Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 151
Ну, нарешті! Всіх вітаю. Live Футбол дивитися по інтернету неможливо. Постійні пінги, обриви і зависання. Слухати "коментатора" взагалі немає сил. Противно. Суддівство також не сподобалося. Нижче плінтуса рівень суддівства. Ніякого поза грою в кінці матчу не було, чистий вихід один на один. Також штрафний на Ярмоленко на лінії штрафного майданчика. А боковому судді варто подарувати величезні окуляри. "Експерт" Грачов потішив своїм ниттям після матчу. А Фонсека, якого досі поважав ( очевидно, що капітан Даша Сирун таки заразний тип в клубі), нині після гри в коментарях перевершив навіть цигана. Ось не було нині сируна зі степашкою і майже не було відвертих провокацій. Ще б Тайсона прибрати, який після "Металіста" скурвився і з кротобазою можна грати. Це брехня, що для них ця гра нічого не значила. Просто кроти були впевнені, що і на пів резервним складом знову зможуть принизити і "Динамо", і вболівальників, і всю Україну, бо по своїй суті-це не український клуб.
Показати
Тарас, порушення на лінії карного - пенальті!
Михайленко? Наша пісня гарна, починаймо знову? Маркевич? Той з Суркісом принципово працювати не буде. Іноземний фахівець? А хто піде в ЧУ? І у Суркіса гроші залишились бодай на кваліфікованого тренера? Я вже і не згадую про кошти на підсилення складу в кожній ланці. Довів таки Суркіс клуб до банкрутства у всіх відношеннях. За відсутності реальної конкуренції в чемпіонаті, яка ще була при Блохіні, знищенні ряду клубів, Динамо Реброва в цьому сезоні побило б рекорд чергового дна і опинилося б на місці не вище п'ятого. Навіть кроти вже пішки обігрують Динамо, від якого на жаль залишилося лише ім'я. І це не емоції, а сумна реальність. Дуже шкода ...
Показати
Тарас, Суркіс з Маркевичем принципово працювати не буде
Від коментатора мало не знудило. Якщо в "Динамо" Реброва в основі ніякий Антунеш з жахливим відсотком браку і неврівноважений проблемний Гармаш, завдяки якому команда в любу мить може опинитися в меншості, то у мене жодних питань до такого "тренера".
Показати
А кого вы предложите в замен?
У мене одне питання до Реброва: Що на полі робить Антунеш??? Очигава хіба не заслужив своєю грою місце в основі?
Показати
Тарас, Антоша ,единственный ,кого Марлос возит через раз.А Колю Морозюка справа вывозили как Тузик тряпку.
Інтерв'ю в черговий раз підтверджує , що в клубі все "вирішує" президент. Для цього достатньо: "Я был шокирован, сходил к Игорю Суркису выяснить причину. Игорь Михайлович сказал, что ко мне у него нет претензий: ни по физике, ни по самоотдаче. К тому же тогда я мог играть на трех позициях. Это было исключительно решение главного тренера. Выйдя из кабинета президента «Динамо», я еще немного побыл на базе, а потом раздался звонок Газзаева: - Бадр, ты где? - Домой собрался ехать. - Почему? - Вы же мне сказали, что я могу ехать домой, потому что не попал в заявку на матч с «Аяксом»! - Нет, давай возвращайся. - Зачем, если я не буду играть? Вы же сами сказали, что я не готов. - Нет, я знаю, что ты готов на 100%..."
І як би брати Суркіси не любили "Динамо"-це випадкові люди в футболі! Про "шуби", команди "однокласники" я вже і не згадую. Це вони на пару з татарином розвалили український футбол. Рінатік не просто перейняв попередній досвід Суркісів відносно "однокласників", але і зробив все, щоб у його "команди" їх було більше. Лише суттєва відміна татарина від ІМС в тому, що гроші на вітер він не викидує і не втручається в тренерську роботу. А в іншому, що Суркіси, що Ахметов варті одні одних. Тому і Збірна у нас така!
Показати
Тарас, во-первых по поводу " все вирішує президент" как раз в этом интервью видно что решал Газзаев. Именно он не включил Бадра в заявку. А то что он пошел к Суркису говорит только о том что с Газзаевым игроки не общались.
По поводу шуб есть два косвенных доказательства невиновности. Первое: нас почему то не хотели видеть в 1995 году в ЛЧ. Начали пересчитывать коэффициенты отобрали очки заработанные во времена совка,хотя в 1994 году вопросов не возникло. Второе: были бы виновны отсидели бы дисквал по полной,а так на следующий год реабилитировали.
А по поводу однокласников прошу пример. Если это Говерла,то перед матчем с ней игроки Динамо не обнуляли карточки,в отличии от кротовни перед Ильичевцем
Коментарі по темі:
Антон, так слабим на нерви гравцям не варто виходити на поле...
Показати
Тарас, Гармаша имеете ввиду? Или почему его сняли как вы думаете?
Беспорадність проти класу. Асоціація з грою в шахи, коли профі бавиться з любителем. Істеричний інфантелізм Гармаша -це вже схоже на діагноз. Як і підлість Срни. Чергове приниження. Питання: що далі?
Показати
А что дальше? Как и раньше у Ахмета больше денег чем у Суркисов, а отсюда и результат и ничего с этим, к сожалению, не поделать :(
Петр за Динамо, Дай Боже, щоб перемогли. Я лише за те. Але за що я маю вибачатися, скажіть на милість? Як і всі вболівальники "Динамо", я лише за перемогу. Проте, не бачу, за рахунок чого.
Показати
Тарас, ну за то что вы поливаете необоснованно грязью игру
Дворовий футбол!
Показати
Тарас, Согласен,после просмотра Лиги Чемпионов, это играли 2 дворовые команды
В наступну п'ятницю все стане на місця. Суркіс може подякувати Жабченко за те. що не назначив 100% пенальті. Гармаш зіграв рукою у власному штрафному майданчику. З таким суддівством противно дивитися ЧУ. Авантюрну гру "Динамо" навіть коментувати не буду. Середина поля відсутня!
Показати
Тарас, иди нах... отсюда. Болелы ДК на шлюхе не сидят, и ты вали отсюда.
А если Динамо выиграет, вы принесите извинения?
No results found.