Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 40
Скількох молодих і перспективних хлопців згубили великі гроші. Я розумію, коли б Влад показував класну гру, допомагав команді. В тебе золотий вік, час іде, з такою грою перспективи туманні-на твою позицію випускають ледь не дітей(Михайличенко), а тут цяцьки в стилі нід фор спід. Чому батько не підкаже, що щось іде не так. Він то таких історій набачився.
Показати
Было б у меня столько денег, я бы тоже перестал что-либо делать))) А зачем напрягаться и потеть, если можно наслаждаться жизнью? Он уже себе обеспечил жизнь, а еще контракт годика 3-4 будет действовать. Большинство бы так поступило)
Сьогодні з неба на землю...Такими темпами нам і в наступному ЧУ грати буде важко не те що в ЛЧ.
Показати
Разве можно остановить ход времени? Поблагодарить и попрощаться с Ярмолой, Хачериди, Мбокани, повысить в 10 раз з/п Ленсу - и начинать все сначала с условными Мякушко, имхо.
Навіть, якщо не враховувати чисто футбольні моменти (людську "порядність" гравців та тренера, "чесне"судівство і тд.), достатньо згадати лише президента клуба і його внесок у те, що зараз відбувається на сході. Як наслідок - тисячі загиблих воїнів по всій Україні і у Львові зокрема. Тому свист - ще дуже мяка реакція. Зараз буде проходити зондування грунту для нового "оплоту" зла. Швидше за все буде дві кандидатури - Запоріжжя і Харьків. В першому місці скрнцентровані основні активи татарина і повністю ручне керівництво міста поряд із надто слабким місцевим клубом та непоганим стадіоном. В Харкові також стадіон і Металіст в глибокій кризі. Нажаль, в обох цих місцях є процент людей настроєних не надто патріотично, а отже потенційних "вірних вболівальників". Футбол для татарина далеко не лише гра, а ще й важливий інструмент впливу на широкі маси населення, а отже важливий чинник в боротьбі за владу.
Показати
Тут всего один вопрос, а захотят ли бразильцы вернутся летом в столь патриотичные города как Запорожье и Харьков. Их вообще в Украину вернуть будет тяжело.
Фіо все кинула на ЛЄ.Команда під час матчів з Динамо грала основним складом лише з нами. Звідси і швидкість командних переміщень і свіжість гри і пресинг. Було програно три матчі-два в чемпіонаті і виліт з кубка. Після Динамо Фіо програє ще два матчі, граючи вже основою адже відступати вже не було куди. Отже ми маємо втрачені 12 очок з 12, виліт з кубка, примарні шанси пройти далі в ЛЄ і цілком можливий варіант не потрапити в наступний євросезон. Щоб сказали наші вболівальники після подібних рішень про Реброва і чи не перебільшуємо ми тренерський геній Монтели. Висновок напрошується сам собою-влітку необхідно терміново знаходити технічних гравців на всі ключові позиції(наша молодь, трансфери), що могли б повноцінно замінити основних принаймі в ЧУ, бо фактично, погодьтеся, виходячи на гру проти тієї ж умовної Волині без Ямоленка, Ленса, Рибалки, Велозу, Сілви є дуже великі шанси втрати очок.
Показати
Я теж подумав, що Монтела помилився, заради двох матчів злив чемпіонат і кубок, але, то йому відповідати
100% звами згоден. Я часто відписуюсь по новинам щодо Мякушка, з однієї простої причини-інформація після зборів, що він і на далі буде в Говерлі викликала шок. Найтехнічнішому (і найшвидшому) з молодих гравців не знайшлося місце в команді, що грає на три фронти. При цьому часто на місце флангового півзахисника вмпускаємо Кравця, без жодних навичок грати на ццій позиції, або надто зеленого Михайлеченка. Теж можна віднести і до Хльобаса. Фактично у нас три форварди приблизно одного стилю гри (Кравець трохи швидший за інших), причому один зних після КАНу вже думками в АПЛ.
