Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 40
А стадіон в Зімбабве, в порівнянні з деякими нашими, ще й нічого.
Показати
19Ігор27, оч.сильно на синтетику похоже.
Ну добре - Корзун, 20 років є якась перспектива, була ігрова практика, швидше за все буде руйнівником-опорником. І то цей трансфер має багато запитань.
Беремо цей трансфер - одіозний гравець, що рік "доїв" Фіорентину при цьому не граючи, всі таланти які могли перейти "з генами" вже розкрлися і нові в 28 років навряд будуть, конкурент цілому ряду основних флангових гравців і молоді. Це новий Кранчар ІМХО.
Показати
Да какой Кранчар? Тот хотя бы когда-то выстреливал, много лет был основным в сборной. А это ни о чем.
Красиво хлопці відпочивають, хай набираються сил на другу частину сезону-найважче попереду.
Не їхня вина, що переважна більшість українців живуть не багато. Гравцям пощастило, що вони звязали своє життя з футболом - я знаю багатьох талановитих хлопців, батьки яких в свій час побоялися повязувати долю своїх дітей зі спортом побоюючись за їхню долю після завершення карєри. Також, нажаль, знаю приклад гравця першої ліги, який в свої 33 нікому не потрібен - тепер на одинці з травмами, без якоїсь серйозної професії, з жінкою, що звикла до більш менш достойного життя (декілька років тому там теж були непогані зарплати) та з єдиною перспективою тренера в районному ДЮСШ. В долі гравців потрібно не менше простої удачі ніж таланту і праці. В принципі як і на футбоьному полі...
Показати
19Ігор27, и кто же ему виноват, что он кроме футбола ничего не умеет делать?
Зараз згадалися слова Босянка, що Динамо не готово до сезону після матчу з Порту. На жаль принаймні в кадровому плані це так.
Центральні півзахисники: опорник Рибалка безальтернативний (Петровіч взагалі не грає навіть за молодіжку, не зрозумілий персонаж), Велозу повільний, слабкий в боротьбі, дограє контракт, Сидорчук і техніка не сумісні речі, Белянда схоже йде шляхом Мбокані. Маємо фізично вижатого сьогодні Гармаша та молодого Буяльського, що не так часто грає. Тож питання, що в команді роблять Петровіч, Беланда, Велозу, Сидорчук. І це ще не згадано Кранчара (Кранчара, Карл!!!). Пробачте, але якщо на цих місцях була б хочаб наша молодь ми говорили б про перспективу цих гравців. Які перспективи у Петровича з яким навіть середняк турецького чемпа на став продовжувати контракт, або "зважений та щасливий" Кранчар. Те ж можна сказати про Морозюка (взятий схоже для гри з Оболонню), або Антунеша, якого періодично возять всі більш менш сильні опоненти. Хто буде атакувати зліва проти Челсі? виморений Гусєв чи мертвий Гонсалес. З такими кадрами важко говорити про якусь зміну тактики гри - коли від гравця мяч відскакує на три метри, половина пасів супернику а про дриблінг взагалі краще змовчати. Як з усим цим можна ставити якийсь іспанський стиль гри (чим можна пояснити безкінечні перепасовки в центрі проти слабких команд). Тож сьогоднішній результат закономірний.
П.С. Це лише емоційна критика (як у більшості), не спроба викидати лайна на вентилятор, з лише однією иетою - в команді мають виправити помилки, що вже довго накопичуються. І мені здається ця критика корисніша команді ніж блоги на сусідньому ресурсі в стилі "з усіма буває, нічого страшного".
Показати
19Ігор27, и Рыбалка не понятно какую роль играет. Велозу уже не тот его время вышло. нужно купить не менее трех отличных игроков у Шахтера бразильцы всю игру сделали.
Можна було почати давати і Мякушку і Макаренку хвилин по 20-30. Окрім всього іншого конкуренцію відчували б ті ж Гонсалес з Антунешем.
Показати
19Ігор27, Тремулинас интереснее смотрелся Антунеса. А вообще, Антунес прошлосезонный и этот- 2 разных игрока
Звичайно ні на нічию чи тим більше на перемогу кротам не приходилось вчора розраховувати - ще хвилини до 30 рахунок мав ставати 0-4 і "малатчагам" відверто пощастило, інакше цигану і коментатору довелося поламату голову над виправданням (хоча 0-3 також не мало). Про гру ПСЖ нічого казати, класні гравці, класний тренер, що разом вже в першому таймі зробили результат. Як не дивно, але мені вболівальникові ДК, сподобалися дві речі в грі кротів: перше - швидкий перехід від оборони в атаку, чого в нас останнім часом не спостерігається у нас; друге - в складі грають двоє молодих українських гравця в матчі проти ПСЖ в той час, коли Мякушко та Бурда не потрапляють в заявку з Говерлою.
Показати
19Ігор27, они такие же молодые как наши Рыбалка и Буяльский. И играли они вчера только потому, что одни бразильцы начали убегать с Шахтера, а другие - отказываются приезжать. При других обстоятельствах Коваленко и Малышев никогда бы не получили такого кредита доверия.
