Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 64
Перш за все, треба переглянути організацію нашого чемпіонату і закріпити за дублем можливість бути саме дублем основної команди, а не відстійником. Треба мати змогу посилювати гравцями дубля основну команду і щоб це було напротязі всього чемпіонату для зменшення навантажень на основних футболістів та підтримки їх фізичного стану. Коли у тренера буде більший вибір гравців, тоді й менше проколів виникатиме на різних позиціях. А тренер потрібен свій і щоб працював не рік, а вирощував і піднімав команду.
Показати
+
По-перше, було б найкраще, щоб провести фінал КубкУ на найбільшому стадіоні, щоб пораділа найбільша кількість людей. По-друге, зараз Арена-Львів і нейтральна, і найспокійніша, бо всі ганебні звинувачення на стадіон сфабрикував сам сторож, а не УЄФА. По-третє, якщо тут затесався придурок, котрий навіть на сайті невзмозі вести себе по-людськи, то що можна говорити про юзівську діру, в котрій ахмєт досі простітушок кацапських підгодовує своїм лайном, щоб вони гидили на все українське, в тому числі і на футбол. Так що футбол треба проводити для людей, а не простітушок.
Показати
Ты, падла, на русской земле на русском языке разговаривай, тварь козломордая!!!
Коментарі по темі:
Абсолютне дилетанство думати про те, що гравці зі звільненням тренера починають грати краще, бо коли того ж Сьоміна звільнили, то цього хотіли і гравці. А про звільнення Блохіна ніхто ні в кого не питався - "знатоки" лише бачили в зміні тренера зиск. А не так сталося, як бажалося. Щоб команда грала і вигравала, треба ставити гравців на поле, котрі розуміють одне одного і добре зіграні в команді, бо це люди грають в футбол, а не шахові фігури розставляє і пересовує гросмейстер.
Показати
Mupropog можете мені написати листа на [email protected]
Я написав про сезон 2014/15, а не про те, що і як повинен робити власник чи спонсор команди або як мають чинити очільники ФФУ. Не думаю. що від мене може залежати зарплата якоїсь команди. але певен, що коли "Кривбас" і "Арсенал" повернуть туди. звідкіля їх викинули незаконно, то команди будуть грати без повідомлень, що їм не платять гроші. А про "Арсенал" знаю точно, що команда є і має всі можливості грати на високому рівні. Треба просто переглянути і реформувати монополію ахмєтовських структур на проведення нашого чемпіонату і тоді більшість команд будуть розвиватись, а не загинатись.
Показати
Поделитесь информацией насчет Арсенала, пожалуйста. У клуба есть хотя бы $10 млн. на зарплаты, трансферы, аренды?
Хоч один нормальний футболіст сказав те, що є насправді - все на полі залежить від футболістів і нема чого на зеркало нарікати, якщо рилом не вийшов. Треба на тренуваннях до сьомого поту гарувати, щоб на полі суперникам голи забивати.
Показати
блАхин их ганял до восьмого пота на тренировках... и что толку? Пол команды в лазарете. команда мертва физически и морально. Игру умом (тактически) никогда не натренируешь отжиманиями от газона!
зачем тогда вообще тренер?
Як відразу видно справжніх вболівальників і "знатоків" нашого "Динамо"! Більшість тупорилів вважають за потрібне обгидити того ж Ярмоленка і називати це "критикою", котра, буцімто, допоможе самому гравцю стати кращим, а вболівальникам "відкриє очі" на справжнього футболіста. Наївняки! Якщо хтось і вболіває за наше "Динамо", то треба об'єктивно писати про те, що є насправді, а не свої хворі уяви покращення.
Показати
Ну я объективно: С тех пор,как команда стала играть "на Ярмолу", еще при Газзаеве,когда он бил по трибунам,Динамо каждый год деградировало, мы забыли про чемпионство. Он неплохой игрок, но ,по моему мнению,должен играть в подигрыше, а не брать игру на себя. Если уйдет в Европу, там его это и заставят делать.
Ну якщо вже всяка сцикловата починає динамівцям про "Динамо" всяку муть нести, то краще переходьте на терикон і там славте кротів та всяку ахмєцьку шушеру. А тим, хто так рветься до відставки Блохіна - краще запропонуйте замість нього РЕАЛЬНО кращу кандидатуру, а не ляпайте тут путлєрівським язиком.
Показати
Ну что дружок? Не прошлой и недели,как твой комментарий стал - "неуместным" .
Коментарі по темі:
Для того, щоб задавати таке питання, треба хоч трохи спочатку подумати головою, бо таке враження, що всі бажаючі відставки Блохіна, думають (якщо думають), іншими місцями. Від всих цих галасувань не буде ніякого толку. Блохін - тренер "Динамо", котрого призначив Суркіс і так буде до тих пір, доки Суркіс не призначить іншого, якщо буде вважати за потрібне змінити тренера. А для "самих вумних" - раджу перечитати історію нашого "Динамо", зокрема те, як команда виступала за Лобановського. Його теж свого часу хотіли позбутись.
Показати
Для самых зомбированных Алежаверов, отвечаю: Блохин за полтора года, нихера не сделал для поставления игры. ты либо хороший тренер, либо - плохой. Третьего - не дано. так вот, Блохин - худший тренер за всю иторию Динамо. Мы занимаем третье место чемпионата, второй год подряд, и это нам ещё повезло, что Металлист сбавил обороты. если вы не хотите чтоб Динамо играло в лиге чемпионов, тогда Блохин - ваш тренер
Найголовніше серед вболівальників - уболівання за футбол і підтримка саме чесної гри. Хода вболівальників перед матчем - це ознака миру і єдності Ультрасів. А якщо вони разом, то ніяка путлєрівська пєдєрація нам не страшна!
Показати
Молодь України - ультрас усіх українських клубів - це майбутнє нашої держави. В об*єднанні - сила.
Можна багато чого говорити про Конькова та Кир'янову і мперечатись хто є ху, але те, що Лобановський колись сказав Конькову, що йому не можна бути начальником (хіба що - тюрми), то це факт. І те, що при Конькову почали вбивати футбольні клуби - тоже факт.
Показати
а звідки ця пані Клавдія знає, що Лобановський казав Конькову? певно замість того, щоб обговорювати подібні питання один на один, Коньков її запросив із собою, бо куди ж без пані Клавдії?
Автор: Mupropog
24 квітня 2014 15:09
Наш чемпіонат сезону 2014/15 за кількості 18 команд.
     Давно хотів поділитись з вболівальниками своїми думками про те, що треба зараз робити з нашим футболом, котрий страждає від зовнішньої наруги збоку тих, хто виконує заказняк на розвал нашого футболу...