Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 151
Слава Богу, Буяльський не грає.
Показати
Тарас, яростно +++
Тарас, Зато Шепелев плужит за обоих
Зараз діти побіжать просити Суркіса залишити Хацкевича. Востаннє, якщо пам'ять не зраджує, 0:5 ми летіли Бенфіці на їх полі, де 2 м'ячі нам забив Юран.
Показати
С Юве было в последний сезон в ЛЧ при ВВЛ на Деле Альпи,но и и тогда выглядели лучше.
Коментувати гру немає сенсу, вона відсутня. Але це і не дивно. Одне добре, Буяльського не буде в матчі відповіді. Але то мало чим допоможе. Навіть нинішній "Челсі" на два рівня переважає киян. На жаль.
Показати
Тарас, Не так страшен Буяльский, как Сидорчук.
Поразки "Реалу" це результат невідповідності кваліфікації тренера статусу клубу. Це стосується і "Динамо". Але у нас проблема значно глибша, у нас президент-причина всіх бід "Динамо". Є таке слово карма. Навіть не хочу писати, яким чином брати Суркіси стали власниками клубу.
Показати
Тарасе, ти не розумієш футбольної кухні. Букери вчора знову заробили мільярди євро по всьому світові... А в Динамо гравці не відповідають рівню тренера. Це факт, який доведено сто разів. Будемо чекати коли в нас будуть нові власники.
Десна відверто розчарувала. Давно не бачив такого "Динамо". Ще до першого голу гра подобалася у виконанні киян. Вже щось вимальовується. Проте, кажу, "Зоря" відверто слабо зіграла і декілька раз були серйозні помилки в обороні "Динамо". Дай Боже, щоб надалі команда ще впевненіше виглядала. Всіх з перемогою!
Показати
Тарас, до чого тут Десна? :)
Президент нульовий! Результат? За роки Твого "правління" скільки разів кроти ставали чемпіонами і вигравали кубок України? Про європейські досягнення немає навіть сенсу писати. Давно це було...
Показати
в 99% случаев, где больше денег там лучше результат. У суркисов денег в разы меньше чем у ахметова - оттуда и результаты.
Вже нудить від слова "везіння". Про який перехід від оборони до атаки він говорить? У нас нині атака була? Передачі поперек поля і назад майже весь матч. Гол-індивідуальна майстерність Циганкова і Вербича. Сама ж гра була побудована лише на відбій.
Показати
А кто сказал, что на чужой синтетике мы должны играть первым номером ??? Тем более, что обе команды устраивала ничья.
В данном случае, как с кротами в начале сезона, как все первые игры, главное - результат и он - есть!
К Хацкевичу, как всегда, есть вопросы, но с этим составом он - снова УГАДАЛ!
На такому "полі", де любе падіння -величезна ймовірність травми, проводити змагання на такому рівні? Це вже питання до УЄФА. Рахунок не по грі. Так грати в захисті не можна!
Показати
Тарас, як ще Астана взагалі існує
Ось і реалії... На якому ж дні український футбол???
Показати
А он и был на дне. Просто раньше бразильцы тянули "Шахтёр". А теперь мы увидели настоящее лицо нашего футбола, а не ахметовского
Бойко руки Мораесу не подав.
Показати
Тарас, и правильно сделал
No results found.