Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 151
Саме страшне, що "Динамо" весь 2 тайм, як і в грі з італійцями, виглядало приреченим. Впевнений, що з Мбокані, Кадаром,Бойко,Морозюком, Хачеріді, Гармашем "Динамо" перспектив в подальшому немає. Як і з тим тренерським штабом. А вся біда в Суркісі, який в цьому столітті, як став президентом з подачі брата, веде клуб до банкутства. Цей фінал, чи не найгірший!
Показати
Тарас, открою тебе маленький секрет - футбол в Украине сосет бешеные бабки и стать банкротом может любой...
Коли Тайсон грав за "Металіст", я був в захопленні від цього гравця. Варто було йому змінити клуб, людину ніби змінили. Якщо зірок світового рівня Марсело з "Реалу", або того ж Роналду дискваліфіковують на 5 матчів, то яке покарання має отримати Тайсон за свою відверту грубість і хамство на полі?
Показати
Тарас, ниякого... вы в какой стране живете? или не в курсе кто правит ФФУ/УПл и прочими?
Тарас, к сожалению это наши реалии(
Якщо "Динамо" нині переможе, то лише завдяки Шапаренко Миколі. Гри ніяка. Буяльського з Гармашем треба міняти
Показати
Тарас, забув Циганкова
"Лаціо" довело, що сенсаційна ничия на власному полі-прикра випадковість. Слава Богу, що на табло не 0:6. Шкода Шапаренка і Циганкова-перспективних хлопців, гра яких знівелюється, якщо вони залишаться в клубі. Шкода вболівальників, які на фоні європейського рівня вимушені спостерігати за грою аматорів.
Показати
Тарас, таких случайностей не бывает - две разные команды. Я соглашусь с Умником - план на первую игру подбирал другой человек.
Ні Кадар, ні Шабанов не відповідають рівню "Динамо", не те що ЛЄ. Шапаренко чому не грає?
Показати
Кадара не трожь ! :)
Зараз Олєжа цьому дауну 3.14здюлєй в роздягальні по повній навішає.
Показати
Тарас, да не поможет... Кстати он и так пропускал ответку по жк.
Треба шукати в Україні молодих талановитих, а головне-креативних гравців на зразок Шапаренка, Циганкова. Бо легіонери, які є в клубі-заробітчани, не більше.
Показати
Тарас, чем Вида заробитчанин был хуже от того же Хача,Посмотри как у кротов заробитчане играют.Просто у нас не умеют мотивировать игроков,не умеют найти подход,а это не всегда деньги.
Тарас, ну да ,тоже логика ))))) Все они заробітчани : Месси,Рональдо , Неймар....Ярмоленко ))))) Не більше.)
У мене навіть до "Спартака" в союзні часи не було такої відрази як до кротів.
Показати
Тарас, Все просто. У Піщєвіка не було трьох каналів на ТБ, бо були ще московські Динамо, Торпедо та періодично ЦСКА (Локомотів тоді був у нижчих лігах). Тобто вони не лили на Київ стільки бруду. Та й гравці вели себе по-людські. Ось я не пам'ятаю, щоб Гаврілов, Черенков, Дасаєв, Хідіатуллін та ін. розповідали, що платять більше податків ніж Блохін, Яковенко, Яремчук, Рац, Дем'яненко, Баль, Балтача, Бєланов, Протасов, Литовченко, Кузнєцов, Михайлов та Чанов разом узяті. Не пам'ятаю.
Саме сумне, що трансляція на каналі, який дуже упереджено ставиться до "Динамо"
Показати
Тарас, попробуй здесь: https://www.ottclub.cc/go/id/18873 Я смотрю на Матч Арена HD
Бий, біжи... Інтелект в грі відсутній. Технічний брак зашкалює. Захист-прохідний двір. Перший гол Мбокані-офсайд. Повезло, що зарахували. Пішки в Європі вже нікого не обіграти. З такою грою навіть при 7 пунктах немає впевненості що вийдемо з групи. А якщо і вийдемо, далі що? З кротами якщо так гратимуть авантюрно, то навіть не уявляю скільки нам заб'ють. Саме страшне-перспективи не видно.
Показати
Тарас, офф-сайду не було! Марш до офтальмолога!
No results found.