Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 91
Bezbash, Давайте трошки спокійніше. Поки ми реально не знаємо, хто піде. Плюс не забуваємо, що з новим тренером (тут упор на слові новий) і Хачеріді відновиться. Плюс тримаємо в умі Беланда та Мбокані (все таки будемо відвертими - по цим трьом там швидше тертя на рівні тренер/гравець були, ніж програш конкуренції). Плюс Дерліс як на мене поки грає не на своїй позиції (тому і не настільки ефективний).
Тобто, якщо вдасться скласти цей пазл - то не все так і погано з підбором гравців. Але для цього потрібен кваліфікований тренер. Як буде у нас - побачимо. Звичайно, передчуття із врахуванням останніх новин не дуже позитивні((((
Показати
Smelly, согласен
The Trooper, А головне - це міг бути один із варіантів розвитку клубу - виховання власних гравців і подальша їх інтеграція в основній команді або продаж/оренда.
Показати
Smelly, Я давно уже говорил, что путь того же Аякса, Динамо Загреб и т.д. это наше. Воспитывайте правильную молодежку, они несколько лет дают результат и продавайте! На очереди хорошая смена! Но нет... нужно построить дом на 90%, а потом развалять, потому что коврик перед дверью не тот положили...
Я так розумію, що Ребров або одразу відповів відмовою (і має інші пропозиції), або поставив досить жорсткі умови по комплектації команди. Може і зарано, але хочеться спитати - де тут коментарі всіх тих, хто відправляв Реброва у відставку марячи про Маркевича, Григорчука і т.д. Ось вона - жорстока реальність...
Показати
Smelly, С,удя по тому, что Суркис взял время на размышление, условия таки поставлены, если бы отказался, то об этом бы сказали сразу.
Ага, Ребров столько не выпьет. Чтобы Суркис ему стал " по колено".
ФФУ все одно. Якби їм було не все одно, то вони б намагалися шукати компроміс (можливо дату поміняти, чи ще щось). А так вони пішли по найпростішому шляху - нагнуть слабших. А наслідки - придумають піарщики якусь красиву відмазку, а ахмєтовські змі разом з всякими екпєрдамі вкладуть її у вуха глядачів/слухачів/читачів. Сумно....
Показати
Smelly, проблема наоборот в том, что ФФУ долго пыталась искать компромиссы и со всеми панькалась
надо было Полтаве с Нефтяником еще в прошлом году технари присудить раз поля не готовы были, а этой весной провести проверку стадионов во всех проф. лигах и запретить на неподготовленных полях играть
Alex, А про що домовлятися? Ні, ще звичайно потрібно послухати про що скажуть на прес-конференції, але ситуація приблизно така: є кроти, і є ФК Полтава. Кроти сказали не будемо грати, значить гра не відбудеться. Тобто думку Полтави навіть ніхто не брав до уваги. Тоді який сенс продовжувати працювати у таких умовах. А завтра умовний Іллічьовець (младокроти) не захочуть там грати в рамках 1 ліги, і Полтаву знову нагнуть?
От дивіться, Динамо грало в Кропивницькому не на кращому газоні, але ж грало (доречі тут багато на Реброва вилили гів..а, що він це відмітив).
Та маса прикладів вже цієї весни. Але ж тоді аргументи, що у нас же "такий чемпіонат" працювали. А кубок у нас, що "інший"?
Показати
Smelly, ахх, был-бы я Суркисом, я бы воспользовался возможностью уколоть кротов:). Но думаю ближе к вечеру кротяры сделают заявление, которое будет вонять таким одолжением что они сыграют в Полтаве... что словно вся Украина должна сказать им спасибо, и целовать.
Умник, Для справедливості - агентом Григорчука на сайті частіше за все виступали саме Ви))))) Але кандидатури просто ульот!!! Сподіваюсь, цю інфу вкинули, щоб типу вболівальники подумали, як може бути, і почали "неістово" підтримувати Реброва))))
Показати
Smelly, так это и правильно. Ну не будет у нас ни Григорчук, ни Раньери. На тренеров калибра второго, у нас нет денег, на тренера калибра первого - нет фантазии и желания. Так что не хотите Реброва- получите Хацкевича и распишитесь)) не топ, зато послушный, ручной, динамовский!
Смешно было смотреть, как люди гонят Реброва и надеются на резкие позитивные изменения.. вот уйдет ССР и все наладится... Проблема в менеджменте, селекции и других структурах клуба.
Майже в точку! Ні, помінятись може кардинально і надовго, але для цього потрібно, щоб Суркіс, у випадку зміни Реброва, обрав незалежного спеціаліста. Людину, яка не в курсі всіх внутрішніх "тьорок", і поставить гравців у рівні можливості і умови, а головне - зможе гнути свою лінію.
