Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 64
Чувак просто звик весь час з-під когось вилизувати і ніякого свого бачення подій не бачить і не розуміє, бо - крот...
Показати
Ну за те бабки, за которые он "вылизуе" думаю ты бы не только вылизывал, но и выедал бы полностью, что из очка у тарина после испускания вылазит ;) Легко кричать тем -кому терять нечего. Но насегодня следует признать, что это "вылизувач" отстроил менджмент клуба так, что они на годы впреди от нашего клуба, так что вего профессионализме как мнегера сомневаться не приходится... А ломать сложившуюся ситуацию наш президент похоже не намерен надеясь всё ещё на старых кадрах вернуть "былую славу".
Комусь дуже хочеться зовсім похєрити все наше динамівське і забути, що зовсім недавно багато світових тренерів вивчали теми і методички, котрі розробили саме в нас Лобановський і Базилевич та з простого совдепівського клубу зробили клуб-легенду. Нема потреби щось говорити про тих. хто вірить в те, що наше "Динамо" вирветься своєю грою до перемог. Це головне! а я. наприклад, добре пам'ятаю, що і Васильовича не раз хєрили...
Показати
Нагородил такого, что без 100 грамм и не разобраться.
Коментарі по темі:
По-перше, прочитай матеріал. По-друге, я сам часто виїжджаю за кордон, зокрема до Чехії по роботі і знаю про візування все, щодо нашого законодавства. По-третє, якщо ти вже знаєш про зіркову хворобу, то бажаю тобі, щоб вона не переросла в болячку. А заспокоїти тебе може досить широке повідомлення про Рибалку з сайту ДК. Згодом всі все дізнаються.
Показати
Ну раз Вы так хорошо осведомлены о визовой политике Чехии, объясните мне при чем тут "дєбільна бюрократія", "януковощ"???!!! По моему визовые требования исходят от Чехии, открытие, продление и т.п. устанавливает сама Чехия!
В отличие от тебя я читаю материал хорошо и не только этот. Что бы тебе понять о чем я нужно больше интересоваться футболом. Рыбалка со сменой тренера потерял и место в основе далеко не самого сильного клуба Чехии. И все его сверх уверенные интервью наталкивают на мысль что человек снизил к себе требования. Так в чем же я фанатик а уважаемый?
Сирна так говорить, бо знає. що так і напишуть - без запитань та відповідей. Якщо ахмєт проплачує собі суддівство через лисе коліно, то відповідь про свистки автоматом відпадає. Кротососи можуть що-завгодно говорити про "зноску на суддівство", але це факт: без проплаченого свистка, кроти елементарно вилітають навіть від "Вікторії".
Показати
Не пиши чушь. А на Срну посмотреть - сердце кровью обливаеться, он даже уже Динамо и не тролит совсем...это как пресный секс. Срна Динамо и проиграть бы не прочь, для интриги, да оно само не хочет.
Коментарі по темі:
Я б спочатку поставив питання до тих, від кого залежить віза: Нафіга це зривати футболіста посеред його роботи, щоб тупо продовжити візу і чому треба щось продовжувати, коли людина виїжджає на роботу на певний термін?! Вся ця дєбільна бюрократія ще від януковоща повинна бути раз і назавжди повалена і знищена. А всі ці істерики про "здвьозну болєзнь" можуть висовуватись тільки здвєзданутими фантиками.
Показати
а вы уверенны что дело в визе??? привет вам от зведанутых фанатиков!
Ну а чим тобі кандидати з динамівців не годяться для тренерства в "Динамо"? Легше всього сказати, що треба тренер і краще, щоб з-за кордону! Ну і що? Комусь полегчає від того, що буде а'ля сьомка чи газай? Тренер повинен бути свій, щоб він ріс і підіймався разом з командою, а в нас кандидатів є достатньо і неправда, що гарячі динамівські серця нічого не варті - треба дати працювати, а не відразу вимагати результату. Все потрібно зробити і довести до кондиції, а на це потрібен час. Борщ вариться 2 години мінімум, а можна і за півгодини зварганити. Буде їстивне, але про смак і користь...
Показати
Динамо потрібен тренер який вже відбувся як тренер, який вже щось вигравав, а не тренер який в Динамо буде вчитись, от хай візьме Ребров команду 1 ліги і на ній вчиться. А в Динамо тренувати і працювати в структурі клубу повинні професіонали, а всі ці динамівські серця тянуть команду в прірву!
Тобі Nana тільки на перехресті стояти і без жезла та свистка розкрикувати автівкам куди кому їхати! До чого тут хто кому продався, коли Франков чітко вказав на недоліки в нашому футболі і виклав своє бачення вирішення проблем.
Показати
а де я говорила про те хто кому продався? я не згідна по кандидатурі головного тренера от і все.
Тобі краще з такими запитами перейти на сторінки брудної жовтої смердючки, а не шукати лайна на футбольному сайті. Як на мене, то коли не стане костових в нашому футболі, то й калініченки перестануть бути алкоголіками.
Показати
мне и тут нормально пресса читается. Мне кажется, уж точно не Костов споил Максима))
Жоден з тренерів, крім Костова, ніколи не говорили, що Калініченко "ніякий" футболіст і на полі він завжди був помітний і корисний для команди. Якщо при Костову у Максима появилось бажання випити - то це вже проблема тренерства, тим паче, що Костов дозволяє собі щось говорити про роліки з дебошем для популярності в інеті. Якщо тренер тільки цим хоче собі слави здобути, то йому треба йти тамадою підробляти - там більше сценаріїв для відео.
Показати
Интересная логика. Милевского споил Блохин?
Якщо "Чорноморець" обіграє в кубку нашу команду, то навіщо Григорчуку "Динамо"? Він ще трошки додасть в "Чорноморці" і буде мати кращу команду, бо вона його своя. А у нас зовсім інші вимоги і можливості. Та й не в тренері одному "собака порилась"...
Показати
потенциал Динамо в десяток раз выше Черноморца.
Автор: Mupropog
24 квітня 2014 15:09
Наш чемпіонат сезону 2014/15 за кількості 18 команд.
     Давно хотів поділитись з вболівальниками своїми думками про те, що треба зараз робити з нашим футболом, котрий страждає від зовнішньої наруги збоку тих, хто виконує заказняк на розвал нашого футболу...