Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 87
Google,
Не згоден, що Коваля ми втратили! При тому, що він не того зросту, він ще й дуже посередній воротар, вкрай погано грає на виходах... Тож нічого страшного. А зважаючи, що в нього Акінфєєв кращий в світі голкіпер - там все ясно.
Показати
Андрій, не того роста? Коваль - 188, Бартез - 183б Кан - 188.

А что плохого в Акинфееве? Как воротарь, он очень не плох. Хоть и затормозил немного, в развитии, в последнее время. Думаю зря, он в свое время не ушел из ЦСКА.
Андрій, Я на него уже в Говерле насмотрелся. Зажрался Максик
Андрюха,
По-перше: Бути хамом в інтернеті це так геройськи, правда ж?! Тільки не потрібно захоплюватися, звикнеш в реалі чекай біди! Це так, натяк на хорошу пораду!
По-друге: Яка жовч? Це ти до чого? Чи зважаючи на те, що Ленс не гравець Динамо, зважаючи на його не зовсім (м'яко кажучи) коректну поведінку в висловах та вчинках в бік Динамо - я маю повне право на свою точку зору щодо цього лінивця-патякали. І візьми до уваги, що я нічим в своєму вислові не образив Ленса. Щодо "недофанатів" - то цей епітет як-раз підходить горлопанам, які тупо луплять себе п'ятою в груди.
А от щодо пекла: Синку! Що ти про це взагалі знаєш і яке маєш право, і яке право совісті відсилати когось до пекла? Тож нехай тебе Бог благословить і надасть краплину розуму!
Показати
Андрій, зважаючи на його не зовсім (м'яко кажучи) коректну поведінку в висловах та вчинках в бік Динамо

p.s. пруф в студию трепло, это тебе на будущее совет, так, к слову...
Ах да, и по поводу Бога, можешь не распинаться, я в него не верю все равно
А хто це?!
Показати
Андрій, а ты кто такой, чтобы задавать такие вопросы??? Опять желчь потекла по венам "недофанатов". Если я не прав, то как мне по другому объяснить такую реакцию на то, что человек пожелал Динамо успеха??? Горите в пекле.
ozzstr1ker,
Так не тільки Фоменко винуватий! В нас виходить такий і капітан недолугий. А відповідати не треба, бо нічого путнього я там не побачу, судячи з усього. Та й , що ти можеш сказати?
Показати
А глупые люди как правило дальше своего носа и не видят. Только других называют дураки и вечно говорят, что те ничего не понимают (в данном случае речь о футболе).
Давайте мы с вами завтра подискутируем. А то я сейчас уставший и не в настроении, могу наговорить лишнего.
ozzstr1ker,
Об'єктивно? Але, для цього треба розуміти футбол! Чи не видно як і коли пасами Ярмолу наділяли? Чи не видно, що м'ячик він отримував серед 3-4 суперників і при цьому під нього ніхто не відкривався? Чи не видно, що стягуючи таку кількість суперників на фланги позорний Ротань грав назад, або поперек. Я вже не кажу про недолугого Степана і переляканого Рибалку. Який в нас центр? Такий, що на хід Крава отримував декілька раз тільки від захисників?
Показати
У меня даже нету желания и настроения отвечать на подобный коментарий.
"Позорный Ротань" - это вообще гениально.
У меня даже нету желания и настроения отвечать на подобный коментарий.
"Позорный Ротань" - это вообще гениально.
Хтось хоче дивитися у Франції на це недолуге непорозуміння з наскрізь дебільним і бездарним тренерським штабом? Будь-ласка! Але, я особисто, вже вийшов з віку беззавітного мазохізму і втрати здоров'я із-за таких от рагулів на тренерській лаві!
Показати
Андрій, 100+ Заваров сидит в носу ковыряется, рожи у всех такие что на победы не сильно вдохновляют.
Доволі розсудливо.
Показати
Андрій, А что рассудительного? У Белорусов никаких шансов на третье место, а они бредят каким то последним шансом???
Оленеводческая колхозная федерация кривоногих путлеровцев!
Показати
Андрій, странная у тебя аббревиатура выходит - ОКФКП...И какая связь с Росгосстрах?
Відразу знайшлася купа захисників "рюськава міра"?
Та всіх цих сепарастів відправити назад і відгородитися стіною! І разом з ними місцевих довбнів-толерастів. Інакше нічого хорошого в нас в країні не вийде!
Показати
Андрій, теж мітиш у нові фюрери? Пані Юля вже одного разу дотренділася. що профукала всі надбання першого майдану, а потім стала посміховиськом для народу зі своїми пропутлерівськими перемовинами по газу та верещанням кроля у слухавку. Ти, популісте, довбаний, закінчиш так само, якщо почнеш ділити людей стіною. Ти навіть частину мізку свого не припудрив намаганням мислячого процессу, щоб поцікавитись моїм статусом, моїми уподобаннями, діями, волонтерством, боротьбою з рашистами усіх мастей, та допомогою пораненим у шпиталі, але вже зробив хибний та тупий бидловисновок. Не дарма кажуть, що серед нашого брата-фаната ДК, місцями процвітають махрові нацики https://www.facebook.com/egoshua.pilipovich , http://dynamo.kiev.ua/blog/201600-ballada-o-russkom-tankiste
nazarcheg,
Більш нічого сказати? ТО може мої слова попали в ціль якщо ти відреагував?:)) А???
Показати
Андрій, да, всё возможно
Автор: Андрий
20 листопада 2015 15:58
ФОМЕНКО! (Або особливості українського менталітету)
Для того щоб не робити помилок в майбутньому ми повинні знати, пам’ятати свою історію. Майбутнє, для нас вболівальників і всього українського футболу – Євро-2016. Принаймні, в розрізі національних збірних в наступному році...