Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 672
Мал, оказывается, какой-нибудь Суворов что-то пытался внушить. Как Кашпировский. :)
Показати
Барвинок, Не как Кашпировский, а гораздо лучше: приводя новые факты, отрицая старые, делая на основании этого выводы и всё в таком роде.
Може, йому спочатку навчитися говорити українською мовою, а вже потім претендувати на повагу?
Показати
Барвинок, хіба українська Тимощука робить його більш шанованою людиною?
Александр, Беседин не форвард уровня Динамо, но от него прок хоть в борьбе за мяч. Русин пока тоже не блещет, но с учетом статистики всех матчей в сезоне у него показатель лучше, чем у Соля. Но даже если брать официальные матчи, хотел бы я посмотреть статистику ТТД.
Показати
Барвинок, Бес при Реброве стабильно забивал (хотя я его считаю деревянным), просто у Хацкевича Бес не играет нападающего, он у него столб для выигрыша мячей и прессингующий защитников. Когда Бес столько набегается давя на защитников, то иной раз наверное сил нет ударить.

В обще, я считаю, что нет смысла сравнивать статистику форвардов, при Хацкевиче. Когда придет новый тренер, тогда и будем смотреть, сколько забьют Динамовские форварды.
С большинством тезисов согласен. За исключением: "Соль – лучший форвард в «Динамо» - это бесспорно". Очень даже спорно. 4 матча - это слишком малый статистический материал для обобщений. Тем более с учетом того, что в период подготовки Соль не забил ни одного гола, а в тех матчах, где забил его практические не было видно, и он не показал ни скорости, ни дриблинга, которые очень желательны для форварда "Динамо". Буду рад, если он все же заиграет
Показати
Барвинок, А Беседин или Русин показали скорость и (или)дриблинг?
Пересмотрите видео матчей Динамо с участием Соля. Сколько раз он просил мяч в свободную зону, открывался, делал рывки и не получал мяч. Партнёры его просто не понимали или не привыкли так играть (Хацкевич не научил или не одобряет).
ИМХО, Хацкевич считает основной задачей тренера огласить состав на игру, остальное - дело футболистов. Тактическая гибкость и прочее не для нас.
Русин хорош при передачах с свободную зону, игре на опережение, а ему отдают все мячи в верховую борьбу, да ещё и возмущаются если Русин её проигрывает (с его то антропометрией).
Балтача, Ви змушуєте мене повторювати те, що я писав не раз, зокрема, востаннє - у своєму скромному блозі на Динамоманії. Рауль чітко декларував принципи своєї гри. Один із них: відстань між одним гравцем команди й іншим не має превищувати 15 метрів. Тобто компактність вводилась в абсолют. За такого розташування гравців дальній розрізний пас як елемент тактики нівелювався. У Лобановського і Базилевича він був одним із основних. Спартаківські стіночки на короткому клаптику - можливий тактичний хід, але навіть Бєсков визнав, що цей хід програє різноманітній тактиці Лобановського, що зводиться до створення чисельної переваги на ПОТРІБНІЙ ділянці поля, рваного ритму і комбінування різних тактичних засобів.
Ребров з Раулем зневажили цей набуток і реалізовували іспанський, що дуже близький за суттю до спартаківського (до речі, розгромними перемогами в матчах з "Реалом" і "Барселоною" Лобановський показав, який метод ефективніший, і як діяти проти тактики дрібного пасу).
Що ж до Хацкевича... Він нібито спочатку відмовився від хибних шляхів попередника, але через відсутність тренерського масштабу і кадровий голод продовжив сповзання команди в болото.
Показати
Барвинок, до речі, я знайомий з вашою думкою у блозі. Але, маю надію, що ви, визнаєте фактом те, що це є слова Рауля. Ребров може мати дещо іншу думку. Чи ви впевнені буцімто Рауль був головним, а Ребров так собі поруч вештався?) Так, був суттєвий іспанський вплив, але він збагатив клуб! Вміння тримати м'яча, рухати його, трикутники, та чотирикутники швидкого розіграшу аж ніяк не заважають розрізним пасам. Крім того, Лобановський мав справу з дещо іншим складом, та й відношенням до справ футболістів. Може Сьомін був шанувальником такого футболу, а ось Ребров, вважаю, шукав нове.
