Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 40
От і відплатив будулай за підтримку львів'янам за підтримку у вчорашньому матчі.
Показати
Луческу сказал, что львовской публике далеко до турков и это действительно правда
От і відплатив будулай за підтримку львів'янам за підтримку у вчорашньому матчі.
Показати
19Ігор27, а все чому? Бо пипл и схаває и це відро овна. Нічому життя не вчить...
З дебютом, хлопче!!! В багатьох вболівальників на тебе великі надії.
Показати
якщо в Динамівських, то думаю в процентів 90!) надіємся на достойну, а можливо навіть кращу, заміну Ленсу, на місце Ярмоли, Калитка баньки лупить за Чорноморець) все йде по плану)
Я звичайно далекий від думки, що легіонери їдуть до нас через велику любов до ДК, але погодьтесь в першому ж інтервю згадувати про те, що ти вже мрієш з нього йти не надто добре. Взагалі моє ІМХО, в цьому трансфері (якщо це все взагалі правда) багато ризику: - купуємо ми його з травмою (один хрусталь з ЛА у нас уже був); - не вдалий досвід роботи з молодими латиносами; - через рік (за доброї гри) його може непереборно потягти в АПЛ як Мбокані(йому тут страшно:), у нас холодна зима, треба розвиватись і тд), а ми наново будемо когось шукати; - швидше за все заставити його відпрацьовувати в захисті буде складніше ніж навіть Ленса; - хлопець на нормальному рівні провів лише один сезон; - не знаю чи є в Базеля для нього заміна, але чому вони його взагалі продають нам за10-15 млн. - якщо він такий перспективний то через рік він коштував би 20-25 млн. Буду радий, якщо ці всі ризики обійдуть нас стороною і хлопець покаже себе з найкращого боку.
Показати
Я бы не стал демонизировать его слова. Парень сказал откровенно и честно - и это хорошо. Ситуация сейчас именно так и выглядит - и ничего зазорного в этом нет! Гораздо противнее было бы читать сказочки о том, что он "с самого детства болел за ДК и теперь его мечта сбылась". Иеменно то же самое, про трамплин, говорил и Ленс - и вполне добротно отработал отведенное ему время тут. Так что все честно!
Перемога - завжди добре. Але невже лише мене дивує центральний форвард на позиуії лівого півзахисника (без жодних задатків для цієї позиції), в той час коли Мякушко грає за дубль. Коли ж давати шанс молоді, як не на позиції де не має постійного гравця основи.
Показати
Зрада
Думаю Ребров себе и команде не враг. Значит с Мякушко не все так просто. Иначе я уверен, что он уже играл бы. Думаю нужно набраться терпения. Сезон только начался. Сегодня игра мне больше понравилась, чем со Сталью. Если б Ярмола еще и выход один на однин реализовал..., вообще было бы шикарно.
Судячи зі стенограми матчу Мякушко фактично створив два голи+багато моментів і креативу. Дуже сподівався побачити Сергія в завтрішньому матчі, невже він гірше за Морозюка. Заморемо хлопця в дублі, а потім будемо збирати заробітчан по всій Європі.
Показати
Не будет,т.к. он весь матч отыграл.
Коментарі по темі:
Згоден з Вами. Як писав вище довгострокова переспектива в нашій молоді. Проте дуже насторожує навіть відсутність Сергія в заявці на минулий матч.
Показати
Мякушко чекає, коли Суркіс з Ребровим прикуплять досвідченого легіонера:) Що є на відсотків 70 цілком ймовірним. А ні, тоді піде знову в оренду. Чого б не хотілося. Бо по біографії, хлопчина нагадує завзяттям Ярмоленка (якого свого часу теж випихали з Динамо у юності)+Коноплянку, технікою і веселим норовом.
Звичайно для гідного виступу в цьому сезоні на всіх фронтах(особливо в ЛЧ) потрібен готовий сильний виконавець на позицію Ленса і цей трансфер є бажаним, як кажуть для результату тут і зараз. Проте на мою думку, незалежно від того купимо ми когось чи ні, награвання своєї молоді на архі важливих позиціях крайніх півзахисників є основним резервом. По-перше: запрошений до нас гравець навряд буде дорощім за 8-9 млн $ (не треба забувати про фінансовий феєр плей - навіть якщо припустити макс. ціну за Ленса в 24 млн., то не треба забувати про не малі річні зарплати гравців ДК, а тут треба звести дебет з кредитом), а отже це буде або гравець 28-30 років, або хтось з молодих. Перший може стати заробітчанином перед "пенсією", а молодий і переспективний в перший же день заяве, що ДК це сходинка перед АПЛ, Прімерою і тд. а на весні зі страшною силою зхоче підти від нас (війна, слабкий ЧУ і тд.) По-друге, за всю історію ДК в незалежній Україні всі саправжні зірки були вихованцями саме свого футболу і навряд в нинішній ситуації це зміниться.
Показати
финансовый fair play уже умер, а потому более актуально состояние финансов Суркисов и ко. (вон до сих пор про титульного спонсора ни слуху, ни духу)
Правильне рішення для Влада. Йому після нового року 23, і залишись він в Києві в такому положенні як зараз без ігрової практики, його перспективи дуже туманні. Навіть при трансфері Ярмоли хіба зміг би гравець, що не провів (наскільки памятаю) жодного повного матчу в цьому сезоні (а після нового року взагалі випав) замінити кращого гравця чемпіонату за версією ФІФА. Будьмо відверті - в такому стані як зараз навіть віковий Гусєв виглядає сильнішим. А так є шанс повторити долю Рибалки, "розбігатись", набратись досвіду і відбутись як гравець принаймні в УПЛ.
Показати
Калітка теж був у Словані. Не дуже допомогло
Хай звичайно відпочиває як хоче, тільки невже кілька ігор за молодіжний склад та сидіння в глибокому запасі могли так заморити?
Показати
Зачем писать такую хрень? Типа они только на матчах бегают.... Да ты после его одной тренировки неделю ходить не сможешь, а они тренируются по 2 раза на день! А игра - это итог их тренировок. Игра - это самое легкое что есть в футболе. Так чт не пиши фигню, а если завидуешь, то завидуй молча. Надоели тут со своими постами в формате - "не заработал", "не играет".
No results found.