Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 91
Барвинок, Ну у кожного своя логіка. Наприклад Ваше твердження, що Тимощук потрібніший як варіант у центрі захисту ніж Гусєв на фланг - як для мене досить сумнівний. По факту у нас має бути щось типу двох складів. Так чому не ще один центральний захисник (якого просто не викликали)? От тоді так - логічно. А так, з однієї сторони Гусєв - який може однаково непогано зіграти на заміні на обох флангах півзахисту, з іншої Тимощук - другий запасний в центрі захисту. При цьому - із трьох умовних кандидатів на заміну на фланг півзахисту - Зінченко, Караваєв, Гусєв - мені Гусєв не здається найслабшою ланкою. Але це - імхо.
По Бутку, якщо чесно, я не розумію, що Вас так вразило у його діях. Єдине, що умовних понтів (розмов, махання руками) як у Федецького не було.
Показати
Smelly, я не твердив, що Тимощук як варіант центрбека потрібніший, ніж Гусєв, навпаки - сформулював це як питання, на яке дасть відповідь чемпіонат. Я просто спробував побачити логіку вибору Фоменка, а вона, здається, є. На обох флангах півзахисту може зіграти Зінченко, щодо якого Фоменко мав зробити вибір: він чи Гусєв. Зінченко швидший і голодніший, Гусєв досвідченіший. Вибір важкий, але мені зрозумілий. У Вас інша думка - поважаю її. Так само як і Гусєва. Чому не ще один центральний захисник? Тут відповідь проста: а хто саме? Пілявський, який грає в слабкому польському клубі і не вразив у збірній? Можливо, Селін, але тут ні мені, ні вам не судити: треба було бачити. Вибір Тимощука, який у "Баварії" грав центрального захисника, зрозумілий... Хоч останній матч за збірну він і провалив. Важкий вибір. Щодо Бутка: якщо Ви не погоджуєтесь із моїми враженнями, перегляньте статистику Греся щодо Бутка і Федецького. Там коментарі зайві.
Умник, Право то Фоменка, але логіка якась має бути? Про Зозуля - Кравець, Ви написали, а хто замінить Федецького, Шевчука? Бутко, який зіграв аж тайм за 2 роки, чи Караваєв? На мою думку, Гусєв - це був такий собі універсальний варіант, можна на право, можна на ліво. Тобто, без претензії на основний склад, але для заміни універсально, і в цілому досить пристойно.
Показати
Smelly, мені здається, логіка якраз є - інша річ, що Вам може бути до душі інший вибір. Гусєва жаль, він набрав форму, і для нього це може бути останній чемпіонат. Але в амплуа крайнього захисника він значно гірший, ніж попереду, при цьому крайні захисники є. А попереду молоді ЗІнченко і Караваєв виглядали дуже непогано і в своїх клубах, і в збірній. З огляду на досвід Гусєва і його форму, я б подумав, чи не потрібніший він у збірній за Тимощука? Але й тут є логіка: у нас достатньо атакуючих гравців, а от у центр захисту укомплектований скромно. У разі необхідності Тимощук може там зіграти. Далі. Які претензії до Бутка? Він у контрольному матчі зіграв значно краще, ніж Федецький. Не виключаю навіть, що з німцями вийде в основі. Щодо Кравця... За тактики нашої збірної він міг бути доречним. Але ми маємо менше інформації, ніж тренери щодо форми гравців. Хоча Селезньов у контрольній зустрічі відверто не вразив...
О, черговий міф про Реброва розвінчується.... А скільки було сказано-пересказано про те, що ССР не може/не хоче працювати з іноземцями
Показати
Smelly, да это бред. При нем все иностранцы заиграли на порядок лучше. Ну, как минимум год играли лучше... потом Белланда и Велоузу сдал...но это просто потеря мотивации. Ребров же хоть английский знает, а Блохин: "Я, Я,я...я...я...легенда"
Да.... вже який по рахунку, вибачте за слово "висер" на адресу львівських вболівальників. Мені здається він нарошно провокує. Але гірше від того, що після таких от слів - все одно збирається повний стадіон(((((
Показати
Smelly, они чувствуют себя военнопленными, вынужденными против своей воли трудится для Украины, вот и бесится Луч в бессильной злобе очень сильного человека. Так что тут есть на что посмотреть, правильно стадион собирается.
