Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 959
свої проблеми ми прекрасно знаємо. суть в тому, що внутрішніх ворогів і свої косяки переживемо поступово з часом. а окупація - справа кардинально інша. вона вбиває всю національну ідентичність і всі позитивні зрушення в суспільстві. вибір очевидний :) пережили партноменклатуру у керма держави, пережили майданних ораторів, неспроможних нічого змінити, переживемо і братків донецьких. щоб одужати, треба немало загострень і піків хвороби перенести. мене радує, як набирають оберти свобода і удар, вони, звісно, не панацея, але все ж, політичне життя у нас тяжко, але розвивається. регіонали просруть всі наступні вибори, бо останній пік їх "форми" і можливостей минув на минулих виборах, які вони, по суті, провалили, яника вдруге теж не зможуть вписати в президенти, назріває розкол між угрупованнями всередині ПР. І це мене радує. Так що живемо, так би мовити, "скромно", але своєю головою, хоч і дурною багато в чому. а рашка нехай з китаєм і казахстаном об*єднується, там їм місце, в азії, ага :)
Показати
дядьку вы знов за своэ?
суть в тому, що внутрішніх ворогів і свої косяки переживемо поступово з часом. Хотелось бы в это верить. Но это как бы - 50% на 50%. Если не хуже((.
Пропаганда працює на ура. Панове, це війна, відкрита і нагла експансія і загарбництво рашкою нашого соціо-культурного, економічного і політичного простору. І жаліти грошей на "військові" витрати вони не будуть. Кинули бомбу про мільярд, так повилазили маргінали, почали кричати про щедрий "братський" народ, йолопи, вас у ярмо, а ви й раді, голову просуваєте. Нагинають нас з газом, віджимають ГТС, силоміць тягнуть в митний союз, влаштовують продуктові війни, а от ще й заграбають наш вітчизняний футбол. Це таке братерство нині і любов між нашими народами?! Плював я на такі добрі наміри. А дурні й раді, таке щастя, дивитимуться на рубін і локомотив. Всі міжнародні футбольні організації дали зрозуміти, що цього діла не дозволяють, благо що поки і клуби і ФФУ вторять заявам Платіні і Блаттера. Але самий страх в тому, що якщо москалики не жалкують мільярдів на таку лабуду, як ЧСНД, то вони можуть "накапати" в ФІФА та УЄФА трішки, щоб ті "дозволили". Мундіаль-то купили собі вже...
Показати
Олексій, это всё понятно. А ты сейчас в нормальной Украине живешь? Ведь руководят ей далеко не украинцы.., которые уничтожают всё...
Як я й казав: ще потринлять ВГГ, мілер і гінер трохи, та й заткнуться :) Хлопці, ФІФА, УЄФА і особисто Коньков від імені всього українського футболу дали вам чітке уявлення про ваше місце. Те, що ви царки в рашці і граєтесь мільярдами не зіграє ніякої ролі в вирішенні цього питання. Цей проект апріорі провальний, ні один український клуб не ставитиме участь в ЛЧ і ЛЄ під загрозу, бо якимось олігофренам з Москви в голову дурня лізе. Максимально, що можна зробити для сильно ностальгуючих за совком - кубок СНГ, який по рангу буде аналогом кубків ліги в Франції та Англії. І баста! Особисто мені цікаво бачити матчі на Олімпі з Порту, МЮ і Баварією умовними, ніж з мясом чи рубіном.
Показати
Хлопці, ФІФА, УЄФА і особисто Коньков від імені всього українського футболу дали вам чітке уявлення про ваше місце. ===== Дать то дал , да вот думаю кинут ему чемодан с хрустящими костями и он другую песню запоет .
