Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 206
Мечтатель, Чим кращий Гусєв? Так, він зробив для Динамо багато. Так, він динамівець. Але! Швидкості в нього вже не має, а футбольним інтелектом він був завжди не дуже обдарований. І на справді - дивитися його гру до першого стовпа - це вже не дуже тішить! Олега зробили такою собі священною коровою серед динамівських вболівальників. І це ніяк не виправдовує його кволі дії на футбольному полі.
Показати
Козак, оно-то вроде и так, но в смысле полезности действий в последнее время за свои пол-час Гусев успевает сделать гораздо больше, чем остальные на его позиции за час.
Yukka, Нісенітниця - це наявність таких як ти персонажів у нас в країні! А це не більше і не менше як причина наших всіх бід! Місцева вата і толерастія - ось причина! Навіть не Пуйло та інші, то вже є наслідок нашої слабості.
Показати
Козак, Нісенітниця - це коли якесь пуйло гонить на тебе за те, що ти висловлюеш свою думку, сподіваючись як на менш, то до діалогу а не образ та яких ось тупих обвинувачень.
Поглянь у свою душу. Тобі стало легше?
Ватой можеш називати тих с кім знайом особисто або впевнений у словах. Болтун.
Козак, а может таких как ты? готовых жить в дерьме лишь бы воевать с ветряными мельницами?
В чоботи та в окоп його б! Потім спитати про політику і футбол! Або щоб він зіграв в таку матчі як грали кияни в "матчі смерті"... Виростила ненька Україна на своїх грудях сцуко запроданців і дебілів!
Показати
Козак, не хочу вас розчаровувати, але "Матч смерті" певною мірою міф. Матч, який покладений в його основу, був лише одним з декількох на турнірі, який проводили тоді в Києві, в якому брали учать київська команда хлібзаводу (не Динамо), німецька Флакелф (в оповідях страшне Люфтваффе) та ще декілька. Київська команда складалася з гравців Динамо та київського Локомотива. Автомати і собаки біля поля це видумки все видумки. Нікого ні відразу після матчу, ні на наступний день теж не розстрілювали. Викликали багатьох гравців на допити, після того як дізналися, що Динамо - це міліцейське спорттовариство. Страчено було четверо і не по-футбольним причинам, а нібито за зв"язок з НКВД, бо вони насправді були міліціонерами. Голкіпер (який за розповідями, творив чудеса в тому матчі) та автор 2-ох голів не постраждали, які за логікою речей мали б першими постраждати, залишилися живі. Збереглася навіть афіша цього матчу, на якій ні про Динамо, ні про Люфтваффе й мови немає.
Було уже багато про це написано і переписано київськими істориками і журналістами.
Козак, ребята, вас не зае****ло всех по окопам слать? Что за риторика такая дибильная? Чуть что сразу в окоп под пули. Мне кажется амеба может претендовать на то, что у нее больше мозгов чем у тебя.
Бодун, Був Родріго! Але в нього не тільки удар шалений був, але й сам він повністю без башти:) До речі, дуже талановитий був гравець, але прокакав свій талант десь на задвірках бразильського футболу.
Показати
Щодо Родріго згоден. За Динамо у нього вражаюча статистика: в чемпіонаті 40 матчів, 7 голов; в Кубку України 5 матчів, 3 голи. З 40 метрів забивав. Але з-за психологічної неврівноваженості він навіть Хачериді переплюнув.
Андрюха, Відповідаю!
Що би хто не говорив - зараз війна паРаши проти України! І тут не повинно бути якихось напівтонів! Кожен кацап підтримує прямо, або опосередковано вбивство громадян України! Пояснювати чому? Так, є Макаревичі, Ахеджакові і т.д. Але, то приємні виключення із загальної рашистської істерії! Ще одна відповідь - я до 2014 року там був! А з 2003-ого я передбачив рашистську агресію! Я не буду тебе в чомусь переконувати, бо таких як ти може переконати хіба-що оком і рашистські кулі кулі над головою, зроблені на податки коханих тобою кацапів! Над тобою чи над головами твоїх рідних і близьких.
Показати
Козак, "коханих тобою кацапiв"? :D
мне не о чем с тобой говорить, иди тельчик посмотри
100%
Ого скільки тут зібралося толерастів...
По-перше - Толю Полєно давно потрібно гнати зі збірної поганою мітлою! Рекордсмен хрінов...
По-друге - не потрібно тут виставляти себе повними довбешками! Я так розумію, що війна ніяк не зачепила придурків-толерастів. Такі всі мирні пацифісти, такі всі друзі... Мир у всьому мирі!!! Персонажі! Не можу до вас звертатися як до людей! А не поїхати би вам всім і не поцілувати ваших любих кацапів в дупу! Тільки речі не забудьте прихопити, бо тої нечисті там багато! Від бурятів до евенків , від даунбасу до Сахаліну!
Показати
Козак, а откуда у тебя такие выводы? что все кацапы желают нам зла? Ты там был? Или так кто то сказал? Заметь, я просто задал тебе вопросы.
Козак, "...від даунбасу до Сахаліну!" - Так Донбасс российская территория? Єдина країна не иначе
Шахта буде приймати Брагу! Міля облизується!
Показати
Козак, Миля если бы не наплевал на свою карьеру, то эту Брагу ещё в составе Динамо осушил бы до дна: и было бы нам Счастье!!!
А, так приходиться только смотреть, как другие в финалы пробиваются, и, более того, даже в них выигрывают.
От ще б толераста Толю Полєно вишвиргнути зі збірної...
Показати
Тимощука будуть викликати поки він не завершить кар'єру, і це правильно, ветеран, капітан і лідер роздягальні. Скільки років людина грала в збірній. При чому, він не просто відбував номер, а завжди викладався на повну.
Ребров давно вже вважає нас, вболівальників, за ідіотів. Тільки от Блохін був відвертим в своїх емоціях, а цей робить задоволене обличчя при ніякій грі!
Показати
Козак, насправді він сам з себе робить ідіота вважаючи що команда дуже добре іграла .Знаєте як кажуть у народі що Дурак думкою багатіє
Дуже не поганий матеріал! Я от впевнений, що, приміром, БАТЕ краще б виглядало. ТО в них кращий матеріал?
Показати
Насчет Батэ ты не прав. Батэ, возможно, попыталось бы сыграть в более открытый футбол и скорее всего влетело бы также, как мы в первой игре, а может быть и больше. Думаю, Ребров с Риоаччо понимают, с каким материалом имеют дело и считают, что сегодняшняя ничья оправдана с точки зрения результата. Если бы мы чуть открылись, то скорее всего все закончилось бы также, как в Киеве. Разве ты не видишь сегодняшний индивидуальный уровень нашей полузащиты? Большинство игроков имеют очень посредственную технику и не в состоянии быстро думать и принимать решения. С такими футболистами быстрый атакующий современный футбол очень сложно построить. Вероятно, Суркисом была поставлена задача снова не упасть лицом в смысле результата и попытаться принести что-нибудь в казну команды. И исходя из задачи и возможностей футболистов Ребровым была избрана вот такая осторожная тактика в духе Фоменко. Я не говорю, что Ребров - классный тренер. Я бы предпочел видеть у руля команды кого-то из западных спецов, в крайнем случае - Маркевича или Бердыева. Но и вешать всех собак на Реброва, который работает с очень средненькими футболистами, не под него купленными, я бы не стал. Рыба гниет с головы, а команда - с владельцев и менеджмента, что в нашем случае одно и то же.
No results found.