Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 959
Так я не мав на увазі його як навчальний заклад. Не будь таким близоруким :)
Показати
??? До чого тут навчальний це заклад, науково-дослідній, чи ще якийсь...Офтальмолог,на каком основании ты "присвоил" КМИСу статус Национальный ?
"Сомнительное исследование, которое приводит к некачественным выводам, дискредитирует КМИС, вводит в заблуждение общественность, манипулирует мнением. Его выводы наводят на мысль о предвзятости и заангажированности." "Шахтёр" не только регулярно выигрывает титулы (11 за последние 5 лет), но и проводит независимые исследования с охватом более 9000 человек, в 25 областях страны, методом индивидуального интервью, результаты которого коренным образом отличаются от выводов КМИС." Національний інститут є ангажованим, а власне опитування фк "кроти" - чесним і прозорим))) Вся справа в тому, що донецькі настільки стали розслабленими, що очевидну нісенітницю і явну брехню висловлюють з беззаперечною впевненістю, тому що і самі вже давно вірять в те, що вони собі нафантазували. Цікаво глянути на структуру респондентності їх власного опитування: 8900 опитуваних з Донбасу, і по 4 тіла зі всіх інших регіонів)))
Показати
Національний інститут... ---------------------------- Киевский международный институт социологии (КМИС) — частная украинская общественно-аналитическая компания, созданная в 1992 году.
Албелда - іспанський захисник, а корефана мілі кличуть Адлейбою :) Але по суті з Вами погоджуюсь.
Показати
Да я в курсе, это я типа шутил:-)
Так смішно читати прославляння всіх благ ОЧ, аж сльози радості навертаються. Мені от цікаво просто: серйозна організація Газпром не знає куди всунути 1 млрд євро і абсолютно економічно не обгрунтовано кидає їх на якийсь міфічний ОЧ. Не обгрунтовано стосовно спортивної і фінансової складової. Питання: росіяни не вороги собі, щоб закопувати такі гроші, вони-то мають якось відбитися. А якщо взяти питання ще й митного союзу, то наштовхується висновок: це витрати на завнішньополітичні цілі. Інакше Вам не одна адекватна людина не дасть відповіді. Просто не бачу сенсу тієї Незалежності, коли одна когорта совків-маргіналів прагне "єдінєнія" с Расієй-матушкой, інша частина конформістів-ліберастів прагне в лоно доходячої в кризах Європи. Пороз*їзджайтесь тоді всі хто на схід, хто на захід, нехай залишиться в Україні 20 мільйонів нормального населення, з почуттям гідності та нормальною самосвідомістю, котрі будуватимуть свій дім і державу, а не як йолопи завжди проситимуть вказівок і грошей у сусідів. Тим паче що сусіди - гівняні.
Показати
++++++++
Я хоть и вырос в СССР, но обратно в совок не хочу. Идея ОЧ- это идея путлера о возрождении российской империи, где без Украины никак, поэтому я категорически против. Возможно проведение кубка СНГ(название значения не имеет), будем играть два раза в неделю,как в Англии, это еще куда ни шло,только не объединение. Согласен с вами, Алексей, полностью.
їх взагалі треба спалити на велетенському багатті, щоб не залишилоль на ненці ні одного несвідомого мешканця. Україна лише для чистокровних українців!!!
Я не розумію того, що більшість вболівальників бачать свій клуб і його історію скрізь рожеві окуляри, а його суперники - лише брудні і падлючі організації. А це не так, ну наще виправдовувати прописну істину, що 90-ті роки були за динамівцями, наш клуб мав надзвичайний адмінресурс, верхівкою якого були (на секундочку) перші 2 президенти України, не враховуючи вагу інших "солідних людей". Ясно, що ми були понад всіма і по грі, і по складу, і по фінансах, а до цього всього і "свою" ФФУ. Те, що ми бачимо сьогодні в українському футболі - просто добре забуте старе, але вже у виконанні нашого затятого конкурента кротів. Принцип бумеранга, от і все. Але я все-рівно люблю свій клуб, і наразі мені надзвичайно імпонує відсутність будь-якої нечесної гри у виконанні ВКДК, ми граємо чесно, боремось проти всіх, хай останні часи не все виходить, але прийде те наше чемпіонство і гра Великого клубу в ЛЧ. Просто ціна того одного чемпіонського титулу буде вагомішою, ніж 4 "організованих" чемпіонства кротів підряд. А Павлов нормальний дядько і все він правильно говорить, може іноді різко, але по-чоловічому. Його совість чиста. Інша справа, що мало хто любить чути правду про об*єкт своєї фанатської любові.