Сам хотів писати те саме. Враховуючи різношерсність національного складу команди оптимально було б вести тренувальний процес англійською, що правда і вивчення російської легіонерами теж непогане починання, як би там не було, це мова спілкування левової частини населення України та Києва зокрема. Національна мова одна, це ясно, але спілкуватись однією мовою всім гравцям і тренерам також є правильно! Треба цю тенденцію поглиблювати і розширювати в сторону мови міжнародного спілкування також! Щоправда, самому ОВБ треба і тут приклад подавати ;) А те, що претензій з приводу вибору ним мови спілкування не може бути, то це факт: людина виросла і сформувалась в одній країні, де російська була головною мовою, майже не реально змінювати свої погляди на життя, культуру , соціум і політику на заході життя. Підтримка національної і деї, мови та культури вже за сучасним поколінням, що я і намагаюсь робити в повсякденному житті. Так що шукаймо те, що нас обєднує, а не розділяє!
Показати
+1
Ну з такими підходами простіше 10 "Шкод" купити :) Що нам до їхніх грошей)))
Показати
Или 200 "Москвичей"- у них колеса чуть дороже чермета...)) http://automotophoto.ru/_ph/55/348529796.jpg
та то просто "мысли в слух" о том, что скоро на ремонт потратит больше чем стоит сама машина :)
Ах ти ж расист!!! Казати, що білі теж звичайні люди і потребують захисту - расизм. А взагалі, рак толерастії поглинає Захід. Невдовзі в Європі житимуть одні китайці, негри і араби. А ми вимремо, нам же ж їх жалко... Не було б расизму і геноцидів, якби європеоїди жили в Європі та Америці, негри жили в Африці, китайці в Китаї, а мусульмани на Близькому Сході і ніхто один до одного не ліз би в гості.
Показати
Ну, не сравнивай уровень жизни в Европе и, допустим, в Африке. Все хотят жить хорошо. Вот и прутса сюда. А потом жалуются... Бедненькие, мля...
А мені такий Дніпро взагалі не подобається :) Тут би й 2-ге місце такими темпами не втратити...
Показати
Одна надежда что у них еще не сформировался дух победителей, как у нас и свои осечки в чемпионате они еще допустят. Кроме того есть большие надежды на домашний матч с ними, ведь на выезде без тренера Динамо не так уж плохо смотрелось большую часть матча и вполне могло сыграть вничью, а дома и стены помогают. К тому же им еще играть в Харькове и там они могут потерять очки, да и "помощь судей" в матче с Шахтером еще никто не отменял.
На вашу філіппіку є одна прекрасна народна мудрість: "чого ми бідні - бо дурні, а чого ми дурні - бо бідні". Реально кого можна жаліти - це пенсіонерів, які відстали від часу і не мали моджливості заробити на старість, та інвалідів, котрі реально потребують захисту. Всі інші - працездатні люди, які не повинні дивитись хто б їм подав, а самі щось робити для власного добробуту. У мене живуть бабусі в селах, я прекрасно бачу по їх сусідах, від чого воно "бідні" - половина населення безпроглядно п*є, ледарі. А хто із себе щось уявляє, чогось прагне і працює над власним життям - навіть в селах великої нужди не знають, а навпаки. Просто у нас і є таке суспільство, що нам нічого не треба, що всі винні і падлюки, а самі ж з такою завзятістю боїмося підвести очі до дзеркала... Чи може гроші для Євро треба було вбогим роздати? Так вони їм все-рівно ради не дадуть, проп*ють, проїдять. А в тому, що у нас дороги погані, ну ЧЄ вже ніяк не винне, вони у нас ніколи не були німецькими, так що балачки заради балачок, шановний, не більше. Із серії "все херово, всі херові, піду горілки вип*ю", типова містечкова ментальність...
