Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 25
Усіма руками за!!! навіть через те, що в нас добре грають гравці з Італії)
Показати
Lord, наприклад?
Я можу лише згадати Велозу))
а з чим Леон прийшов на ефір:?
Показати
Lord, с детской соской, сказал что для Реброва купил.
Можешь пересмотреть программу в записи, мне как и многим другим очень захотелось засунуть эту соску Леону в глотку через ан...е отверстие.
Це те про що я не один раз говорив, центр дуже слабкий, креатив відсутній в повній мірі.
Показати
Lord, Согласен! Но в том то и дело, что Ребров почему то строит команду без ярко выраженных Fantazista, ему или же Рианче, не нужны Калитвенцевы, Белькевичи, а может их таких просто нет?!
Мддааа, неперестаю дивуватися експертам по типу Греся, який говорить що ДК зможе обіграти Мс за рахунок своєї тактики. Якої тактики панове??? її немає ще з часів першого приходу Сьоміна, єдина тактика це контроль мяча, аж огидно дивитися статистику після матчу з МС, де володіння за нами, а рахунок 1-3(((( а все чому, МС реалізувало одну комбінацію флангову, один кутовий і постріл Яя з за меж штрафної, і це все що знадобилось їм для перемоги. А тепер пригадайте коли Динамо забивало з кутового? ще напевне Віда Шахтарю в кубку, а з за меж штрафної? напевне ще Антунеш Евертону, про комбінації мовчу і поготів.А голи зі штрафного? їх взагалі немає, коли в інших командах по 5-10 за сезон. А ще страшніше стає коли бачу награні комбінації навіть в Карпатах і Сталі, а в Динамо немає хочаб двох подібних комбінації на гру, постійно пас в ноги і довгий пошук очима куди все ж віддати пас далі, по гравцям видно що немає нічого заготовленного, вони незнають де повинен бути партнер в момент пасу.
Команда виглядає як сіра маса 11 людей які бачать один одного вперше, і бояться проявляти нестандартність в грі(((((
Показати
забув додати, що ще убиває наша гра в три опорника!!! в нас в команді жодного справжнього атакувального півзахисника по типу Єрьоменка чи Корреа, який би зміг віддати розумний пас(((( лише трикутник дуболомів в центрі
Sasha, а де Рибка?
Показати
Lord, Отметим, что по причине восстановления после операции на колене, перенесенной в декабре, в Марбелье с «Динамо» не будет готовиться вратарь Александр Рыбка, но не исключено, что он все-таки отправится на этот сбор, чтобы рядом со своими партнерами по команде проходить курс индивидуальных занятий. Полноценно же к работе с «Динамо» Рыбка подключится на втором межсезонном сборе.
Автор: Lord
25 квітня 2021 12:58
Рівновіддаленість керівництва УАФ від клубів, як вона є!
Прочитавши сьогоднішню новину від директора УПЛ Євгена Дикого, звернув увагу на список офіційних осіб, які вручатимуть медалі та трофей. Їх всього двоє: перший віце-президент УАФ та сам Євген Дикий...