Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 34
Кепа, я мав на увазі, що ІМС любить вмішуватись в справи ГТ. Ця інформація просочувалась доволі часто (не заставляйте мене надавати докази, лінь перелопачувати архіви).
Показати
Maрко, тогда был ГМС
Чергове підтвердження стану справ у Динамо.
Останні успіхи команди спостерігались при ВВЛ, який мав свою чітку позицію і відповідну кваліфікацію. Я впевнений, що вказувати йому кого ставити в склад ніхто не наважувався.
А що було далі? ...
Короткометраж з Газзаєвим і купа пристосуванців.
І Ребров такий же, Суркісу з ним комфортно.
А ще питають про толкового іноземного тренера. А як же президент буде втілювати свої "геніальні" задумки?
Показати
Maрко, и каким боком это к ИМС?
Щось не чув я таких чуток про Маркевича.
Та й який сенс їх розпускати? Маркевичу для нормального результату треба Красніков і банда латиносів.
Показати
Maрко, так ось і почули..:))))
Maрко, А какая банда Латиносов была в днепре?
Maрко, Ну кого кого а Красникова я бы в Динамо ой как хотел бы видеть
а Ви задоволені його роботою? Ви взагалі футбол у виконанні Динамо останнім часом бачили?
Показати
В этом сезоне игрой команды недоволен, футбол смотрю каждый матч, и от того что уйдет Ребров кардинально и надолго ничего не изменится, будет очередной всплеск на год максимум
Коментарі по темі:
Евгений К,
+ Точно.
Показати
Maрко, просто иначе в конце концов мы дождёмся именно того,что Вы написали в блоге у Александра..........увы,но если всё будет так и дальше,то нам этого не избежать.....и мне ,кстати, не понятно почему ЗАКОНОМЕРНОЕ поражение от Зирки многие называют сенсацией?!
Коментарі по темі:
Чесно кажучи, не в курсі першопричин, які викликали таку реакцію (принципово видалився і більше не заходжу на ДКШ), але знаючи "героя" посту, можу підтримати автора.
Хоча мені здається, Ви робите забагато честі такого роду шакалам, присвячуючи їм окремі пости.
Признаюсь, сумно було покидати ДКШ. З 2012 року то була моя домашня сторінка, мої підключення до інтернету починались з новин і блогів на ДКШ. Навіть не знаючи людей особисто, вже склались деякі портрети, судячи з поведінки і висловлювань на різну тематику.
В мене одна думка, в когось інша, все можна зрозуміти. Скільки людей, стільки й думок.
Але коли почались на сайті цензура та репресії... тут уже, вибачте. Банити почали за будь-яке відхилення від "головної лінії".
Я впевнений, що така політика сайту ДКШ не йде на користь улюбленому клубу, більш того, вона шкідлива. Отже наші шляхи розійшлись.
Показати
Maрко, согласен с Вами, что много чести, но иногда полезно таких людей опускать на землю, ибо они думают о себе, как о пупе земли, а остальные так, просто погулять вышли...
А площадка действительно была хорошая.
Коментарі по темі:
Евгений К, повністю поділяю Вашу позицію. Готовий розділити і Ваші мінуси :-)
Я так розумію, Ви продовжуєте відвідувати ДКШ? Мене відвернуло остаточно (після відомих подій), не хочу навіть робити Їм статистику своїм заходом на сайт. Сподіваюсь почитати Йорка чи седого десь інде.
Показати
Maрко, це "мінусять" ті самі ідіоти с ДКШ-я вже звик до них))....так буваю там іноді,коли приходять повідомлення про пост того на кого я був підписан,не можу тільки зрозуміти чому вони приходять-адже я видалив свій акаунт....??!!....якби деяки дописувачі дублювали свої пости тут,то моєї ноги там би не було зовсім,гадаю з часом так і буде.На ДКШ нема чого робити болільникам ДК,це все одно що хвилюватися за майбутьнє та любити Україну і дивитися новини на "5-му" каналі...... гадаю Ви зрозуміли те,що я маю на увазі....
По правді, сподівався на кращий результат. Не мав уяви про силу Аякса.
Але все-таки висловлю респект Морозу і його команді за єврокубковий сезон. До речі, гра виглядала набагато цікавішою і емоційнішою ніж те, що ставить Ребров.
Впевнений в тому, що з цієї поразки зроблять правильні висновки. А то, як помітив Евгений К, останнім часом стали проглядатись певні неприємні і насторожуючі моменти. Аякс, сподіваюсь, трохи остудить деякі зіркові помисли в молодих головах.
Показати
подивимось
Особисто для мене не зрозуміло, як правила ФІФА чи УЄФА можуть йти в розріз з законами, по яким існує світ.
Показати
Maрко, уверяю Вас, закон Ома, законы Ньютона, Архимеда, Кеплера, Фарадея, Кулона, Бойля-Мариотта и т.д., по которым существует мир. Ни коим образом не конфликтуют с правилами ФИФА и УЕФА.
"... от Барселоны" :-)
Показати
Maрко, я вчера как раз и подумал что Месси играл за ПСЖ
No results found.