Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 103
Тут мова йде про перенесення матчу, щоби були відомі результати матчів Маріуполя і Динамо. Якщо Динамо не виграє у Зорі, Шахтар зіграє з Вересом внічию. Питання в тому, як зробити так, щоби Маріуполь не потрапив в Єврокубки. Бо потім Динамо підніме Лозанну і поцікавиться, чому не дозволяють грати Єврокубки в Маріуполі, а Динамо змусили це зробити.
Показати
Вася, Я почему-то тоже склоняюсь к этой версии. Развести по времени не могут и так много шума уже. А тут - форс-мажор, завтра прокакаются и в понедельник на поле ! И никакой политики ! Одним словом каминг-аут по-донецки ! )))
Вася, Вы не один такого мнения, эти .уки считают себя видать самыми умными.
Блюдолиз кротовський. За його думкою кроти - лидер нашего футбола. Є ще один такий, колись грав за Динамо. Кум павліка. Зараз його після того, як пролетів на Євро, і на чемпіонат світу залишили головним тренером збірної. Він теж сидів з роззявленим ротом. Робить ставку на кротів. Нехай зіграють кротівські українці проти динамівських українців. Тоді побачимо, зкого формувати збірну. Але шева продався. Раніше Наташі, зараз рінату. Любить він регіоналів.
Показати
Вася, чесно говоря понравился момент во втором тайме,когда показали наших "управленцев". Нижний ряд (и Шева) смеялись, а на верхнем траур практически))))
Були часи, коли навіть мирона могли прийняти. Слава Богу, його не взяли. А якщо Красніков дійсно нормальний спец, то нехай працює. Далі побачимо.
Показати
Були часи, коли самого Франкова спрймали з повагою!
Сьогодны його навыть ФФУ зневажило, як хлопчиську :(
Були часи, коли самого Франкова спрймали з повагою!
Сьогодні його навіть ФФУ зневажило, як хлопчиську :(
Sorry, як завжди глючить клавіатура :)))
Якби він не тримав Хльобаса, а давав йому грати, може Динамо не було б в тій ямі, в якій воно зараз (це стосується і минулого сезону).
Показати
Вася, как один нападающий мог повлиять на слабый центр поля, деревянных игроков, примитивный футбол?
А два тижні назад заявляв, що до другого матчу з Лаціо команда вийде на пік форми. То може ще не пізно. Вернидуб з Зорею контракт ще не підписав. У нього всі, кого він тренує, в формі.
Показати
Вася, Вернидуб хороший тренер, но из группы пока не выходил !
"Болельщики киевлян могут искать оправдания, говорить о двух голах после стандартов, но справедливости ради нужно сказать, что итальянцы несколько раз простили нас". Ми не валимо на суддів, на погоду, на сусідів, на екстрасенсів. Ми кажемо, як є, що команда зіграла паршиво. Хлопці не знали, що їм робити на полі. Хоча Циганков бігав по своєму краю, Бесєдін ганяв по всьому полю. Захист взагалі мало чим відзначався. ПРо те, що Буяльський є на полі, я взагалі побачив десь всередині першого тайму, а мо й пізніше. Але всі забули, для чого вони на полі, куди потрібно бігти, куди грати, шукати чужі ворота. Пане продажний Євтушенко, не перекручуйте, наші вболівальники не кроти.
Показати
Вася, та всё по делу он сказал. Нас раза 3 простили, и Беседка молодец, жаль что центра поля нет у нас((
Не зрозуміло тільки, чому Суркіс взяв Хацкевича, а не Вернидуба. Адже Вернидуб чекав на таку пропозицію.
Показати
Вася, тому що у Суркіса критерій один: наявність "динамівського" серця. Але все одно сподіваюсь, що Суркіс врешті-решт прозріє і хоча б тренерський штаб зможе нормальный сформувати після нинішніх фізруків! А про західну модель управління клубом годі й мріяти.
Вже у відповідь на слова, що шахтьор "нам не попал, потому имеем шанс" Динамо просто зобов'язане розтрощити цей клуб. І показати, що можливо для Дніпра кращим був би маріупольський шахтьор.
Показати
Вася, ага, АЕК уже "растрощили" за их высказывания, нам просто пройти бы.
Боясь, що Кенджору прийдеться продавати після цієї зустрічі. Теодорчик може на нього погано вплинути.
Показати
Вася, куда уже хуже то?) 18-летний Миколенко играет со старта лучше чем Кинжора
Палка приписав кротам вічне чемпіонство. Він навіть не допускає, що їм просто показали, що таке дійсно справедливе суддівство.
Показати
По його словам арбітр неможе видаляти більше двох гравців,навіть за явні грубі порушення ,бо це не підлягає моральним принципам йолкина),а гравцям і тренерам кидатись на суддю це нормально...
соррі,не тобі це)
No results found.