Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 64
Коноплянка заграє в свою гру і результативно для "Севільї"
Показати
Mupropog, ой не факт, при Эмери Коноплянка сыграл около 50 матчей пускай и не в стартовом составе. Где гарантии что новый тренер будет допустим ставить его в каждом матче?
За Даунецкую Наёмную Репаблику путлер отвалит столько, что у ФИФА челюсть отвалится!
Показати
На мой взгляд - это самое красноречивое подтверждение поддержки терроризма. За более безобидные плакаты наказывали очень серьезно. Пример - Арена Львов. Тут надо, чтобы кото то обратил внимание чиновников на этот баннер.
Ну то що, шановна громадо? Почнемо сьогодні з креативу: На другій хвилині хорвати забивають гол бразилам і починають довгострокову операцію по утримуванню рахунку з наполегливими вискоками для подвоєння рахунку. Оце буде сенсація!
Показати
ну не на 2 минуте) но по суме цифр минуты получается 2))))
Я вважаю, що вимоги Новинського правильні і їх треба приймати до уваги та виділити в ФФУ пару людей, котрі будуть конкретно займатись стратегією і тактикою проведення матчів чемпіонату у Криму. Футбол - по-за політикою і цим треба користуватись в боротьбі за свободу Криму.
Показати
желание похвально, но кто обеспечит безопасность посещения Севастополя например с украинским флагом? самооборона казлячье-бородатая? кто поедет на выезд в Севас?
"Футбол - поза політикою!" - це красиві слова, але насправді через політику виникає купа юридичних і практичних питань. Наприклад, будь які документи під грифом та за підписом органів нинішньої кримської влади для ФФУ та УПЛ не можуть бути дійсними. Навіть російські паспорти, видані зараз в Криму, для українських прикордонників є недійсними, бо видані незаконними органами.
І знову все було б добре або краще, ніж є, якби у нас був нормальний Голова ФФУ. До тих пір, поки коньок сидітиме в ФУФлі - нічого нашому футболу не світить.
Показати
Так здається це всі розуміють...... а Коньков, як гнилий зуб, хитається, але все одно ще держиться. Мабуть, треба колупнути.
При ВВЛ дубль був відпочинком та відновленням для основи і там ніхто не маринувався, а всі грали і горіли - сам бачив, бо багато ходив на матчі дублерів. А зараз легіонери заважають нашим мати досить часу в основі і програють у ефективності.
Показати
)))))))))))))))
Та не шанс треба надавати нашим футболістам, а ставити в основу і вживляти в гру та навантажувати довірою, щоб впрягались і тягли гру на всі сто%! Бо купувати всяких Браунів-Арунів, а потім не знати куди їх подіти - не є правильно. Купили Беланду, а грає Макаренко. А якби не купували Беланду, то Макаренко вже б Ярмоленком став. І так по кожній позиції можна пройтись, зважаючи на присутність Люльки, Буяльського та іншої молоді.
Показати
Вибачте, можливо, ви мали на увазі Тремуналіса? Яким чином позиція Беланди стосується до Макаренка?
Понятно,что хочется поболеть "за свой двор".....Но нужно заметить,что раннее появление не готового на тот момент Ярмолы в основе и др.стоило нам потери темпа в чемпе,мы отстали на 5 лет....Кстати ВВЛ "мариновал" в дубле до готовности.
А ти просто читати навчись, а не букви підбирати та кури менше перед тим, як шось читати візьмешся. Для особо загострених пояснюю - Миргород тут написано латинськими. От ти якась Кєпа, а я просто Миргород.
Показати
Вау, да ты просто Миргород - человек и город! И тебе ли рассуждать о вреде курения?))
А через сезон ще й українською пчнеш шпрехати, якщо захочеш знати, що про тебе кажуть наші футболісти і кричать вболівальники.
Показати
Мля, опять ты курнул, латынян... Ты хоть уже на чай перейди, может, его флюиды для тебя будут более полезны... Ты латынь, кстати, где учил? В семинарии? Тогда грешно её так коверкать, болезный...((
Я б тобі розказав і показав, що я курю, але боюсь, що ти від такого загнешся, так що попиши ще щось трошки. Може навчишся ще якихось слів і спробуєш щось написати необкуреним шмалью, а просто по темі футбольній.
Показати
"Я б тобі розказав і показав, що я курю, але боюсь, що ти від такого загнешся" - сушеное дерьмо? Спасибо, сам наслаждайся... У тебя от него Т-А-А-КИЕ видения... И, кстати, как тебя называть? мапропог?
Автор: Mupropog
24 квітня 2014 15:09
Наш чемпіонат сезону 2014/15 за кількості 18 команд.
     Давно хотів поділитись з вболівальниками своїми думками про те, що треба зараз робити з нашим футболом, котрий страждає від зовнішньої наруги збоку тих, хто виконує заказняк на розвал нашого футболу...