Показати
а іншої альтернативи крім "витратити на Євро" і "віддати вбогим" ви не бачите? можна було би за ці кошти додатково профінансувати медицину, щоб батьки, які збирають гроші на дороге лікування своїх дітей за кордоном, могли цього не робити... можна на освіту віддати, щоб класні керівники не принижувалися і не принижували батьків проханнями здати 100 гривень на благоустрій класу... можна вкласти гроші в ДЮСШ, щоб діти наші менше часу сиділи за компутерами... і таких варіантів ще сотні. звісно, що не Євро винне, що дороги у нас хєрові. винні ті діячі, які бюджетні кошти розікрали (прикриваючись в тому числі і Євро). там он ще під гаслом зимової олімпіяди ліси в Карпатах остаточно повирубують, землю роздерибанять. теж будемо радіти "інтегруванню в культурний простір Європи", якого як не було, так наразі й немає?
Я не маю наміру нічого ідеалізовувати і прекрасно знаю всі наші "косяки". Євро відкрило очі світу на ту Україну, яка є насправді: з проблемами, але цілком не ворожу країну, зі щирими і привітними людьми, а не поголовними алкашами, проститутками і вбивцями, як сприймались раніше. Якщо брати стратегічні процеси по євроінтеграції, то Євро дало неоціненну користь, а саме усунуло багато викривлень у сприйнятті держави і нас як народу, а це дорогого варто. Те, що я маю на увазі, і те, що ви написали не взаємовиключається. Просто іноді варто дивитись трошки далі, ніж в сьогодення. Держава за 20 років не твориться, тим паче якщо нами править насліддя тоталітарного режиму (і насліддя, ясне діло, абсолютно негативне).
Показати
Думаю, что как раз Ваше восприятие и есть не что иное, как идеализация происходящего.Да Евро открыло глаза миру. Только надо учитывать, что оно не только разбило убеждения обычных малообразованных западных обывателей о том, что у нас по улицам чуть ли не бродят медведи, а проститутки хватают всех, кто более-менее похож на иностранцев с громкими криками:"Цигль, цигль, ай-лю-лю". В первую очередь, оно лишило последних иллюзий тех людей на Западе, от которых зависят инвестиции в экономику Украины.Потому что мы как никогда открыли на всеобщее обозрение свои проблемы с коррупцией, некомпетентностью чиновников, необязательностью бизнес-партнеров и т.п. Именно поэтому влияние Евро( а также событий вокруг Евро) на стратегические процессы связанные с евроинтеграцией, думаю, весьма значительно, только со значением прямо противополжным, тому, как оцениваете его Вы.В Еврпое еще раз, теперь более аргументированно, чем ранее убедились, что с нашим, так называемым независимым государством, какие бы то ни было дела лучше иметь на значительном расстоянии, а на народ наш деятели влияющие на евроинтеграцию, к сожалению, ложили с прибором, впрочем, как и наше государство. А вот с тем, что государство не строится за 20 лет, я с Вами абсолютно согласен.Тем более, что в нашем случае за эти 20 лет в этом направлении не произошло ни малейших сдвигов.Если конечно таковыми всерьез не расценивать "исключительно важные" внешние атрибуты, вроде жовто-блакитного прапора, 450-и дополнительных паразитов, всасывающих наши налоги с непостижимой для адекватного восприятия скоростью, да еще дополнительной буквы "Кге" в алфавите...А в остальном, мы как были сырьевым придатком к чужим экономикам, так им в еще большей мере и стали, как зависели от соседских энергоресурсов, так и продолжаем строить свои отношения в угоду этой зависимости.Да еще и детям с внуками, возможно даже еще не родившимися уже повесили хомут из долгов "добрым соседям" с другой стороны...
І хай своє авто подарує бідному колгоспнику з кіровоградщини, якщо так піклується про заможність простого люду. Так люблю оці розмови футболістів при вищі матерії і соціо-політичну обстановку, що аж сльозу захвату змахую завжди...