Показати
Знаешь, не соглашусь с тобой. Тот факт, что за Динамо Киев болели и почти всегда присутствовали на главных матчах Кравчук и Кучма, вице-президентом клуба был Глава администрации Президента Кучмы Медведчук, Президентом ФФУ был вначале Пустовойтенко, который во всех интервью говорил, что болеет за Динамо Киев, а потом Г.М. Суркис и тот факт, что Динамо Киев дисквалифицировали из ЛЧ за попытку подкупа судьи и созданием ФК Закарпатье 2001 ещё не говорит об админресурсе, главное что б люди были честные и порядочные. А вот та «ВАХКАНАЛИЯ», которая творится сейчас с этими Президентами, подкупами и одноклассниками вот это действительно административный ресурс.
Що за брєд??? От люблять у нас паніку розводити! Давайте краще відокремимо мух від котлет: 1) Наднаціональний чемпіонат річ утопічна і крайньо негативна для національного футболу як Ураїни, так і Росії. 2) Об*єднаний турнір є звичайним товариським турніром, складовою підготовки до сезону. Чому не було стільки шуму під час проведення Кубку Першого каналу??? Навіщо робити скандал там, де його і бути не може?! Тому резюмуючи можна сказати, що подивитись спаринги Динамо з кротами, бомжами і м*ясом буто пречудово і не бачу нічого в цьому негативного. А от проводити офіційні турніри і чемпіонати в такому форматі - геть!
Показати
Все це добре, що ти написав, АЛЕ Динамо з кротами грати не буде! Читай регламент турніру)
Переходити на особистості навіть за неприязні до людини - низько. Ні одного толкового коментаря від тебе не бачив. Лише лайка, бруд і жовч... Якщо тобі все так гидко в Динамо, може обери іншу команду?
Показати
Не переживай так))) Я просто хочу, чтобы тренер моей команды выглядел по европейски стильным. Хотя было время, когда на тренерской скамейке наши мерки лузгали(((( Позор.
Коментарі по темі:
Ну бач, я намагався описати оптимістичні перспективи, ти - песимістичні. А як воно часто буває - правда десь посередині. Та тільки час нам покаже, що з того всього вийде. Хоча що точно негативне, так це майже повна вірогідність статусу Арсенала/ЦСКА як чергового фарму кротівні. Політична приналежність власника зобов*язує ;)
Показати
Ну, когда-нибудь их фармы исчезнут, и им придется по-новому для себя бороться, а нам привыкать не надо будет, ведь мы уже со всеми почти играем в футбол, а не в бизнес.
та я, на жаль, не песимістичний прогноз робив, а найбільш реалістичний. зміниться влада - зникнуть тепличні умови ведення "бізнесу" у кількох папіків. натомість посиляться ті, хто примажеться до нової влади. і так буде доти, поки не з'являться в нашому футболі ті, хто спробує хоча би мінімально заробляти. для початку - зарплати адекватні платити звьоздам місцевим. в цьому плані я крок "Карпат" схвалюю (хоча він викликаний іншими причинами).
Ким би там не був той Оніщенко, але якщо триматиме свого слова то це буде прекрасно! Столиця в будь-якому випадку повинна мати 2-3 серйозних клуби в УПЛ, хочеться принципових столичних дербі. Тому нехай перероджується Арсенал в ЦСКА, нехай за пару років нова-стара Оболонь-Бровар пробивається в еліту. Розвиватимуться саме київські футболи, мій рідний столичний футбол. А це і додаткові робочі місця, і розвиток дитячого футболу, це все на краще.
Показати
та нічого там не буде перспективного. або після 2015 року ЦСКА вдруге в історії помре, або (якщо потвори типу оніщенка вкрадуть собі перемогу на виборах) проживе на кілька років довше. у нас, власне, всі клуби так живуть - в будь-якій момент якщо не ліквідують їх "папіки", то просто кинуть напризволяще.
