Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 151
Суркіс може подякувати Жабченко за те. що не назначив 100% пенальті. Гармаш зіграв рукою у власному штрафному майданчику. З таким суддівством противно дивитися ЧУ. Авантюрну гру "Динамо" навіть коментувати не буду. Середина поля відсутня! Шансів з кротами бодай на пункт, навіть за умови, що ті вийдуть резервним складом, я не бачу.
Показати
Тарас, что за бред, как можно сыграть рукой после такого удара с метра до игрока, только б что то высрать.
Ну, так- винен суддя.... Та грати треба! Хоча, про що я? Все і так очевидно....
Показати
можно подробнее?
Дитячий садок. Таке враження, що в "Динамо" все на "домовленостях". Чим швидше подякують Сергію Станіславовичу за 2 Чемпіонства і почнуть вже нині думати про наступний сезон, тим більші шанси не чекати наступного чемпіонства ще років 5-7.
Показати
Тарас, а що тобі не любиться?
Сенсація? Не смішіть. Закономірність! Якщо після першого тайму було сумно, то після другого голу я вже вітав вболівальників "Зірки" , бо з такою грою і тактикою "Динамо" було приречене на поразку. Ще рік тому я писав, що Сергію Станіславовичу варто було подякувати і думати про перспективу. Свій максимум він вже показав, далі буде лише деградація. І хоча "Динамо" стало Чемпіоном за щасливим збігом обставин, тут не варто навіть дискутувати заслужено чи ні (як кажуть, результат на табло ), але в плані власне перспектив, я вже не бачив прогресу Реброва, як тренера. У мене до нього взагалі немає жодних питань. Це вибір президента клубу, бо саме він-причина того стану речей, які відбуваються в "Динамо" на протязі його президентства. Коли на чолі клубу з славетною історією стають бариги (моє покоління добре пам'ятає яким чином брати Суркіси стали власниками клубу), то час, який є об'єктивним арбітром, рано чи пізно ставить все на свої місця. І навіть не варто все списувати на війну чи інші причини, бо всі в однакових умовах. "Дехто", навіть граючи " в не родных стенах" показує кращі результати. Все вирішують кадри! Крапка! А нам вболівальникам " Динамо " можна лише щиро поспівчувати....
Показати
Тарас, этот "барыга" каждый год вкладывает в клуб десятки миллионов валюты, которые ему не возвращаются. И не вернулись бы, даже если бы продавались лучшие игроки. Потому что с продажи билетов, атрибутики и прав на телетрансляцию клубы в Украине получают мизер, а в Европе это основные статьи дохода. Да, и я что-то не припомню, чтобы клуб хотел взять кто-то кроме Иванющенко, и слава богу, что что этого не произошло, а то были бы как Металлист. И за другими примерами далеко ходить не надо: смотрим на Днепр. Реальность такова, что в стране вкладывать серьезные деньги в футбол готовы только Суркисы и Ахметов. И при всех их негативных качествах, делают это они из любви к своим клубам.
Вже бридко слухати цю мантру про "побудову нової команди". "Шахтар" в черговий раз опустив піжонів, які здатні грати хіба проти 9-ти чоловік. Нині був "дворовий футбол". І така "гра" не може подобатися. Слава Богу, що 4 пропустили, а не 8 ГОЛІВ...
Показати
Тарас, Я не знаю де ви побачили дворовий футбол, можливо ми різні матчі дивилися. Це найкращий матч у виконанні ДК за останні декілька років. Так, результат поки що на користь Шахти, але гра була саме така, яку я хочу бачити у виконанні улюбленого клубу. Якщо Вам подобається автобус, повільне перекатування м'ячика, бий-біжи і виграші 1:0 - вибачайте.
Речь наверное о таких пежонах, которые валялись на поле после того как их избил Мораес), когда они на него прыгать начали, я понимаю еще, если бы Хачериди это сделал. Буяльский с рассечением на поле вышел, а этих даже мужиками сложно назвать.
И могут играть только против 9 человек, это о Динамо или о Шахтере, ты ничего не напутал, Динамо играло в белом.
ЛУЗЕРИ!!!
Можете ставити мінуси, тільки скільки років можна терпіти цю ганьбу від кротів???
Показати
а де ганьба?
Сколько можно терпеть таких "комментаторов"?!
Слава Богу, що в основі вже його нема і навіть в заявці
Показати
Тарас, в заявці він стабільно
До "роботів" і Троянського Коня Антунеша доєднався ще один Троянець-Гладкий. Команди вже давно нема. Є бізнес клуб братів Суркісів і доларові мажори. А вболівальників, очевидно, за лузерів тримають.
Показати
Тарас, так хто його випустив, як не мегатренер Ребров.
datsya, до чого тут СаШо? Команда ніяка, завдяки Реброву і Суркісу! Що вони роблять на тренуваннях???
Показати
еще один защитник пенсионеров!
Немає поганих футболістів. Все залежить від кваліфікації тренера. А Ребров, при всій повазі до Сергія Станіславовича, як до людини і гравця, навіть своїми коментарями після ігор ЧУ на прес конференціях лише підтверджує те, що його рівень кваліфікації не відповідає займаній посаді. Схоже, везінню прийшов кінець. Та і об'єктивно, "Наполі" з тим рівнем гри, яку продемонструвала команда за останні 2 поєдинки, просто не має права втрачати очки з командою, рівень гри якої нижче всякої критики. На жаль...
Тому буду спокійно дивитися матч, бо об'єктивно, важко на щось розраховувати при тому стані речей в клубі, за якими доводиться спостерігати останнім часом.
Показати
Тарас, ти мега кваліфікований серач в комментах
No results found.