Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 42
Чому назва статті на російській мові?
...адже сам текст інтерв"ю українською мовою)) Невже важко було перекласти кілька слів?
Показати
карузо312, Вы много видели на Динамомании заголовков на украинском, независимо от текста?
tov_suhov, які ж люди завидющі...!?
Що ж Вам заважає отримати про-диплом, сплативши 12000у.о. пройти курси, знайти роботу і працювати - доводити, що є мозок? Потім, якщо все вийде, то Вас будуть шукати і 2.5 мільйона євро в рік - це не найвища зарплата тренера))
===============
А ще мабуть Ребров довів, що він є порядною людиною, думаючою, з розумінням футболу, починаючи з часу, коли він був гравцем))
Показати
карузо312, а що заважає Реброву довести, що він справжній тренер з амбіціями, а не шукач легких грошей у заможних арабів? Там ні тренерського досвіду, ні авторитету не заробиш, лише легкі бабки. Туди йдуть працювати при завершенні кар'єри, а не на її початку.
mister Jambo, а Ви не знаєте чи є у Суркіса про-ліцензія?
Показати
карузо312, классная идея :))) Надо Суркису подсказать, а то себя не замечает )))))
Гадаю, він сам не піде в помічники... амбіції більші... І щоб туди піти, тре знати куди йдеш, знати щоб не вступити...
Зараз головне не наставник, а напрямок куде йде Динамо, а цю відповідь не знає ані Лужний, ані Хацкевич... знають лише Суркіси))
Є два полюси: розвиток і занепад... То куди йде Динамо?
=========================
Мене дуже вразить ІМС, якщо призначать головним тренером, людину не із списку Леоненка... і не Лужного))
Показати
карузо312, Повірте Суркіс вас точно не вразить бо він робить так як йому вздумається і як це не прикро те що він веде до занепаду команду вибором тренера очевидно!
Leprik, є таке поняття "відкати", знаєш? ...а тепер зрозумій)) Хлопче "кеш" в нашій країні ще довго правити буде))
Ти бачив хоч один контракт динамівця із дорослої команди, чи гравця шахтаря? Можу лише навести на думку, що вони підписуються не зовсім з ФК Динамо, хоча є контракт і з Динамо...
Показати
Можу сказати, що для попадання в першу команду потрібно занести кеш. Доказів не маю, але декілька років тому на власні вуха чув це від 2 гравців, які на разі потрапили до основного складу.
Петр за Динамо, гравців, які вже не будуть, не хочуть рости в Динамо багато... Тут головне вгадати, правильно визначитись, хто вже не може, а хто вже не хоче... з першими поговорити і подивитись 1-2 місяці, а з другими прощатись)) Головне зараз не в мотивації грати за Динамо, проблема в тому, що деякі гравці не хочуть цього робити... тут проблема вже в фінансовому аспекті, який залежить від Суркіса))
Якщо буде зарплата залежати від вигранних матчів, від досягнення результату (наприклад вихід із групи ЛЧ, чи виграш кубка, чи виграш чемпіонату) а до цього футболісти будуть отримувати банальну ставку, то і відношення гадаю в них буде інше)) Сергію Станіславивичу потрібно піти самому і прийняти своє рішення, а не разом з Суркісом... йому самому потрібно "перезавантажитись", а в Динамо поміняти менеджмент, на мою думку повністю, а то занадто багато так званих "прихлєбателів", які майже нічого не роблять, а отримують непогані кошти... тоді і бюджет трішки вирівняється...
Показати
карузо312, Не проблема понять кто не хочет расти. Это все те у кого показатели ТТД просто стоят и при этом их нельзя поставить на другую позицию на поле. Все просто. Тут не нужно разговаривать, нужно действовать
Цікаво, як Ліон (68,633) обійшов Фіорентину (68.666), якщо у Фіорентини більше балів? Там, що Сірожа Підрахуй рахував?
Показати
карузо312, у Лиона 68.833. В тексте новости ошибка.
Коментарі по темі:
Кепа, у своїй статті про вболівання за Динамо те? Він написав про реальні речі... про вболівання і я його особисто підтримую! А от про що ось ця відповідь від ультрас, відверто не зрозумів!
Показати
карузо312,

Мочанов языком любитель городить, пару лет назад в каждой передаче на ТВ мелькал, потом дали по щам под Дружковкой и затих. Не получилось у него выбить местечко тепленькое под властью, другие смогли. Сейчас модно быть волонтером, экспертом, аналитиком и т.д., а по факту это только игра словами....
白と青は最強だ, ну в кожного своє... Слухай 12-ти річних і вважай, що чоловіки не плачуть. А він розповідає свою історію, історію свого життя. Якщо тобі ця історія не цікава, то навіщо ти її читав?
Показати
карузо312, Не думаю, что он её читал (историю), просто "ляпнул" по привычке, такие обычно не читают ничего, просто "вырыгивают желчь свою"
Пы. Сы. Ващука не люблю, но он в этом вью открылся, неважно по каким причинам, просто выложил, что наболело...
Судить его по этому интервью - глупо
А судить по поступкам - мы все помним, хорошего мало было
карузо312, это действительно - материал..., мне было интересно,
а не про Цыгана и конверт, который собирает просмотры и комментарии,
у нас болелы - быдло, че скрывать то))
白と青は最強だ, якщо дивитись на написане, то це його характеризує мінімум, як непогану людину. Мені здається, що в нього зараз є якісь внутрішні проблеми(можливо не тільки внутрішні), просто так людина не буде писати про достатньо інтимні речі із свого життя описуючи їх як в книзі...
Показати
карузо312, так проблеми. як там академія мансіті? він став схожим на 12 річну дівчинку. Зараз розплачусь.
No results found.