Атаман Зелений, Дуже коротка память!!!! Як мінімум в другий прихід Сьоміна, період перед відходом Газаєва і майже весь Блохінівський період на полі були муки. Та й при Михайличенку/Демяненку я б не сказа, що ми грали краще. Але зараз, особисто я бачу скелет, і коли все ок зі складом (наприклад матч з Порту на виїзді) у нас виходить непогана гра. А все решта - це субєктивно.
Показати
Smelly, Тоді не було результату, але команда мала якісь проблиски футболу! ТОж про пам"ять давай не будемо. От мене цікавить - в чому той скелет? В тому, що декілька гравців влітку підуть і який буде скелет? Морозюк, Петрович? З попавшим в яму Порту перемога - і все? Що суб"єктивно? Суб"єктивно те, що команда не рухається, те, що не має передач, не має розрізних передач, те, що вертикально команда не грає, тільки поперек, те, що не відомо як формується основний склад. Хоч, по словам Реброва в нього вся заявка - основний склад. Мабуть тому він не знає кого вибрати в 11-тку.
Zeit, І підтримую і ні. Те, що хвиля розмов і "ура патріотизму" піднімається щоразу тільки після "зручного" випадку (Селезньов, до цього Бутко/Пилявський) це факт, як і факт, що на цьому піаряться всі кому не лінь. У той же час, від того ж Зозулі (який реально приймає участь у різних проектах допомоги повязаних з АТО), я чомусь коментарів не чув.
Але і факт, що футбол вже не поза політикою - не можна відкидати. Тому, коли знакові гравці виявляють свою позицію - це правильно. А те, як вони це подають - це вже залежить від порядності людини, і тут піар і все таке нідо чого.
Показати
Smelly, Так я и не утверждаю, что спорт вне политики. Я говорю о том, что начинают играть судьбами детей, сирот, рассказывать как это плохо и нехорошо, при этом на протяжении недель. Помоему. лучшее наказание наказать Селезнева - помахать ему ручкой. А здесь каждый учит и рассказывает как бы он поступил. Выбрал Селезнев - скатертью дорожка!
Да, а виглядає він хрєново, підпухший якийсь. Раніше про нього хоч і писали багато (про тусовки), але на фотках він виглядав ще нічого. Не шкодує себе.....
Показати
Smelly, Вік! Все це дає вік!
Buy shoe, Погоджусь, і вже писав про це, одна з найважливіших причин вчорашньої гри - це рівень гравців. Ну не можуть наші умовні Буяльський та Велозу під пресингом обробити мяч та віддати передачу на хід/в розріз тощо. От і тикають його поперек та назад. При цьому є забігання, є переміщення. Тільки скажу так, що на рівень МС тягнуть Ярмоленко з Хачеріді та Драговіч. Гармашу ще треба рости і рости. Всі інші......
Але такі наші реаліїї, і Ребров про ці реалії знав не сьогодні і не учора. Тому з нього теж відповідальність знімати не варто.
Показати
Smelly, МС вирощуючи своїх гравців скупає їх по усьому світу. Іноді ми кричимо давайте грати нашим гравцям і тут ми репетуємо, що у нас гравців рівня МС немає. Виходить, що у нас немає талантів або з підготовкою щось не так.
Не треба ображатись, але це самий безтолковий коментар з приводу вчорашнього результату))))
Ні ну без балди - як можна порівнювати ситуації зі збірною!!! Там же інша справа - суперник майже (у випадку з Англією) або повністю рівний за класом, і було ким грати. І в принципі то був свідомий вибір "триматися за збереження очка". Учора ж вибір у Реброва був обмежений, і якщо Велозу, Віда і т.д не могли віддати точний пас на 3-5 м стоячи обличчям до партнера, то реально, що вони змогли б зробити на швидкості?
Ні, мені теж не сподобалася учорашня гра, але головну проблему бачу в іншому - клас гравців.
Показати
Smelly, у Лестера уровень игроков ниже, чем у топ клубов Англии, но это не мешает команде лидировать в АПЛ, во многом за счет тренерской работы... а вообще, и на том спасибо
Zeit, Ну а що вони мають казать? Що нас у роздягальні накручували на перемогу, а ми вийшли, і повні штани, обрізалися на рівному місці, боялися якісь загострюючі дії робить? Я не думаю, що Ребров не планував перемогти, просто реально кадровий потенціал перед цим матчем взагалі швах.
От, і говорять тепер те, що говорять((((
Показати
Да никто их не накручивал. Уверен, что как раз в раздевалке им и говорили, что мол, главное - достойно сыграть. Не в смысле игры, а в смысле счета. Отсюда такие интервью и игроков, и Реброва.
No results found.