Невже для керівництва (власники і тренерський штаб) це стало новиною? Пройшли літні збори, матч за суперкубок, 7 матчів ЧУ, 1 КУ, товарняк з Андерлехтом, а на критично важливих позиціях двох атакуючих крайків у нас аж... один Ярмоленко і віковий Гусєв. При цьому перший скоро піде, а другий не витримує повних матчів. В цей час в перших матчах ЧУ на позиції лівого вінгера грають Кравець, Морозюк, Беланда і той же Гусєв. Лише в матчі з Чорноморцем на 20 хв виходе Мякушко, а отже жоден з вищеназваних гравців так і не награвався на цій позиції з прицілом на участь у топ матчах. Потім до нас приходе Гонсалес за 10 млн.(чи за 10?) який не проходив зборів і звагалі був із травмою, який нічим не відзначився навіт в матчі з Олександрією, але який вперто ставиться в склад, бо було заявлено, що він заміна Ленсу. Хто і головне як буде грати в матчах Челсі-шахтар-Челсі, що буде в разі набору Гусєвим другої жовтої картки, або не дай Боже травми Ярмоленка. Що говорити - навіть недільний матч з Волинню, якщо Андрія не поставлять на ноги, буде дуже не легким. Як ці всі проблеми помітні і місяць і два назад збиралося вирішувати керівництво, яке зараз дає коментарі в стилі капітана-очевидність...
Показати
19Ігор27, абсолютно справедливые претензии! (Правда, мне за такое же напхали минусов) Стало быть, этих антилайкеров все устраивает)) )
Погоджуся з дописувачами: ця заява - дешевий піар. Всі коментарі стосовно гравців збірної має робити тренер збірної. Але як видно тренеру по цимбалам, що в його команді латентний сепар (такий висновок не лише через гімн). А такий тренер це вже вибір ФФУ.
Шановний депутат, якщо він справді готовий взятися за боротьбу з гідрою сепаратизму, мав би піднімати інші теми, які знаходяться в його компетенції. Чи слабо, наприклад написати пост з заголовком "Позбавити Ахметова українського громадянства і заборонити вести бізнес в Україні"? А то дивна позиція - через одного гопаря, що не заспівав гімн патріотичний пост, а через іншого, (що до речі плате зарплату першому) який відкрито зараз співпрацює з сепарами, причасний до зародження конфлікту і взагалі, вибачте, трахає державу Україну протягом 24 років повна тиша.
Показати
19Ігор27, они не кусают руку, которая их кормит. Я не имею ввиду, что конкретно Вознюка кормит Хан. Но все наши депутаты кормятся с той или иной руки. И бить по этой руке страшно и не выгодно. А то ж и без денег остаться можно, да и рука в ответ может так стукнуть, что мало не покажется. Поэтому не вижу я перспектив избавления, в ближайшее время, от олигархов.
Ну з Бущаном все зрозуміло - третій молодий перспективний голкіпер на заміну орендованому Ковалю. Але Кранчар? Ніко був був повільним ще два роки тому і фізично вистачало його від сили на тайм. Додайте до цього два роки з періодичними травмами і стає зрозуміло, що навряд це гравець для Динамо. Я міг би повірити, що його будуть випускатитак би мовити для реклами, для перепродажу, проте важко уявити, що його хтось захоче підписувати за гроші. Невже в молодіжних командах не можна знайти хоча б одного найбільш перспективного хлопця для півзахисту і поступово доводити його до основного складу? На цій позиції у нас величезні проблеми саме в якості гравців, а не в кількості. Останні два матчі показали (хоча було видніше і ранніше), що реально в центрі грати нікому незважаючи, що центральних півзахисників на три склади.
Показати
19Ігор27,
+
19Ігор27, в заявке есть место, а молодых игроков насколько известно можно и без нее привлекать, потому он и в заявке, проявит на треньках может заиграет
Для того, щоб хлопець став справді нашою бойовою одиницею його треба випускати і не на 10 хвилин через гру. В перших трьох іграх сезону на лівому фланзі грали всі (в тому числі і Кравець) окрім Мякушка. Без довіри і
деякого ризику тренерів жоден гравець не зможе вийти на високий рівень.
А крайній півзахисник навіть з урахуванням Ярмоленка і новачка необхідний - для ротації, підсилення гри. Звичайно можна викинути хлопця кудись у Говерлу і залишитись з Морозюком і Гусєвим і без жодних перспектив. Хочеться вірити, що підписання Гонсалеса не закриє перспективи перед Мякушком
Крім того Сергію Станіславовичу слід підтвердити думку про себе як про тренера, що дає шанс молоді. Адже лише Буяльського з натяжкою можна віднести до гравців, яких справді відкрив Ребров (хоч і грав уже в Говерлі), адже той же Рибалка грав у Словані у ЛЄ і потрапив назад до Києва у вже серйозному віці і з досвідом, всі інші грали ще при Блохіні.
Показати
19Ігор27, единственное что Сергею Станиславовичу следует подтвердить, так это чемпионство и статус европейского гранда! а молодежь пусть доказывает! ни кто не будет рисковать матчем любым если игрок не готов!!
No results found.