Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 142
Коментарі по темі:
тільки аби помилок менше було...
Показати
Стараюсь избавляться)
як на мене, Шева і Хачеріді - гірнші гравці матчу!
Показати
а ярмоленко не забивший лучший красавец нечего не скажешь
Коментарі по темі:
чим тобі не подобається Ярмоленко??? хлопець дійсно прогресує і це видно! грає досить впесненно, забиває голи, віддає гольові... можливо навіть, що він у нас найтехнічніший в команді і це помітно в його грі! ато звикли вже тільки критикувати хтозна за що...
Показати
Я што то говорил про Ярмоленко ? Ему бы рот время от времени затыкать...ему цены бы не было. Но согласись што дармоедов (я их пересчитывал...второй раз повторять не буду) у нас хватает...и вместо их взять одного Професионала я считаю нормальным делом.
посильніше? ахахахаха) хоть посміявся))
Показати
ну а шо, мы с ними 2:2 сыграли на выезде, а планокуров обыграли)
Умнік, ну я гадаю, що безграмотний гравець (як ти виразився) не займав би 1ше місце порників по версії Placar...
Показати
Я достаточно видел Жуси в деле, чтобы составить впечатление о его слабых сторонах и ужасной игре в защите у своих ворот. Что касается Плакара, я задал Клоду этот вопрос. Я пока не смотрел октябрьский номер, в предыдущих Жуси не котировался. Передо мной лежит номер Плакара за август: первый Сандро, Жусилея нет даже в десятке лучших опорных. Номер за июнь: первый Эрнанес, Сандро третий, Жусилея нет даже в десятке. Для меня очевидно одно: парня активно стали привлекать в сборную и продвигать в рейтингах, пиаря на продажу. Летом на этот рекламный ход никто не купился. Так что думайте свей головой и смотрите на его игру.
Швидкої гри з Шевою не буде, це факт...все що він зараз може - це зіграти на досвіді...а цього замало для перемоги! краще хай замість нього грає Кукуся, той хоть настирний і пресингує весь матч, і швидкість... правда краще б у нас був Тайсон))))) але це я вже відхиляюсь від теми)
Показати
Хз на рахунок Кукусі...:) Він-то і настирний, і швидкий, але буває, що падає не в тему чи гарячкує:) А нашо нам Тайсон? У нас є кому грати, тільки треба було б тренера нормального, щоб довів до пуття те, що маємо:) Хоча від Тайсона і я не відмовився б. А ще Кличків, Брігса та Валуєва у захист:)
Акубадрія майже все своє життя жив в Україні, в Чернігівській обл... знаю так, як ми з одного міста і жили поряд!
Показати
Но вот... http://www.fcdynamo.kiev.ua/ru/dynamo-reserve/players/?player=5178 Я не больно то им верю, потому у нас он - украинец. А если что-то можешь добавить про него - с благодарностью принимается.
Коментарі по темі:
al навіщо ви оце пишете таке! по-перше, сайт Динамівський - і навіщо нам тут писати про те, що там у Шахті, а по-друге, ТёмаМеханик один з небагатьох адекватних вболівальників Шахти і МЕНІ, наприклад, цікаво знати його думку і читати пости, які в більшій мірі торкаються НАШОЇ команди!
Показати
Ни в коем случае не хе хотел обидеть Тему, но нам тошно и без его размышлений
Коментарі по темі:
Вадим, а що ви хотіли??? - Щоб Динамо так і продовжувало грати, гравці ламались, щоб нам і далі казали, що у нас залишилося лише ім"я? мені просто цікаво, що ви чекали, на що сподівалися? я вірив до кінця, але (вперше!!!) не зміг додивитись матч до кінця...
Показати
Я тоже не смог на это смотреть.
Коментарі по темі:
насчет слов Милевского, то ваши игроки сами его спровоцировали, что и можна услышать в ролике!!!
Показати
Напомни мне, пожалуйста, что именно ему сказали и как он ответил. Да, и еще вот http://www.youtube.com/watch?v=NvhNmC8fd84&feature=player_embedded и вот http://goals.by/football/news/13011
Хотя, по большому счету, нашим тоже иногда лучше жевать, чем говорить.
Автор: DKfan
12 червня 2010 13:01
Дорогі творці нашої улюбленої Динамоманії!
Так як багато з нас хочуть бути в колі останніх подій зв'заних з нашим улюбленим клубом, у мене виникло питання:"Чи не має в ваших планах створити мобільну версію сайту?"  Не завжди є...