Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 64
Не знаю, чим керувався Коломойський, але якщо вирішили взяти Маркевича, то треба побажати Мирону забути все те, що він звик трактувати в металістах і спробував продовжити все те краще, що робив Рамос в "Дніпрі". Якщо ж Маркевич візьметься за своє, то... Колись я підтримував металістів лише тому, що там працював наш тренер, хоча з Яриком він перетворив "Металіст" на туфту з помпою. Але зараз в "Дніпрі" атмосфера зовсім інша, ніж в Харкові і чи залишиться такий настрій надалі - навряд чи.
Показати
Конечно, до Ярославского и Маркевича, Металист побеждал в чемпионате и кубке Украины, или, по крайней мере был в призах.
І про яку перерву йдеться для збірної, коли треба готуватись до поїздки в Бразилію, замість сбірної параші, котру вже давно треба в клітку посадити.
Показати
Ты что куришь?))
Всі наші зіграли в доброму гуморі та гарній активності. Як на мене, то треба було викластись на максимум, щоб набрати голів побільше для наших голеадорів, але дякувати і за ті красиві голи. Вітаємо команду з перемогою і налаштуванням на перемоги! Вірю, що вони будуть завжди!
Показати
Так, саме завдяки голкіперу "Зорі" рахунок ще в першому таймі не став розгромним .
Тоха, якщо тобі в кайф доводити, що Ребров не є тренером для "Динамо", то так просто і скажи. але не варто когось в цьому переконувати, тим паче такими тупими методами. З чого ти зробив висновок, що я не знаю аргументів проти Реброва? Чи не хочу їх слухати? Я вже це давно переварив та викакав, а ти тільки збираєшся те їсти. Треба реально оцінювати ситуацію, а не гаслами обставляти порожню кімнату, знаючи, що ніхто ті гасла читати не буде. Нам потрібен свій2 тренер. котрий буде працювати по максимуму зі своїми футболістами на всіх рівнях. Головний тренер - це не тільки головна команда - це ціла система підготовки футболістів під головну команду. Особисто я вважаю нашого тренера компетентнішим і потрібнішим в нашому футболі. Особливо зараз.
Показати
"Ребров зараз найкраща кандидатура для нашої команди" - єто чьи слова? Вместо подтверждения слов бег вокруг для около. Это лучшая кандидатура для болельщиков Шахтера и Металлиста, они будут радоваться также как радовались назначению ОВБ.
Аруна - це по-твоїй пропозиції, а не за логікою, бо по-перше, він гравець слабкий і по-друге, він людина слаба - порок серця вроджений. Тож недовго бігатиме. А болтологією краще не зйматись, коли щось пишеш про футбол.
Показати
Вы навели аргументы, почему, стоит назначить Реброва, и не хотите слышать, что под эти аргументы подходит весь персонал ДК, проведший в команде больше года. Аруна случайно выбранный персонаж, подходящий под эти критерии.
Якщо, - за означенням автора,- Суркіс не здатен на тверезі поступки, то це мабуть ти, замість нього, заробляєш гроші та витрачаєш на футбол. А те, що немає менеджерів у ДК, то вони є і це їх проблеми, що вони не на клуб працюють, а на себе. В сім'ї не без виродка. Але ж все колись закінчується і буде й на нашому стадіоні сяяти золото перемоги!
Показати
Знаешь, в нашей стране есть люди намного тупее Суркиса и при этом даже они могут не хуже зарабатывают деньги. Для реалий Украины: ум, талант, профессионализм - не являются необходимостью для зарабатывания. Поэтому "рубить бабло" не тождественно "грамотно управлять футбольным клубом"
И снова мы возвращаемся к тому, что воровать Облэнерг`и и тому подобное не означает быть успешным менеджером. "Решать вопросы" по разворовыванию страны не значит быть профессиональным функционером. У Гинера куда меньше денег по сравнению с конкурентами, а он 2-й год подряд чемпионат выигрывает.
Ну то візьми та й напиши весь список - доведеш всім свою обізнаність та високі познання в виборі тренера. Завбач, лише. що поки ти будеш складати список, то Ребров з нашим "Динамо" встигне тричі поспіль стати чемпіоном України та виграє євротрофей. А ти все ще складатимеш список...
Показати
За 1 минуту нашел на официальном сайте еще кучу талантливых людей находящихся в команде более года и знающих всю кухню изнутри. Почему-то команда за это время так и осталась на 4 месте (во многом благодаря двум не выигранным матчам Реброва и результы работы его в помощниках) и без евротрофея. Можно Аруну назначим главным тренером, он по Вашей логике тоже хороший кандидат. Дать ему на построение команды 3 года, он же заслужил...
Кожна новина так довго обговорюється і переглядається, що може і запізнитись. Як на мене, то треба дивитись трохи вперед зі змінами в Правилах. Якщо видаляти, то не на час відновлення потерпілого, а на три чи 5 хвилин, щоб суперник ще й кілька хвилин переваги мав і тоді порушнику не буде кортіти порушувати Правила.
Показати
Для примера: последний финал Лиги Европы 46 фолов. Если удалять за каждый - это будет миграция лосося на нерест. Если удалять за фол, при котором игрока уносят с поля - это повод для увеличения симуляций. Даже если удалять за выборочные виды фолов - это все равно инструмент для арбитров еще больше влиять на ход матча. Если фол реально грубый - есть прямая красная карточка. Остальное - путь к манипуляциям. Поэтому я считаю крайне сомнительной такую инициативу УЕФА. ИМХО
За кожною цифрою статистики є конкретний матч і для того, щоб призначати чи знімати тренера важлива не статистика, а конкретна гра і положення справ у команді. Наведена статистика взагалі нічого не відображає, бо всім відомо, як проходили матчі наші з кротами за баксо-гандулянське свистіння. Перемога кротів над "Дигамо" не були об'єктивними у більшості випадків - хто цього не знає, той може переглянути матчі. А Ребров зараз найкраща кандидатура для нашої команди, бо він в ній не один рік і все знає в клубі та команді. Треба дати працювати років зо три, бо інакше ми будемо просто гаяти час.
Показати
"Сирожа, верим!":))
"А Ребров зараз найкраща кандидатура для нашої команди, бо він в ній не один рік і все знає в клубі та команді. " - под это описание еще человек 100 из команды подходит.
Цигану треба навчити своїх граків елементарним правилам фейр-плей і навчити їх грати в футбол, а не кидатись на м'яч, як собака на кістку. Дуже прикро бачити грубощі від кротів, бо вони ж весь час кукурікають про свої переваги над суперниками. А ігрової переваги немає навіть над "Славутичем", бо й там свисток не був компетентним.
Показати
На мяч как раз надо кидаться, но - на мяч! А Адриано - ну очень грязно играл, его гнать надо было еще в первом тайме, просто судья не хотел ломать игру.
Автор: Mupropog
24 квітня 2014 15:09
Наш чемпіонат сезону 2014/15 за кількості 18 команд.
     Давно хотів поділитись з вболівальниками своїми думками про те, що треба зараз робити з нашим футболом, котрий страждає від зовнішньої наруги збоку тих, хто виконує заказняк на розвал нашого футболу...