Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 672
Раулевщина продолжается. Компактная игра с мелким пасом, мяч в атаке принимается спиной к воротам, после чего идет сразу пас назад, большая проблема выйти со своей половины поля, играя в пас, вообще отсутствую передачи в разрез, ударов по воротам практически нет. Понятно, что Гармашу при такой тактике делать нечего. Коваленко и Зинченко никакие. Смотрим дальше.
Показати
Барвинок, что плохого в компактной игре с мелким пасом? Вот только давай без популизма типа: Рауливщина, Бесковщина. Что плохого в создании позиционного количественного преимущества на удельном участке поля?
Friday, я не так близок к Хачериди, как Вы, чтобы оценивать его как человека. Динамовцы о нем отзывались весьма дружелюбно. А то, что он играл прилично три года - это, простите, пурга. Даже сейчас, став медленней, он на голову лучше любого центрального защитника в Украине.
И потом я писал не о Хачериди. :)
Показати
Барвинок, ты просто пьян! Хачериди на голову болен, а не лучше...
Aspid, кто угодно - вписывается в первый из описанных мною вариантов. Значит Хачериди был таким дураком, что сам себе рыл яму, а мы такие дураки, что этому верим.
Показати
Барвинок, так чи інакше саме в цій історії, але дійсно на полі Євген виглядав апатично, це ж видно було багатьом. Чому, це вже інше питання.
Тут меня интересует один вопрос. А Хачериди эту провокацию учинил так, чтобы Хацкевич лично все услышал? Тогда Хацкевич считает Хачериди и тех, кто поверит в эту историю, идиотами.
Второй вариант. Ему об этом нашептал лично Беседин. А это уже говорит о моральном климате в команде, о стукачестве, которым пользуется тренер, и о нравственной красоте замечательного форварда Беседина.
Одно из двух. Третьего варианта нет.
Показати
Барвинок, Хач - далеко не образец человека ))) А как футболист ...прилерно года 3 поиграл прилично.Потом Виллиан его раскручивал вокруг позвоночника))) Да и вообще при нем мы много пропускали , кто бы рядом не был Вида,Драго.Кадар ...И только при Бурде и Шабанове защита стала мобильной (как ни странно )
Барвинок, услышать разговор Хачериди и Беседина мог кто угодно: любой игрок, любой тренер, любой администратор, любой оператор, любой медик. Их там на сборах суммарно человек с 50. Так что вариантов 50-1 (Хачериди) = 49. Это если не считать болельщиков на трибунах и довольно большое кол-во людей из других команд бывшего совка (русскоязычных), которые проводят сборы в тех же местах.
Alex Black, а еще он говорил, что не может играть левого центрального защитника. А еще он называл Хацкевича земляным червяком.
Показати
Барвинок, учитывая, что у Хача были проблемы СО ВСЕМИ тренерами Динамо, то я склонен верить ХАНу, а не "топ" игроку сборной...
Rossi, на польском (obrońca), на словацком и на украинском (оборонець).
Показати
Барвинок, только вот новость на русском!
Ден, 1 гол в 16 матчах для нападающего - круто?
Показати
Барвинок, Этот сезон у него не удачный, но прошлые сезоне в аренде он хорошо играл, думаю ему нужно доверия, а в Порту он его не получал
Барвинок, https://www.youtube.com/watch?v=KRalHj-WLpw
MrGibson, 1. «ТХ авто це - те на що здатна машина на дорозі». Авжеж. «ТТД гравця - це те на що він здатен на фут.полі», Аж ніяк. :) . ТТД – це не те, на що він здатен, а те, що він реально зробив. Після цієї дитячої поправки Вам нескладно буде відповісти на своє ж запитання: «В чому не корректность порівняння?»?
2. «ми(ДК) вчистую програємо по якості виконавців». Безсумнівно, Кадар програє по якості будь-якому центр-хаву «Шахтаря» і не тільки «Шахтаря». А так склади більш-менш рівні. У «Шахтаря» свої плюси, у нас свої. Не треба просто виводити Ланоси на поле. Ви вперто повертаєтесь до статистики матчів Динамо і Шахтаря, нібито це матч-турнір двох команд. Знаєте, колись давно школярем я зіграв у першому своєму шаховому турнірі, досить сильному. Посів почесне передостаннє місце. Але виграв у всіх трьох призерів. Ото я тоді дав, правда? :)
3. Селекціонери під його вимоги підбирають. І остаточне слово не за селекціонерами, а за тренером. Тобто все-таки відповідає тренер. У міжсезоння так і сталося з Хацкевичем.
