Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 206
Dynamix, Букви таки українські,але слова у вас виходять бидлячі!
Показати
Козак, в тебе мозги таки відсутні! Вже навіть українські слова в тебе не українські)))))))
Козак, "терпеливо" переводится "терпляче".
Dynamix, Мені то й не цікаво, але ніяк не розумію про що ти там тявкаєш на бидлоязику. Говори зі своїми батьками на такому язику, вони достойні свого вихованця і мабуть зрадіють!
Показати
Козак, ти українську мову називаєш "бидлоязик"???
Юрий, Якщо довго не писати, то зараз стиль в Динамо - це бердиївський Рубін в найгіршому виконанні. Страшно те, що Ребров із телепнем Сурком взялися впроваджквати це все на всіх вікових рівнях!
Показати
Не согласен. У Рубина даже в его худшим виде была поставлена контратака. Они также как и мы были слабоваты в позиционном нападении и не очень играли накоротке, но по крайней мере все свои команды Бердыев учил и учит быстро переходить от обороны к атаке. И судя по тому, как сейчас играет Ростов, у него это получается.
Євгеній Сідаш!!! Я розумію, що політика Динамоманії направлена на те, що як ви хочете то й творите. Але питання!!! Як можна пояснити наявність і розпоясаність на сайті таких персонажів як Дінамікс, Сєрьога та інш... Я не можу пояснити, як таке бидло може знаходитися тут і гадити на людей? Це позорить Динамо! Це позорить мільйони вболівальників Динамо всіх поколінь!!! А може це Ваші позашлюбні діти? Іншого пояснення не маю!
Показати
Козак, ти дуже на пукіна схожий своєю істерією... Сам обсираєш, а потім пишеш "Це позорить Динамо!". Ітак вже всі знають що ти за тварина!
Козак, :))) ну ти і ....))) мало того що обсираєш усіх довкола))) команду всю, тренерів, володарів, так зараз ще й адміністрацію зачепив) красава)))
В мене були не хилі заруби з кротобидлом! І я ніколи не міг подумати, що в Динамо будуть, а зарав же є, такі імбіцильні вболівальники. До чого скотився світ:((((((((
Показати
Козак, дійсно є такі імбіцильні вболівальники як ти. Але ж ти явно не вболівальник Динамо...
Мабуть тобі марно доводити, що навіть в таких іграх Динамо завжди трощило суперника, а якщо й ні, то не показували такої ганебної гри! Але звідки знати таким як ти малолєткам про історію Динамо і як Динамо грало до цього позорного для клубу часу.
Показати
Козак, в тебе понос в голові і словесний понос тут на сайті...
Твоя бидловатіість і хамство досить дивне на ресурсі, з якого вилітали і за менш образливі пасквилі... Але мабуть тут терпеливо ставляться до подібних дебілів! А в іншому - Синку, ти в мене в руках обісрався !!! Інтернет вибивач зубів галімий!
Показати
Козак, тут дійсно терепливо ставляться до таких як ти пі...в! Важко тобі напевно без мозгів жити
Юрий, В команди не має зовсім нічого футбольного! А тупі фанати і справді марять засланими козачками. То був камінь в мій город:))) Але я не бачу аргументів, жодного аргументу на користь Динамо, окрвм - Сергій Ребров - наш герой, 16 років не виходили, стали чемпіонами. А те, що мені вперше за 38 років вболівання за Динамо - СОРОМНО за таку гру! То таке... Засланий козачок:)
Показати
Козак, ахахаха тобто коли динамо було 3, і 4 у сезоні тобу не біло соромно?))))) от ти потвора))))
Козак, а за Цигана тобі не соромно, якому ти лижеш кожен день?
Козак, думаю, дело в возрасте, а значит в темпераменте и мозгах. Кроме того, мы росли на игре Динамо-85-86, а взрослели на Динамо-97-98. Нынешняя же молодежь уже свыклась с тем, что для Динамо первое место в ЧУ - уже большой праздник и достижение.)) При этом фановская зашоренность не дает людям возможность трезво оценить причины нашего "роста" в ЧУ в прошлом сезоне.
Істині фанати дінамікс, сєрьога та інші мабуть ще не повернулись з гри, щоб наполегливо доводити тут, обсираючи людей, яка зараз класна команда і який класний тренер Ребров!
Показати
Козак, ми ж фінал ЛЧ сьогодні програли. Тим більше що сьогодні Динамо грало найсильнішим і зіграним складом і нам ну дуууже потрібна була перемога. Ти дійсно такий даун чи тобі в прикол лизати цигану з лохметовим???
Пропоную, щоб зробити текстову он-лайн трансляцію не такою нудною вписувати всі іскромьотні передачі на голкіпера у виконанні київського Динамо. Це ще більше скрасить шалено видовищну гру у виконанні киян. Висококомбінаційна гра Динамо з філігранним виконанням стандартів - це є результат дворічного тренерського генію! Сергій Ребров - наш Герой!
Показати
Козак, пшел нах троль лохметовский!
Козак, да вы шутник. Не пробывались в "Кривое зеркало" на замену Петросяну?
No results found.