довіри. Крім Хачеріді ніхто не показує стабільної гри. Сподіваюсь керівництво і тренерський колектив зможе достукатись і збудувати склад, за який не буде соромно в Європі і з осоновними суперниками в УПЛ. Зараз той момент, коли є з чого будувати, але от чи є кому? От в чому питання.
Показати
Dellmar, тоже думаю что в защите бардак и нужен качественный ЦЗ
Виходить що цей сезон вони дограють в "Адідасі", а вже з наступного почнуть в НБ? Чи можна міняти дизайн форми під час сезону?
Показати
Блін, так в тексті написано. Сорі за тупе запитання
No results found.