Показати
Да, у меня была та же реакция.
Не знаю, на мою думку тут якісь інші мотиви. Сумнівно, щоб Ребров поставив в заявку четвертого голкіпера замість одного із найталановитіших молодих гравців. Крім того Сергій здається не заявлений і в УПЛ.
Показати
до упл еще время есть.. после второго сбора решиться, будет он в Говерле доигрывать сезон, либо уже бороться за основу
По нарізкам непоганий гравець. Але уявіть нарізку по Віді з надважливими голами кротам та Ольборгу. Взагалі особисто для мене є загадкою мета підписання Бетао. Він добрий хлопець і гарний гравець, але наскільки розумію не буде мати ігрової практики. Антуанеш, Макаренко зліва; Сілва, Віда справа. Центр - Хачеріді, Драго, Бурда. Віходить фактично по два гравці на кожну позицію. І це без урахування Гусєва та Цурікова, що грали на лівому фланзі оборони на зборах.
Показати
Бетао - это такой себе бразильский Вида, может сыграть на любой позиции в защите.
М'якушко виглядав достойно в матчах Говерли проти практично всіх суперників. Матч з Дніпром був виграний після його проходу і подачі, мав шанс забити. З кротами, не зважаючи на рахунок, забив гол. А згадайте наш матч з Карпатами, коли не міг через втому вийти Ярмоленко (тоді грав Гусєв, який при всій поавзі, вже не той)і все закінчилось втратою очок. Невже тоді нам би не знадобився такий гравець. Динамо грає в трьох турнірах і далі суперники будуть лише сильніші. Тому думаю, що практики у Сергія буде достатньо. Заміни нашим Ленсу та Ярмолі практично не має. Калітвінцев покищо себе не проявив, про Гусєва було вище. Додайте до цього можливий продаж одного з основних вінгерів (може і обох!) літом.
Показати
Добре підмічено. На М"якушка треба в Говерлу, а Гусева! А Ярмолу в деяких моментах треба міняти, а не має ким. Та й приберегти інколи. Тож М"якушка на спину Ярмолі і нехай росте:)
Я так розумію, що ця спроба боротися з симуляцією відкриває широкі можливості для різних "ваксів" в плані маніпуляції грою. Так, періодично роздаючи штрафні хвилини, можна змусити команду грати постійно в неповному складі. Видалення гравця (або декількох!!!) в певні моменти гри може зробити комусь "потрібний" результат. А якщо пробувати викорінити симуляцію, чому не ввести відеоповтори (4-6 на кожну команду за вимогою тренера). Це, наприклад, прекрасно працює в тенісі. Це все ІМХО, звичайно.
Показати
именно, революций не надо, давайте разберемся с тем, что происходит на поле.
бред, конечно, но все равно это полумера. Сколько человек можно на белую посадить? И что, от этого оставшиеся на поле симулировать\хамить перестанут? Ну и все опять-таки упирается в субъективность судьи, который может просто не доглядеть чего-то или не поймет, куда его послали. Повторы нужны.
Якщо це правда, то цей трансфер мало зрозумілий. По-перше,не думаю, що ЦСКА за класом вище середняків УПЛ, а отже який сенс брати гравця, що нічим не виділяється навіть там. По-друге, варіант з Ксьондзом (він пограв і влізі Європи) виглядає краще, є свій молодняк, гравці в УПЛ та закордоном. Крім цього дана позиція зараз "не горить", адже є Сілва, Гусєв, Бурда, Бетао (для чого тоді з ним підписувати контракт).
Показати
Силва и Бурда - правоногие игроки, им левой бить неудобно. Гусева на весь матч не хватает. Бетао для центра брали (я надеюсь), а для левого защитника у него нет ни скорости, ни умения отдать классный пас. Поэтому Ребров так и гоняется за левым защитником.
No results found.