Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 25
Alex_Rivne, попадание в группу ЛЕ первых двух команд скоро будет считаться успехом
Показати
Гедонист, 100%. Хотя, пока живы и при деньгах Суркисы и Ахметов, две достаточно сильные команды у нас будут. Как в Шотландии до недавних пор - два лидера и поставщики очков.
Козак, стало быть и с луцкими болельщиками что-то не так, им не нужна Волынь?
Показати
Гедонист, Якщо дивитись на їх поведінку - то Волинь потрібна тільки Кварцяному:(
Козак, з вболювальниками Волині теж щось не так?
Показати
Гедонист, Я не мав на увазі вболівальників Волині. Але, якщо вже ти заговорив, то можу розповісти і цю проблему. Бо у Волині невеличка купка фанів і на стадіон в Луцьку на Волинь не ходять взагалі. Іноді трохи збираються щоб подивитися на грандів і то - це 90% рагулів, які приходять на стадіон не заради футболу, а заради відвідування розливайок, що знаходяться на перших поверхах будинків біля стадіону. Розливайки а-ля кафетерій в радянському гастрономі. Тож початок і кінець таймів там аншлаг з чергами за 150 шмурдяка і бутербродом з зеленою ковбасою..
Козак, думаю в этих странах изначально не было клубов с существенным разрывом между доходами и расходами. Их чемпионаты медленно развивались/оставались на том же уровне и вероятно не было такого тотального коллапса, когда из десятка клубов стабильно платежеспособными остались только 2, да и те по всем признакам отказываются от прежних амбиций. Скандинавским болельщикам поди за год-два вместо зрелища с Вильяном, Костой, Сосой, Хавьером, Коноплянкой и Ярмоленко не стали предлагать футбол с Морозюком, Гладким, Томечаком и прочими Шарпарами (ничего не имею против названых футболистов), а команды не снимались посреди чемпионата
Показати
Гедонист, Все дуже просто - в нормальних країнах і футбол мав нормальну еволюцію, а наш надутий штучно футбол мав колись рухнути. От і маємо. І головне - наш вболівальник - це переважно диванно-інтернет вболівальник і його еталон - це пузатий жлоб всезнайка, який ходить раз на 5 років на стадіон, коли друзі підгонять шаровий квиток на Лігу Чемпіонів.
Ситуация в футболе - отражение ситуации в стране. Осталось летом распродаться Динамо и Шахтеру и УПЛ окончательно окрасится в болотный цвет
Показати
Гедонист, А чого так?! В Данії, Норвегії і т.д., дуже вже скромні чемпіонати без зіркових легіонерів і глядачів там більше чим в нас, то може в нас щось з вболівальниками не так, а не кольором чемпіонату?
No results found.