Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 142
чому це іноземні не приїдуть??? якраз до нас би й приїхали, було б бажання да фінанси!
Показати
А с чего ты решил что у ДК есть финансы?
Коментарі по темі:
дякую за статтю! повністю згоден. можна навести приклад чемпіонатів Італії та Франції, де грають багато легіонерів у старті, зараз збірні цих країн наближаються до рівня середнячків, і все це через політику їхніх клубів! Я теж готовий чекати! З.І. ВіАн, дак що там із сайтом? ;)
Показати
Та и Англия недалеко оторвалась!
Взаимно спасибо! Да, я и имел ввиду эту политику клубов. Но Франция все же наверное самая звездная сборная мира, просто большинство ее игроков играют за кордоном. У них немного другая специфика, с выбором игроков как раз полный ажур. Одних левых защитников у них 4 человека и все как на подбор: Барса, МЮ, Арсенал и Лион.
Насчет сайта, к концу января запустимся, я думаю!
цікава стаття! дякую!
Показати
Спасибо большое )
Коментарі по темі:
да, іноді таке пишуть, що дивуєшся! просто вже якось набридли одноманітні пости! кожен день пишуть про кадрову чистку, селекцію! вже якось і набридло одне й те саме читати! хочеться більш цікавих постів, аля Віан. ви теж, Вадим, писали досить цікаві статті, але дивлюсь останнім часом не дуже радуєте нас новими блогами)
Показати
Нема натхнення(( ;))
не про що...
Показати
Уж путь лучше пишут "не про що...", чем всякую хрень с умным лицом!!! ЗЫ. Это к тебе не относится, так же как и к смиту;)
ну те, що ти написав в другому реченні це більше відноситься до тебе! ти мабуть не на той сайт зайшов! вали мабуть на свій Кротокон, а ми тут якось і без тебе обговоримо! "просто они у вас в дубле или второй команде сидят недавая молодым раскрытся",- ну а це взагалі шедевр! ти на своїх подивись, розкритися бачите не дають! скільки у вас розкрилося за останні 10 років??? і скільки наших вихованців грають на високому рівні! а щодо найпопулярнішого клубу, то вже маса опросів проводилася і Динамо як було найпопулярнішим клубом, так і залишилося! от це факт, який підтрерджений! Дякую за увагу =)
Показати
Поддержую!!!!!!!
Талантів знач мало! а те, що наші юнацькі і молодіжні збірні одні з сильніших в Європі, а то і у світі вам нічого не каже? подумаєш, кожен турнір показують стабільну гру і грають у фіналах! та да, це ж нічого не значить!
Показати
Вопрос только почему переходя на взрослый уровень они перестают играть? Ответ очевиден пьянки, гулянки, бабло и девицы забирают у них всё время. Тренироватся и играть они уже не хотят. Посмотри на Гармаша сейчас такое ощущение что у него проблемы с нервной системой.
не сміши мене))) свої українські гравці? це хто? - Пятов, Чигра і Ракицький?) як кажуть:"Раз, два і обрахувався"))
Показати
Пятов не их игрок.
і коли приблизно ви його запустете?
Показати
Думаю к концу января управимся.
ViAn 03 января 2011 21:44 Віан, а не міг би ти написати блог і про Португалію...якраз і про кращих лівих півзахисників написав би)
Показати
Я подумаю над этим вопросом, правда я слегка занят, так как начинаю готовить материалы для своего сайта, который все больше обретает реалии и уже тестово начинает наполняться информацией. Но бесспорно стоит присмотреться к Португалии.
Автор: DKfan
12 червня 2010 13:01
Дорогі творці нашої улюбленої Динамоманії!
Так як багато з нас хочуть бути в колі останніх подій зв'заних з нашим улюбленим клубом, у мене виникло питання:"Чи не має в ваших планах створити мобільну версію сайту?"  Не завжди є...