Адже головна проблема Реброва у Динамо - це все ж таки не його певна неповноцінність у відносинах з Суркісом. Тобто до цього були і Сьомін, і Газаєв, і Блохін - всі вони вже чогось досягли до цього часу і вже були сформованими тренерами і то, ІМС намагався ними маніпулювати.
ІМС взагалі любить будувати відносини з тренерами таким чином, щоб здавалось наче він головний.
А так, згадайте, вже скільки разів після зміни тренера в Динамо - команда додавала, а потім все йшло на нове коло. Так було і після відходу Газаєва, і Сьоміна, і Блохіна. І тут, доречі, Ребров зміг цілих два роки тримати команду на більш-менш пристойному рівні.
Показати
Smelly, А может кстати и не только Ребров, все таки все совпало с уходом Рауля, хотя еще больше с продажей Драговича, начался бардак в обороне
Умник, У Реброва закінчується влітку контракт, так що Суркісу, якщо він хоче його замінити, ніщо не заважає вже зараз домовлятися з новим ГТ, тобто заяв ССРа тут не потрібно. Все в руках у Суркіса. Інша справа, чи буде він це робить?
Показати
Smelly, чи є на це гроші?
Javdet, І такий аналіз піде))) Але відверто, якщо чисто по футбольному (без симпатій до жодної з команд) Барса не награла на те щоб пройти. І справа навіть не в "лівих" пеналях чи індивідуальних помилках (хоча автогол просто ахтунговий). Сама гра була не фонтан. А постійні падіння Суареса і Неймара, апеляції... Ні, я розумію, що переможців не судять, але от саме через такі моменти у частини нейтральних вболівальників Барса викликає огиду.
І навіть така крута перемога залишила осад. Якось так...
Показати
Smelly, Понимаешь(если не против, на "ты"), я болею за БД. Сидел в костюме БД образца 94 года, шарфе прошлогоднем и Барса-ПСЖ были по второму телевизору. В Испании для меня есть 2 команды: Атлетико М и Депортиво.
Падения, апелляции - это реалии сегодняшнего футбола. Если по-хорошему, то пару вторых желтых в Барсе заслужили Неймар, Суарес и Пике. Но к примеру Маркиньоса и Матюиди судья должен был удалять уже до 30 минуты 2 раза - пожалел. Простил он так-же Вератти за фол на Тер Штегене. Ну вот что делать? Сидеть считать сколько раз судья ошибся туда и обратно и сводить дебет с кредитом? Те же руки в штрафных одной и другой команды... Первый пенальти, не левый. Менье в штрафной, своим падением в ноги Неймару прервал голевой момент. Понятно, что неумышленно он изображал фигуристку, но кто ему доктор? Ошибся, подвел команду. А второй, конечно, Суарес рисовал)) Но опять таки, если вы катаете мяч между своими защитниками, пенальти вы не заработаете. Чтобы такое заработать, нужно давить, врываться, пасовать, бежать.
Василий, По Євгену тут ситуація не настільки проста як Ви написали. Він дійсно класний гравець, і він дійсно перестав показувати той рівень гри, який він може. А от щодо причин - то головна - це втрата мотивації. Йому (як він думає) просто не цікаво грати в ЧУ, він хотів би мати сильніших партнерів, сильніших супротивників (а погодьтеся конкуренція в ЧУ значно зменшилась), сильнішого тренера. І тут його як гравця можна зрозуміти. Складно прогресувати, бути сконцетрованим якщо тобі нецікаво. А контракт він свій відпрацьовує, і ноги не прибирає.
Тому Ваш рецепт про рукавиці навряд чи подіяв би.
Свого рецепту, як зацікавить людину у тому, що їй не цікаво, у даному випадку не маю. Чи знайде правильні слова Ребров - не впевнений. Все-таки ССР він хоч і молодий, і сучасний і т.д., але виховувався в іншій системі взаємовідносин тренер-гравець.
Показати
Smelly, згоден з Вами. нічим його вже не зацікавиш. Він так третій сезон поспіль розпочинає
Smelly, Мотивація не може з"явитись просто так. Тренер повинен щось зробити в плані тактичної побудови, тоді у футболіста може бути інтерес до той гри, що пропонує штаб, якісь цілі індівідуального характеру, бажання не просто 90 хвилин на полі відробити, а зробити це краще всіх... а наступну гру ще краще. А якщо сам Євген не раз казава, що за три роки нічого нового, граємо в той самий футбол з іспанським присмаком... и де ж візьметься та мотівация ? Інша справа, що такі футболісти, як Хачеріді дуже нервові і їх потрібно тримати не на відстані, бо тоді буде так, як сталось...
No results found.