Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 194
Ну як ви вже запарили з цими дитячими турнірами які глобально тільки приносять шкоду нашому футболу? Із самого свіжого, два роки як ми виграли молодіжний ЧС. І де ці всі чемпіони? Основна задача молодіжних збірних це готувати гравців бід основну команду, все крапка. Все інше абсолютно неважливо, результати в тому числі.
Показати
Під основну команду
Повний Капець, тобто, честь України важлива лише в матчах наіональної збірної? Всі інші збірні - молодіжна, юніорська, юнацька можуть спокійно все програвати? Дивна логіка. А тепер порахуйте, скільки гравців - чемпіонів світу з молодіжки вже задіяні за національну збірну. Точно не рахував, але понад десять точно.
Mario, Штурм в основний час
Показати
Повний Капець, від цього ще сумніше..((
Для першого разу перевести всіх цих "організаторів" у другу лігу. Просив пост, таке враження що ще раз передивився Циганик live, аж бридко.
Показати
Прочитав пост...
Ще залишилися ті, що сміються? Чи вони ще доїдають травневі шашлики?
Показати
зате,Державний орден «За Заслуги» ІІІ ступеня до Дня Незалежності отримали Кошовий і Пікалов.
На що можна розраховувати, коли в структурі клубу взагалі немає професіоналів, одні популісти і динамівські серця, все управляється "по понятіях" з 90-х. Сільські команди з нульовим бюджетом десь знаходять підсилення, а тут одні байки. В команді все менше і менше гравців рівня Динамо.
Показати
Повний Капець, Схоже на те, що витрачати кошти президент ДК не планує. Одна надія, що виміняє Кабаєва у Зорі на кількох гравців ДК. Можливо будуть вільні агенти, перед закриттям трансферного вікна. Селезньов там з рекордом не заявлений поки за Минай!!)))))) Доречі де Кравець!???))))
Невже це відповідь на питання "який тренер Кучер"?
Показати
Повний Капець, теперь та падаль шахтерская будет думать, что он тренер
Може воно й краще що я не зміг подивитися це порно.
Показати
Повний Капець, е ні,подивіться обов'язково.Від порно теж інколи отримуєш насолоду,та не забувайте,що нас ще чекає друга серія цього порноблокбастера 3 вересня.
KeL, завжди будуть якісь "реалії". Що конкретно вас не влаштовує? Якщо у вас не має змоги оплатити підписку КОЖЕН матч у вільному доступі на YouTube одразу по закінченні матчу. Сьогодні собі нормально подивився свій Верес, просто годинку не почитав новини, щоб не зіпсувати перегляд матчу. В США наприклад АПЛ безкоштовно показують взагалі на наступний день. У нас же вибірково деякі матчі взагалі наживо. Українці хочуть бути цивілізованою країною, але ніяк не хочуть жити цивілізованими законами. Коли вже нарешті вимре цей совок?
Показати
Повний Капець, для колгоспних команд, таких як Верес, можливо 100т.$ за трансляції протягом сезону це нормально. Але яка ж це цивілізація, коли Динамо отримає за трансляції ці копійки.
Cossack 1927, а ще можуть зняти трохи очок за телепул, якщо крепко будуть вимахуватися.
Показати
Повний Капець, схоже на те що все до цього йде
Старий п...ун навіть не розуміє, що YouTube просто заблокує канал за порушення авторських прав, які де-юре належать Сетанті.
Показати
Повний Капець, "У нас длительный контракт с «2+2»"
Повний Капець, нехай ютуб попробує заблокувати сигнал 2+2 в Т2 і на Динамо ТБ
No results found.