Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 103
Як попугай, знає одне слово - мотивація. Що це таке. Вони або грають, або ні. І вся мотивація. Якщо їм мало - є Волинь, Карпати та ін. Там дадуть більше. Те, що вони в Динамо - це не мотивація. Тренер неадекватний. Хлопці грають, як вміють. Молодих тренери навчили. Вони поки що грають. Під керівництвом Серьожі перестануть грати. Скаже - втратили мотивацію. Себе не бачить, що він гробить хлопців. Розганяє по інших командах. Яремчук теж міг би грати нормально. Та й інші теж.
Показати
Вася, Как любой успешный руководитель он знает, что значит мотивация для человека :-) Увы без неё никак.
Я думаю, що починати треба з тренера. Мотивація - що це таке. Мала зарплата? Нехай ідуть в Волинь, чи в інший клуб. Може там їх влаштує. Дурня. Тупий тренер - ось причина. Поки грали гравці, яких набрав Блохін, ще якось грали. Чим їх менше ставало, тим гірше грає команда. ось і все. А Серьожа - ні риба, ні м'ясо. Він мав піти саме менше після домашнього матчу з Зорею. А він про якусь мотивацію тріпається. Його ніхто не слухає. Ніжки бережуть. Бояться спотіти. ось і вся мотивація.
Показати
Вася, тупой хрен ты, раз у нас тренер тупой...
ему что позволят купить дорогих игроков? и кто сейчас поедет в Украину?? вот и играем тем что есть...
"Главное, чтобы моя команда побеждала." І шо побеждает? М'ячі своїм хочеш віддати (але не виходить) лише тоді, коли вже нема куди діватись. А треба віддавати тоді, коли потрібно. Сам не гам і другому не дам.
Показати
Вася,
Чим більше ті дами тріпаються, тим скоріше їхні чоловіки підуть з Динамо. Морозюкова взагалі говорить про те, щоб їй повідкривали ширінки. Мабуть вже не одну відкривала.
Показати
Вася, Бывшая стриптизёрша чего от неё ждать то!
Пас Морозюка, момент Громова, два моменти Гладкого. Чи не забагато промахів. Та ще й яких?
Показати
Вася, Их Телочки с тобой не согласятся
Шева з помічником будуть постійно дивитись і постійно їздити. От якби ще хтось збірною займався.
Показати
Вася, Шева забув у тебе спитати, як збірною займатися.
Людина досягла богато чого, працювала з видатними фахівцями, а ви всі вважаете, що більше за нього знаете. Просто смішно
Майже 65 років прожив, але такого тупого тренера не було. Які б результати збірної не були, але тренери давали інтерв'ю, можливо не всім, проводили прес-конференції. Одним словом, спілкувалися. Якщо він боїться людей, як він взагалі може тренувати. Я розумію, що вся надія на помічників. Тоді для чого він взагалі? Взяли б Рауля і все, якщо Мирона Павелко купив. Хоча Мирон погодився, якби не було умов від Павелка.
Показати
Вася, Хоча ти і прожив 65 років а розуму і мудрості бачу не багато нажив. Про що зараз може спілкуватись Шевченко якщо він ще навіть ні разу команду до купи не збирав? Дайте йому час нехай він проведе хоча б 1 - 2 тренування а вже потім дає конференцію про процес підготовки!
Роман, якщо ти приїхав в Бетіс не заробляти, то чого ти тоді туди поперся?
Показати
Вася, играть в футбол в Ла Лиге
Вася, омг))))
Підтримую, особливо щодо Гусєва. Завдяки Гусєву потрапили на чемпіонат, а Гусєва не взяли. Сам же Фоменко потрапив на чемпіонат тільки тому, що збірна пройшла на Євро. А щодо Суркіса - не зовсім погоджуюсь. Якби він мав такий вплив, Гусєв був би на Євро. Тільки ідіот міг додуматися відправити його додому. Гусєв коли б не виходив, навіть на заміну, завжди гра жвавішала - чи то в збірній, чи в Динамо. До того ж ще й забивав вирішальні м'ячі. Таке відчуття, що Ахметов або думав, що кроти легко вийдуть з такої групи і будуть на висоті, або був спеціальний задум повного провалу. Недаремно Фоменко рапортував про своє звільнення ще до закінчення матчів у групі.
Показати
Вася, подозреваю, что решение по составу сборной принимается на уровне коллективного паханата и торгов. Мол так, по разнарядке столько-то от Шахты по протеже Ахметова, столько то от Динамо по протеже ГМС, столько-то от Днепра по протеже Коломы ну и небольшая квота для Фоменко в виде Тимощука и возможно кого-то еще. Я конечно немного утрирую, но суть вы поняли. Насчет Гусева, то до Евро было много инфы, что он не готов подписывать новый контракт с Динамо и этим летом уходит как свободный агент. Возможно поэтому ИМС не очень за него хлопотал. На свободном агенте ведь денег не заработаешь. Если бы Олег договорился с ИМС до Евро, возможно он бы и поехал. А насчет влияния ГМС, то замена Заварова, хоть и Динамовца, но человека с Донбасскими корнями, который Суркисам ничем не обязан, на Шевченко, обязанного всем покойному Лобановскому и ГМСу, как раз говорит об очень сильном влиянии ГМСа на кадровую политику ФФУ.
Перший раз я згоден з Ахметовим, що винен Фоменко через Ахметова, Павелка, на поводу в яких він пішов. Ахметов обіцяв місце в шахтьорі. Павелко підсунув Шевченка. Ось разом з кротами і свіжоспеченим тренером-клоуном він і пролетів. Але хто винен, що ума нема.
Показати
Вася, Подозреваю что провал сборной на Евро готовился донецкими с тех пор как убрали Конькова. Это провокации "ультрас - болельщиков" с "фашистскими" баннерами и "избиении" чернокожих на стадионах Львова и Олимпийского для дисквалиффикации стадионов. Все планомерно подводилось к тому чтобы унизить и показать несостоятельность руководство ФФУ и команду Динамо. Когда сборная все-таки попала на финал, то пошли варианты с Селезневым, Тимощуком. Специально убрали Гусева, Малышева, и не дали возможности сыграть Ротаню, выставив "сырых" Коваленко и Зинченко. Вариантов подлости ахметчан много, и мы видим только часть из всего спланированного...
Вася, сам ты клоун... или ты не Вася?
No results found.