4. Ви суперечите самі собі. Ви зізналися, що не знаєте ситуації з Хачериді, а потім категорично оцінили його дії. Коли пишете якесь речення, будь ласка, не забувайте, що написали у попередньому. До речі, за всієї поваги до ВВП його кадрові рішення обговорювали. І далеко не всі вони були незаперечними.
5. Ви таки не прочитали мої слова. Навіщо було обирати Ланос, коли є гравець із першої десятки в Україні? Інші перегони – Кубок – це була єдина нагода реабілітуватися за провальний сезон. Нагода – провалена на 100%.
6. Давайте Ви будете коментувати мої слова, а не свої вигадки, приписані мені. «Шахтар» не стояв, але й не грав на повну силу. На три чверті десь. Нем виявив характерний для Шахтаря стиль поведінки – цей «підкат» ніяк не міг вплинути позитивно на результат. «Цигана» вже другий сезон немає в «Шахтарі», можна б і забувати його потихеньку.
Показати
Барвинок, Ви просто перефразували свій попередній пост, я цього повторювати не стану, свої думки з цього приводу я вже виклав, от же пробачте я втратив цікавість до нашого діалогу. Усіх Вам благ.
MrGibson, Я вам поставив прямі запитання, а у відповідь абстрактні міркування з приводу порушених мною тем. Власне, це і називається безглуздою балаканиною.
Тепер з приводу Вашого есею. :) ТТД гравця це не одне й те сам, що ТХ автомобіля. ТХ автомобіля - це задані під час конструкції і виробництва характеристики. Задані характеристики гравців (їхні можливості, таланти) задають батьки своїми генами. А вже від тренера залежить, якою мірою вони будуть використані. Чи ви наполягаєте на тому, що кореляції між роботою тренера і ТТД його гравців не існує? :) До того ж тренер відповідає за добір обдарованих виконавців. Таблиця показує, якою мірою вони були використані і який був добір (насолоджуйтесь грою Кадара, коли найкорисніший гравець сидить навіть не на лаві запасних) – Ви таку роботу тренера з властивою Вам мудрістю зараховуєте як плюс. Тут я втрачаю дар мови. :)
Ви пишете «ну як Коач зміг перемогти». У вирішальному матчі на кубок не зміг, а в решті матчів перемоги не мали значення для турнірного результату, а це головне. Мені неважко додати «бали втрачені в кабінетах», але навіть якщо припустити, що «Динамо» виграло б у «Маріуполі», то слід також було б припустити, що «Шахтар» грав би зовсім по-іншому останній матч, який за наявного розкладу нічого не вирішував.
Показати
Барвинок, ну тоді конкретно.
1. " ТТД гравця це не одне й те сам, що ТХ автомобіля. ТХ автомобіля - це задані під час конструкції і виробництва характеристики. Задані характеристики гравців (їхні можливості, таланти) задають батьки своїми генами" - авто не можно назвати "детищем" конструктора? Ок. ТТД гравця - це те на що він здатен на фут.полі, ТХ авто це - те на що здатна машина на дорозі. В чому не корректность порівняння?
2. " А вже від тренера залежить, якою мірою вони будуть використані. Чи ви наполягаєте на тому, що кореляції між роботою тренера і ТТД його гравців не існує?" - існує безумовно, але ж ми(ДК) вчистую програємо по якості виконавців(сподіваюсь не будете це оспорювати?), тоді питання до Вас: Кто виграв 3 гри з 4х в ЧУ?(на мою думку саме "водій нашого ланоса")
3. "До того ж тренер відповідає за добір обдарованих виконавців." - ні, не відповідає. Тренер по ходу першості (активна фаза) має те що має і ставить тих виконавців котрих вважає найбільш здатними/готовими виконати його настанови на конкретну гру. (він озвучує необхідні йому вимоги до потенційних виконавців (ТХ, ТТД, то що...) а селекціонери під його вимоги вже підбирають конкретне "авто" з оглядкою на фін.можливості клубу.
