Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 84
Тобто, нас не буде чекати новий тренер зимою? Чи третє місце в чемпіонаті і "супер" гра в ЛЄ - це і є ті максимальні цілі, які команда ставить перед собоюі про які всі постійно говорять
Показати
Dellmar, ХАН четко съезжает на напа, которого у нас аж 1. И раскладывает, вот был бы чувак забивной, были бы мы первые без вопросов.....
Одна з небагатьох світлих плям в нашій команді. Думаю скоро і Че Че почне грати.
Показати
Dellmar, у Че-Че Гармаш наставник.
ProFessoR, Зараз реальність така, що в Динамо крім Циганкова і Бойка нема кого виставити в основний склад. Сидорчук показав свій "рівень" проти Італії.
Показати
Dellmar, Сидорчук среднинький игрок, это и так ясно
Певно все таки треба було його продавати після ЧС, Сідклей цікавіше виглядає в нападі. Питання як Сідклей грає в захисті з сильними суперниками
Показати
Dellmar, да против "озверевших" после поражения на ЧМ испанцев- хоть кого ))
Drooooon, І що вони вже привезли?
Показати
Dellmar, 2е осмысленные атаки было - 2 раза их крутили в штрафной(!)
Dellmar, Чорній Шабанова як дитину змахнув показом.
Мало віриться, що м не могли раніше підписати нападника його рівня (достатньо просто подивитись на Зорю і їх нападників, яких знаходять за "пів дня"). Все таки я схиляюсь до думки, що всі чекають Аякс. Пройдемо, думаю 5-10 лямів викинуть на когось. Не пройдемо, буде грати Бес з Супрягою. Тому успіхів Динамо і всім нам сьогодні!
Показати
Dellmar, давай и завтра тоже нам успеха?)
Найкращий наш легіонер за останні роки.
Показати
Dellmar, и худшие наши основные центрбеки за весь 21 век наверно...еще совсем недавно были глухими лавочниками за видой с хачериди и драговичем...а тут основа, как в страшном сне. Но судя по разговорам новых защей не предвидется, разве что если кадара продадут.
Таке враження, що ми Бензема чи Кейна підписуємо. Постійно всі говорять, що є напрацювання по нападникам, але ми вчепились в Мансілью і тепер тягнемо кота за хвіст ціле літо. Потому в серпні його підпишуть, місяць адаптація, а там вже зимові збори і знову - 9 від Шахтаря. Блін, крик душі.
Показати
Dellmar, ой да ладно Русин заиграет вот увидишь. Крепкий технийчный свойский нап, дали бы только нормально играть.
Витториньо, Насправді це було видно, коли підписували Сідклея. От тільки там в ріках було відрізу два комплекти форми (Синя і Біла). Також можна було помітити синю полоску на білому рукаві, тобто, стару форму. Чи ви думаєте, що люди настільки тупі, що будуть виставляти фото нової форми за два тижні до її офіційної презинтації?
Показати
Dellmar, точно, при підписанні Сідклея. А чому ви вирішили, что я вважав тих людей тупими??? До того ж на огляд всім ті комплекти форми при підписанні Сідклея і не виставили.
скоро презентація і все побачимо.
Витториньо, звідки така інформація?
Показати
Dellmar, коли Че Че підписували, то було видно, що рукав футболки був іншого кольору. також пройшла інфа, що може бути диагональний розділ кольорів в футболці. (просто інфа).
скоро побачимо.
No results found.