Ну, а Хацкевич... мені ще не подобалось як він грав) Та вважаю, що йому банально бракує досвіду. Хоч є також винний в тому, що ми стали якісь зовсім не амбітні. Почалось давно це, ще з другого "пришествия" Сьоміна. Наступний хибний крок - це запрошення Блохіна. Для тих гравців, що прийшли тоді, потрібен був інший тренер. Або клубна система, від юнаків до основи. Систему почали будувати вже тоді, коли у конкурентів вона працювала. Ще це постійне бажання втримувати гравця попри всякий здоровий глузд.
Tyrant, Ваша іронія мене майже вбила, але не наповал - лишилися сили для двох запитань. 1. Вам спартаківська гра з акцентом на короткий пас більше до душі, ніж динамівська від Маслова і Лобановського? 2. Ви вважаєте, що сьогодні "Динамо" живе такими ж амбіціями, як раніше, вимучуючи матчі зі "Львовом" та подібними йому суперклубами?
Показати
Барвинок, згоден, амбіції дещо не такі, але не згоден, що Ребров спартаківську гру мріяв налагодити. Впевнений, що і Лобановській, як всякий класний фахівець не зупинився би на місці, швидка гра з високим пресингом, швидким рухом м'яча, фланговими атаками, наприклад, того ж МанСіті дещо нагадує його ідеї. А возюкання з м'ячем у Динамо Реброва було чи то невмінням деяких гравців швидко думати та швидко рухатись, чи то побічною дією перебудови. Крім того, деякі гравці не розуміли хто вони самі, де живуть і дуже високо себе цінували. Та ще, на мій власний погляд, не було захисника з гарним пасом, та півзахисника, який би гриз центр і мав здібності швидко розпочинати атаку. У тому ж МанСіті вчора бачив Гюндогана і Силву. Динамо Реброва мені здається і повинно було таким, але ж.
Барвинок, до чого зараз тут спартаківський чи не спартаківський стиль? Зараз всі навчились грамотно пресингувати, накривати гравців і зони, тому і треба йти вперед, виходити з-під пресингу через стіночки, відкривання, короткий і середній пас.
Барвинок, і іще одне. За 2 роки геній хац придумав хоч щось окрім лонг бола на форварда? Виходу з оборони нема, згадайте матчі з Челсі, соромно було, просто соромно, що не інтенсивний пресинг Челсі, і Динамо не вийшло в жодну(!!!) атаку, бо не вміє. Вчора те ж саме, Шепелев 40 метрів тягне, а віддати нікому. Це дно.
Слава Богу, что ушел с Раулем, и закончилась глупость по превращению Динамо в Спартак.
И еще. К сожалению, "Динамо" НЕ живет теми амбициями, которые были раньше.
Показати
Барвинок, ІМС, Ви?
Представляю, как его достали.
Показати
Барвинок, скорей всего..
Барвинок, скорей всего..
procha, ну не затем, чтобы не сыгранного с партнерами, сразу выпускать с сложной ситуации. Для начала - хотя бы пару матчей при комфортном счете.
Показати
Барвинок, остальные матчи будут с командами топ-6. Сомневаюсь что в этих матчах будет "комфортный счет". Так и сезон закончится до того как Пена будет готов.
Барвинок, всё верно..
Run Korca, нормальні уболівальники пам’ятають все добре, що Денис зробив для клубу і розуміють, що з огляду на його майтсерність може ще зробити.
Показати
Барвинок, что за бред. Причем здесь прошлые заслуги. Зарплату платят всем за работу, выполненную сегодня.
Автор: Барвинок
16 жовтня 2018 14:41
Еще раз к вопросу о "динамовских сердцах"
Известна фраза Декарта о том, что "люди избавились бы от половины своих неприятностей, если бы смогли договориться о значении слов". В ее русле я и спросил в блоге уважаемого Андрея: "Вы считаете Реб...
Автор: Барвинок
19 червня 2016 00:53
Спроба попередніх підсумків
Я б не писав цей блог, якби не домінуючий мотив експертних оцінок і висловлювань на форумі сайту щодо української збірної. Найтиповіші репліки – спочатку уболівальників (експерти потім). Булава: «Як прилетить ця збірна - зустріти яйцями...
Автор: Барвинок
8 листопада 2015 13:30
С днем рождения, Владимир Григорьевич!
Конечно, это очень субъективно, но для меня – Веремеев самый любимый футболист из всех, кого я видел на поле. Он не обладал выдающимися физическими данными. Его болельщики даже иногда называли балериной – уж очень изящен был на поле и прежде всего в работе с мячом...