4. По Хачеріді "коли найкорисніший гравець сидить навіть не на лаві запасних" - ми не знаємо усієї правди по ситуації з ним, але як менеджер(невь...бенний менеджер) не виконує розпорядження свого прямого керівника та ще, це робить демонстративно й сабатує роботу фірми, куда він йде? Правильно, на....уй. (Чомусь кадрові питання ВВЛ нікому й в голову не прийшло б обговорювати). Авторитет тренера немає права ставити під сумнів жоден з гравців, це називається дисципліна, а дисципліна б'є клас (пробачте, но це аксіома).
5. "Ви таку роботу тренера з властивою Вам мудрістю зараховуєте як плюс. Тут я втрачаю дар мови. :) " - так зараховую як "+", повторюсь Хацкевич на "ланосі" програв Фонсеке на "БМВ" (на дистанції в 32 матчі) 2 бали, й ті "в кабінетах".(Кубок пробачте це зовсім інші "перегони").
5. "а в решті матчів перемоги не мали значення для турнірного результату, а це головне." - 4 очні гри в ЧУ з прямим конкурентом НЕ МАЛИ ЗНАЧЕННЯ? но коментс, просто лол.
6. "Мені неважко додати «бали втрачені в кабінетах», але навіть якщо припустити, що «Динамо» виграло б у «Маріуполі», то слід також було б припустити, що «Шахтар» грав би зовсім по-іншому останній матч, який за наявного розкладу нічого не вирішував." - кротам конче необхідна була перемога в останньому двобої (подякували цигану за "несправжнього чемпіона") і підкат Нема після фін. свистка це демонструє значно яскравіше за будь які слова. І як Ви бачили гру проти "стоячої, нічого не бажаючої " шахти..., то ми з Вами дивились різний футбол.
MrGibson, будь ласка, трохи оцту на Ваше замовлення. Перше, Вам не здається, що вереск - це більше про Ваш пост. По-друге, як там Хацкевич використав найкориснішого з динамівців. Щодо статистики, Вам не здається, що Ви забули важливий матч фіналу Кубку України? І взагалі нагадайте результати згаданих двох команд нинішнього сезону. Останнє. Вам не здається, що існує кореляція між згаданою ефективністю ТТД, результатами команди і роботою тренера?
Показати
Барвинок, хм.... ТТД гравця це те саме що ТХ автомобіля Шановний! Тобто 11(умовних Ланосів) в рамках ЧУ з 4х заїздів виграли 3 а 1 закінчили в нічию проти 11(умовних БМВ), а людина котра керувала ціми "Ланосами" все одно є некомпетентним делетантом!!? Пробачте, але скоріш за все це Вам, не вистачає компетенції та сміливості визнати власні омани.
п.с. ну як Коач зміг перемогти і без своєї найкращої машини(Хачеріді) то мабуть це ще йому +. А стосовно результатів..., то як Вам буде неважко додати ДК бали втрачені в кабінетах а не на полі (я вже не кажу про наявність відвертого фарму у так званого"чемпіона") і Ваши доводи перетворюються на безглузду балаканину!
Автор: Барвинок
16 жовтня 2018 14:41
Еще раз к вопросу о "динамовских сердцах"
Известна фраза Декарта о том, что "люди избавились бы от половины своих неприятностей, если бы смогли договориться о значении слов". В ее русле я и спросил в блоге уважаемого Андрея: "Вы считаете Реб...
Автор: Барвинок
19 червня 2016 00:53
Спроба попередніх підсумків
Я б не писав цей блог, якби не домінуючий мотив експертних оцінок і висловлювань на форумі сайту щодо української збірної. Найтиповіші репліки – спочатку уболівальників (експерти потім). Булава: «Як прилетить ця збірна - зустріти яйцями...
Автор: Барвинок
8 листопада 2015 13:30
С днем рождения, Владимир Григорьевич!
Конечно, это очень субъективно, но для меня – Веремеев самый любимый футболист из всех, кого я видел на поле. Он не обладал выдающимися физическими данными. Его болельщики даже иногда называли балериной – уж очень изящен был на поле и прежде всего в работе с мячом...