Показати
Олексій Вы для начала ответьте для себя лично на несколько вопросов, например таких: 1)Для достижения каких целей цивилизованная европейская страна стремится провести у себя то же Евро, и как это соотносится с теми целями, ради которых оно проводилось у нас? 2)Ради чего на финальном этапе подготовки к Евро-12 разворачивалась такая баталия за власть в ФФУ? 3)Почему возникали очень серьезные проблемы с подготовкой объектов Евро до тех самых пор, пока министром инфраструктуры не стал нужный персонаж? 4)Почему до сих пор не озвучена оценка рентабельности проведения Евро12? И тогда возможно, Вам станет понятно, что это Евро не принесло нам( имеется ввиду государству Украина и ее народу) ни спортивных, ни экономических, ни, по большому счету, политических дивидендов. Тогда также можно будет понять нужды "колгоспника з Кіровоградщини", которому, "благодаря" тем колоссальным суммам, потраченным на трассы Киев-Харьков, Харьков-Донецк, Киев-Чоп и т.п., авто от Несмачного еще лет 20 не пригодится - ему бы вездеход-амфибию впору дарить...
Дурниці кажете Олексію.
Автор: Олексій
14 травня 2011 22:08
Дай, Боже, дурням розуму і хоч трохи совісті!!!
Як відомо, сьогодні на Контрактовій площі в столиці України пройде чергова показова провокація з нагоди святкування кротами якогось там дня народження якогось там юзівського клубу . Так от, шановні, х...
Автор: Олексій
5 жовтня 2010 22:58
До зими ще довго!..
Вже давно велися розмови про звільнення Газзаєва(ще з весни), але втілення цих розмов ми отримали лише в перший день жовтня. Що ж, рішення прийняте, не буду судити правильне чи ні. Я не про те. Наразі...
Автор: Олексій
1 жовтня 2010 14:02
Нижче впасти вже не можна...
...Тому що Динамо вже на дні... Боже ж ти мій, що треба зробити, щоб щось змінити?! Я ніколи не панікував, я завжди підтримував клуб, команду.. Але ж і найстійкішій психіці колись приходить край і розлад, ці футболісти-тренер-президент вбили віру(це найстрашніше) в покращення і прогрес ще одного палкого вболівальника...
Автор: Олексій
18 серпня 2010 14:21
Динамо - Аякс. Моє бачення.
Вчора відбувся один з двох матчів, про які кажуть, що вони вирішують долю сезону для клубу. Ні для кого не секрет, що амбіції Динамо вже десятки років - це гра на найвищому рівні в Європі, до того ж заробляння там великих грошей...
Автор: Олексій
29 червня 2010 00:31
Сучасному футболу - сучасний апгрейд!
Футбол - гра №1 у світі. А тому важко собі уявити, скільки років життя сумарно втрачають за матч вболівальники, скільки літрів вони випивають заспокійливих, скільки "з горя"(а не на радощах, що є суттєвою різницею) випивають алкоголю! Одна справа - програш твоїх улюбленців по грі, це життєво і проти цього не підеш...
Теги: #ЧМ 2010 #ФИФА
Автор: Олексій
13 червня 2010 23:45
Німеччина - Австралія
Як на мене найцікавіший і найвидовищніший матч чемпіонату наразі. Якщо, звісно, взяти до уваги гру лише німців). Суто німецька перемога, суто німецький тотальний контроль м'яча, суто німецький залізобетонний захист і, як не дивно, не німецька фантазія в атаках і не зовсім німецький етнічний склад збірної...
Автор: Олексій
3 червня 2010 23:34
Вже чути гімни вувузел...
Вже приблизно 7 діб залишається до наймасштабнішого, найфеєричнішого і найвидовищнішого футбольного форуму в світі: до нас наближається Мундіаль. І що саме цікаве, саме цей ЧС може викликати найбільший резонанс в світі через можливі несподіванки...
Теги: #ЧМ 2010
Автор: Олексій
14 травня 2010 12:38
Кажете, Європа?..
Динамо Київ - найславетніший клуб Східної Європи. І нехай зараз в ігровому плані є багато проблем, статус все-таки спонукає до дотримання певних норм і правил гри на футбольному ринку. Найбільше мрій...
Теги: #Динамо