Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 87
Скільки є про що сказати, але просто буду спати і мовчати! Відбір України Євро-2016 - ПОЗОРИЩЕ! І цей матч є вінцем. Плей-офф???!!! Та не смішіть! По всім ознакам і футбольним правилам, як матеріальним так і вербальним - ми тихо дивимось на турнір у Франції і спокійно вболіваємо за пріоритетні, для кожного, збірні, окрім дурного постарілого Буратіно-Фоменка!
Показати
Андрій, Правда: зарегистрировался сейчас (хотя сайт читаю уже пару лет) сугубо чтобы минуснуть такой комментарий. Если собрался спать и молчать - то уж спи и молчи, а мы поболеем за сборную в плей-офф. Извини, что не обыграли лучшую сборную Европы (имея при этом более чем достаточно голевых и полу-шансов, показав крайне приличную игру).
Андрій, ми мабуть якісь різні матчі дивились. назвати цей - я маю на увазі Україна - Іспанія, 12.10.2015 - позоріщєм я не наважусь і Вам не раджу. статистику гляньте. класичниі варіант "не пощастило". таке буває в футболі, повірте.
Серджо,
Та фізруки!
Показати
Андрій, не факт, что он вообще бы тут раскрылся - одно дело играть у себя на Родине, а другое в чужой стране с иным климатом, менталитетом, языком.
Но, неумение работать с перспективными игроками поддерживаю.
На старт!
Якого класного нападника Сурок прошляпив:)))
Показати
Андрій, тренеры не раскрыли
Чомусь гравці Ворскли себе скромно ведуть і до цього часу не має заяв, як вони все знають і будуть грати і нічим не гірші, як ото розповідали до цього суперники
Показати
Андрій, Богуш там что-то вякает :)
Зараз мене будуть розривати в усі сторони. Навіть не треба при цьому зазначати мій стаж добровільної трати здоров'я за Динамо. Але не бачу я в Динамо ані сили, ані вишколу. Я довго думав, що мені зараз нагадує Динамо і зрозумів. Динамо - це коштовний камінь! Тільки от який?! Не амаз (сирий и обчуханий), це точно. Аквамарін? Ні! Аааааааааа!!! Рубін!!! Понурий , при найменшому успіхові сідаючий на п'яту точку (в захист) рубін! Рубін Рауля! А, що наш гуру Станіславович? А нічого! Нічого окрім "дух команди, настрій на гру і в роздягальні". Я не бачу абсолютно нічого награного за два роки! Рауль розставив в трикутники гравців і так вони Ходять. А з динамівського залишилися повні невміння ввести м'ячик з аута (просто катастрофа і кидок в боротьбу) і просто шедевральна гра захисників, і не тільки з воротником. Коли можна було брати в руки м'яч - захист з Чановим просто зачаровували філігранністю глядача в 60% часу:)
Показати
Андрій, что то в твоих словах да есть,при любом достойном сопротивление все рушиться как карточный домик,в любом компоненте достаточно брака,ни один из элементов не доведен до автоматизма,хотел бы ошибиться, но думаю развития не будет, это максимум.
Julius,
І як би він комусь не мозолив очі своїм віком - на відміну від всіляких гламурних Толиків Поліняк в збірній, в основі Динамо СаШо доводить своє право на місце в воротах грою!
Показати
Андрій,
Я не о том. К Александру отношусь с уважением. Он, как раз свою справу добре робить.
Александр,
Та що ви з тим Мякушко носитесь! Ну не тягне він! А якщо б залишив Ребров його в Говерлі то ти перший тут нив би, що маринують в Ужгороді і не беруть в Динамо.
Показати
Андрій, ныть это твой удел,я выражаю свою точку зрения, а по поводу "не тяне",я посмотрю на тебя спец хренов,когда он заиграет в другом клубе.
Просто треба грати так як грали з Оболонню та Говерлой і ми на вершинах світового футболу!
Показати
Андрій, якщо буде той самий результат що і у вище вказаних Вами матчах, то мені особисто байдуже як буде здобутий результат, чи то команда проведе весь матч в атаках, чи завдасть 2 удари по воротах суперника - головне результат.
Коли ми на "город" грали - на трусах ще номерів не було!:)
Показати
І був одим м'яч на все село:)
Андрюха,
"Не бывает атеистов в окопах под огнем" синку!!!
А за хамство можно и в кабину схлопотать щенок!
Показати
Андрій, братуха, так где пруф на счет Ленса? балаболище
Андрій, советую ник поменять на балабол, тебе как раз подойдет
Автор: Андрий
20 листопада 2015 15:58
ФОМЕНКО! (Або особливості українського менталітету)
Для того щоб не робити помилок в майбутньому ми повинні знати, пам’ятати свою історію. Майбутнє, для нас вболівальників і всього українського футболу – Євро-2016. Принаймні, в розрізі національних збірних в наступному році...