Якщо не в усьому, то по ключовим питанням згоден! Сам давно переймаюсь совковістю в управлінні клубом. Весь світ вже давно розглядає клубний футбол як бізнес, не дарма розробляються багаторічні маркетингові і менеджментіські стратегії, пишуться бізнес-плани. Робота з вболівальниками шкутильгає на обидві ноги (недавно читав про ст ворення сімейного і студентських секторів на НСК, це похвально але дуже і дуже мало). ФК Динамо Київ - це продукт, який треба гарно рекламувати, красиво запаковувати і слідкувати за якісним вмістом упаковки. Наразі ж лише експлуатується бренд, створюваний здавна, але не розвивається. Мовляв, а що ви ще хочете, ви й так вболіваєте за найтитулованіший клуб, що ще треба?! А сучасний вболівальник хоче єдності, хоче клубних проектів, піклування і нагадувань про команду. Хоче мілких але приємних подарунків. Теж саме і щодо клубного тв. Не тягнемо повноцінний канал чи інет-ресурс відеоконтенту про Динамо, можна купувати певний час на якомусь каналі. Он той самий 2+2, чим не варіант запускати програмку на півгодинки, в якій би було і обзори, і в*ю. Ми ще довго можемо закатувати свою губу, але наразі ясне одне: в клубі немає професіоналів в менеджменті і спортивному маркетингу, структура совково-номенклатурна з кумами, сватами і друзями президента. Найгірше ж те, що гроші є, а розуму їх інвестувати в майбутнє клубу немає. Тому всі наші плачі на користь бідних, лише зміна власника щось змінить. А наразі - пішли ми в дупу зі своїми запитами щодо модернізації клубу і його діяльності. Нічого не зміниться.
Показати
Це точно. Особливо слова про дупу)
Автор: Олексій
14 травня 2011 22:08
Дай, Боже, дурням розуму і хоч трохи совісті!!!
Як відомо, сьогодні на Контрактовій площі в столиці України пройде чергова показова провокація з нагоди святкування кротами якогось там дня народження якогось там юзівського клубу . Так от, шановні, х...
Автор: Олексій
5 жовтня 2010 22:58
До зими ще довго!..
Вже давно велися розмови про звільнення Газзаєва(ще з весни), але втілення цих розмов ми отримали лише в перший день жовтня. Що ж, рішення прийняте, не буду судити правильне чи ні. Я не про те. Наразі...
Автор: Олексій
1 жовтня 2010 14:02
Нижче впасти вже не можна...
...Тому що Динамо вже на дні... Боже ж ти мій, що треба зробити, щоб щось змінити?! Я ніколи не панікував, я завжди підтримував клуб, команду.. Але ж і найстійкішій психіці колись приходить край і розлад, ці футболісти-тренер-президент вбили віру(це найстрашніше) в покращення і прогрес ще одного палкого вболівальника...
Автор: Олексій
18 серпня 2010 14:21
Динамо - Аякс. Моє бачення.
Вчора відбувся один з двох матчів, про які кажуть, що вони вирішують долю сезону для клубу. Ні для кого не секрет, що амбіції Динамо вже десятки років - це гра на найвищому рівні в Європі, до того ж заробляння там великих грошей...
Автор: Олексій
29 червня 2010 00:31
Сучасному футболу - сучасний апгрейд!
Футбол - гра №1 у світі. А тому важко собі уявити, скільки років життя сумарно втрачають за матч вболівальники, скільки літрів вони випивають заспокійливих, скільки "з горя"(а не на радощах, що є суттєвою різницею) випивають алкоголю! Одна справа - програш твоїх улюбленців по грі, це життєво і проти цього не підеш...
Теги: #ЧМ 2010 #ФИФА
Автор: Олексій
13 червня 2010 23:45
Німеччина - Австралія
Як на мене найцікавіший і найвидовищніший матч чемпіонату наразі. Якщо, звісно, взяти до уваги гру лише німців). Суто німецька перемога, суто німецький тотальний контроль м'яча, суто німецький залізобетонний захист і, як не дивно, не німецька фантазія в атаках і не зовсім німецький етнічний склад збірної...
Автор: Олексій
3 червня 2010 23:34
Вже чути гімни вувузел...
Вже приблизно 7 діб залишається до наймасштабнішого, найфеєричнішого і найвидовищнішого футбольного форуму в світі: до нас наближається Мундіаль. І що саме цікаве, саме цей ЧС може викликати найбільший резонанс в світі через можливі несподіванки...
Теги: #ЧМ 2010
Автор: Олексій
14 травня 2010 12:38
Кажете, Європа?..
Динамо Київ - найславетніший клуб Східної Європи. І нехай зараз в ігровому плані є багато проблем, статус все-таки спонукає до дотримання певних норм і правил гри на футбольному ринку. Найбільше мрій...
Теги: #Динамо